Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bYcZyCa

BYCZKI,BYKI I ICH WYBRYKI

Polecane posty

Gość bycia
No więc moje wady i zalety... Zaczne od wad, bo jest ich troche wiecej :) Jestem strasznie nerwowa, okropnie mnie denerwuja nawet małe pierdoły do których nazbyt czesto sie przyczepiam. Nie moja wina, ze mnie to irytuje... Do tego jestem straszna dominantką, wszystkimi chciałabym rządzić... Do tego zdaza mi sie troche spozniac... Czasem jestem leniwa, ale to dosc rzadko :) Przewaznie rozpiera mnie energia, uwielbiam tanczyc, kocham zwierzeta, jestem pełna wspołczucia dla ich cierpienia przz ludzka głupote, staram sie temu jakos zaradzic. Poza tym jestem dosc odpowiedzialna i stanowcza, potrafie dopiac swego za wszelka cene. Jak sie zakocham, to na amen. NIgdy nie miałam zadnego amanta az do pewnego razu. Jestem z nim po dzis dzien bardzo szczesliwa, tyle ze prezz ta głupia zazdrosc próbuje go ograniczac... W ogóle, widze ze Byczki maja ze soba duzo wspolnego... ACH! jestem tez dosc skąpa... ale to wywodzi sie z tego, ze jestem jedynaczka i nigdy niczym nie musiałam sie dzielic, no i jak zabieram sie do czegos, to staram sie zrobic do perfekcyjnie... :)

Gość No fakt
byki to rzeczywiście troche egoiści.Sama jestem byczką ,znam to z autopsji.Do tego jestem troche uparta,leniwa i niezdyscyplinowana.Za to jestem wspaniałym słuchaczem.Umiem słuchać.Współczucie też nie jest mi obce ,zwłaszcza ,gdy cierpią małe dzieciaki, wyje wtedy jak bóbr.Musze się pochwalić ,ze jestem też od 15 lat wierną i mam nadzieje dobrą żoną(tolerancyjną :) ) Oczywiście matką dla mojego Minia jestem równie wspaniałą .Ogólnie jestem typem rodzinnym ,czyli domatorką. Nie wiem ,czy wiecie ,ale nasz znak,wcale nie jest postrzegany przez innych jako pozytywny.Spotkałam się z opiniami ,ze najgorsze znaki to byki i skorpiony(moj mąż to skorpion;),ale kto by tam wierzył w te brednie:). Pozdrawiam wszystkie Byki tej ziemi:):):)

i jakie masz doświadczenia z tymi Baranami?? ja jak już wspominałam uważam, że to dla nas najgorszy ze znaków i obym nigdy już nie natrafiła na Barana!!

Uwielbiam nasz znak zodiaku...nawet posunelam sie do tego zeby go sobie wytatuowac w postaci chinskiej czy tam japonskiej na krzyzu:P Jestesmy uparci i bardzo kochamy jescc i pieniadze:P ok ok mowie za siebie ja uwielbiam a jak mam kase to nie lubie jeje wydawac:) jestem leniwa ale jak bardzo czegos chce to zrobie wszystko byu to miec..a jak juz cos robie to robie to najlepiej jak umiem!! A i mam poczucie humoru i jestem wesola i lubie zabawe. Jestem wierna zakochuje sie \"na zawsze\" mam olbrzymi temperament i lubie upojne noce z moim ukochanym:)) Ogolnie mam mocny hcarakter i jestem silna psychicznie! jestem zazdrosna i zlosliwa i mam uznanie wsrod facetow:) jeszcze cos?P

oj Byczki rozleniwiłyscie sie, proszę o powrót i wpis na liste obecności, ale już :D

Gość wszystkie byczki sa chamskie
i wredne i w ogóle żadnyvh pozytywnych cech

Bosh, nie \'zmuszajcie\' ludzi do wpisywania sie. Ktos czasem wpisze cos o sobie, potwierdzajacego zazwyczaj regule cech byka i tyle. Nad czym tu debatowac???????? Milion razy wpisywac to samo? Spoko, moge co jakis czas kopiowac jakis kolejny \"cudowny i jakze wspanialy\" horoskop...wrr

A co od tego, ze byki sa chamskie, to po moim poprzednim wpisie widac, ze i tak sie zdarza. Sory Mam zly dzien

HANUŚ WIDAC, ŻE MASZ ZŁY DZIEŃ, ALE NIE PRZEJMUJ SIĘ JUTRO BĘDZIE LEPIEJ:) Nie chodzi tutaj o wypisywanie ciągle swoich cech, ale o kontakt, przemyślenia i obserwacje nas Byczątek!

Czesc byczki i byczyce:) PS. czy rzeczywiscie jestesmy takim okropnym znakiem???? Jak sie sobie przyjrze bardziej krytycznym okiem to napisze;) Milego dnia zycze!!!

Gość byczy kontakt
ja tam lubie byczki a njabardziej jedną byczyce/fatalne określenie/ mam nadzieje że się nie obrazi :P

Gość no ladnie znowu mnie
zdradzasz :P i to z byczyca :O

Gość BUEHEHHEHE
smieszni jestescie, ale ja tam nie lubie bykow... za to ze sa egoistami i zamiast przyjazni chca sie wywyzszac i pokazywac ze sa we wszytskim lepsze... i co z tego ze udawadniacie swoja wyzszosc, lepszosc??? kiedy zwracacie uwage tylko na samych siebie, wkoncu zostaniecie sami, bez ludzi tylko z tymi swoimi dobrami materialnymi.... a wtdey to byki staja sie mile, kiedy to juz im przyjaciol braknie, wtedy zaczynaja sie podlizywac i przymilac - rozszyfrowalem Was mali egoisci!!!!!

Gość No fakt
Do BUEHEHE...słuchaj no bubku.Napewno się nie podlizujemy.A wiesz dlaczego bubku??? Bo jesteśmy dumne bubku....

Warto nie tracić nadziei. Naprzykład kiedy pisaliśmy egzamin w sesji zerowej. Chyba nikt nie umiał albo pytania okazały się za trudne. Facet nie pozwalał ściągać i co prawda nie wyrzucał z sali ale przesiadał. I kiedy większość już poszła. I zostało 8 osób (z 25) To ten powiedział \"To teraz można ściągać\" Wyjaśnił mniej więcej o co chodzi w pytaniach i wyszedł na 5 minut. Więc zawsze trzeba wytrzymać i wierzyć do końca

Gość No nie wiem co robić
Jestem bykiem, spotkałem dziewczynę spod znaku barana-jest idealna, mój typ urody, ale przede wszystkim cudownie mi sie z nią rozmawia. Łapię się na tym, że myslę tylko o niej, ale ...i tu jest problem jest spod znaku barana, a byłem już z dziewczyną spod tego znaku i niestety ale związek zakończył się kompletną klapą. Dodatkowo w horoskopie było jasno napisane, że w tym miesiącu w sferze uczuciowej spotkają mnie jedynie rozczarowania. Czy mam jej wytłumaczyć, że ma zły znak i nie ten miesiąc i skończyć obecną znajomość?

Gość 49 letnia byczyca
Wady (moje): -upór -humorek poprawiają pieniążki(materilistka?:)) -ZAZDROŚĆ(w związku o partnera) -lubię "grać pierwsze skrzypce";) -lubię dobrze zjeść(wada to czy zaleta?;)) i wiele,wiele innych Zalety(moje): -jak kocham to "na zabój",jestem wierna dopóki partner jest lojalny -pedanteria,dokładność -zdolność szybkiego uczenia się -kocham ludzi -tolerancja i wiele innych W związku z partnerem spod zanku koziorożca "dogadywałam się" doskonale przez 10 lat,kolejnych 10 to porażka. Czas na zmianę?:P A może już za późno?:P

Byk bykiem jest mój ukochany brat_przyjaciel ++++ dla niego jest niesamowity bykiem jest mój ukochany mężczyna-przyjaciel +++++++++++ dla niego jest najwspanialszy pod słońcem więcej nic nie powiem pozdrawiam byków Tych ognistych:)

Hej byczki śpicie juz????? Nudno tu bez was :0 Ja jestem 100% byczycą bo z 12 maja więc raczej tak:D ale dzisiaj się zastanawiałam nad datą urodzin mojej siostry, która jest z 22 kwietnia czyli jest to drugi dzień kiedy miesiąc wstępuje w znak byka. Doszłam do wniosku ze mimo swojej byczystości wykazuje ona wiele cech barana :/ Faktem jest, że jak trzeba to pójdziemy za sobą w ogień ale na codzień strasznie działmy sobie na nerwach i mamy niezgodne charaktery. Może mi się tylko wydaje. AAAle ogólnie jest OK :D 🌼

Dzien dobry niedzielnym popoludniem Jutro mam egzamin i tak oto sie ucze: siedzac na kafe :P Ech, leniwe te byki.. Jak trzeba sie uczyc to znajduje milion rzeczy do zrobienia. Nawet zmywam wtedy chetnie :P (czego zwyczajowo nie cierpie) No ale czas sie wziac za te notatki