Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

Gość ja to chetnie
zasadniczo masz granice w dosc normalnym miejscu:) dlatego wlasnie uzylem stwierdzenie ze raczej nie mam zahamowan... dosc butnie, ale chyba nie bardzo minalem sie z prawda:)

zasadniczo to ja w ogóle dość normalna jestem ciekawa jestem opinii innych osób, które od czasu do czasu się tu pojawiają, ale nie zabierają głosu jak bobik? pewnie pyszny...

Gość ja to chetnie
chyba sie wszyscy rozplyneli:(

a ja myślę, że mamy towarzystwo, ale nikt nie chce się ujawnić

Gość ja to chetnie
dopiero wrzucilem do wrzatku;) jak tam nutka? powrocila, czy koprofagia zniszczyla na amen? heheheeheheh

ciągle jest, jednak tylko nutka miło mi się z Tobą rozmawia

witanko:) nie ma bramki to jestem:D dla mnie sex analny mieści się w granicach rozsądku ;) jak najbardziej, chociaż wolę oral

Gość ja to chetnie
mnie rowniez milo:) tylko nutka? kurcze, jestem zaniepokojony miernymi wynikami moich staran;) moze mi cos o sobie podpowiesz? o tym co Ty lubisz?

Gość ja to chetnie
labushe no seks analny jest na specjalne okazje, oralny to taki wlasciwie standard:D

ja;) heheeh rybkę maślaną, czerowne wino i święty spokój...no i oral oczywiście:)

ta nutka to bardzo dużo,więc nie oceniaj miernie swoich \"starań\" co lubię? w poruszonym temacie seksu, czy coś innego Cię interesuje? witaj labushe czemu nikt więcej się nie udziela trochę mnie to martwi

do 1977 no skoro rozmawiamy o seksie to... co do wszystkich przygladajacych sie temu topiki to i ja rowniez zachecam do wypowiedzi:)

musiałabym sie naprawdę rozpisać, bo nie sposób tak w kilku słowach... na początek powiem Ci po prostu, że naprawdę lubię seks, szczegóły może pojawią sie w trakcie naszej rozmowy, jeśli zechcesz ją kontynuować...w końcu mówiłeś, że zostajesz tu tylko na chwilkę

oczywiście że na specjalne okazje,;)dla mnie to akt zupełnego oddania się, czuję że zaspokaja swoje imnyme żądze i realizuje fantazje krązące wokół gry o uległość, oral standard heheeh, jeli szczerze tak gadamy to powiedz co bardziej lubisz? pieścić czy być pieszczony? czy 69?

no tak mowilem:) ale jak juz pisalem przykulas w 101% moja uwage, wiec... chwilka sie rozciaga bardzo intensywnie:D no to moze konkretniejsze pytanie... a masz jakies wlasne indywidualne upodobania? no wiesz cos takiego, co podnieca tylko Ciebie? no oczywiscie to w cudzyslowiu, bo napewno wsrod calej populacji ludzi pewne sprawy sie powtarzaja, ale licze na zrozumienie pytania:)

robię rybkę po grecku, uwielbiam rybki:) zajrzę do kuchni i będę:)

labushe ciezkie pytanie... piescic to ekstra sprawa, seks przeciez wogole glownie polega na dawaniu przyjemnosci, ale czerpac fizyczna przyjemnosc z bycia pieszczonym to juz poprostu rozkosz... nie wiem czy da sie obie rzeczy porownac, wiec powiem ze lubie sie zmieniac w tej roli z partnerka;) 69 - bardzo lubie:)

mam taki mały drobiazg, może nie mieści się to dosłownie w temacie, ale uwielbiam masaż dłoni, pieszczenie ich językiem, ssanie palców...mmmmmm aż się rozmarzyłam jest jeszcze wiele takich drobiazgów, ale to była pierwsza rzecz jaka przyszła mi do głowy reszta być może później

wolę po kolei:) bo gdy jestem bombardowana pieszczotami jakoś mi trudno przychodzi odwzajemnianie takiej rozkoszy, 69 dla urozmaicenia calkiem fajna:) ale myślę że lepszą koncentrację umozliwia ukad gdy aktywny jest jeden partner

1977 o to ciekawe:) daje mase mozliwosci do eksploracji, badz co badz pieszczenie ustami (no w pewnych granicach) dloni kobiety np. w miejscu publicznym nie uchodzi za cos nieprzyzwoitego;) genialna sprawa;)

do labushe, ja juz nawet nie mowie o tym ze 69 w kategorii ze powiedzmy partnerka jest rowniez aktywna, poprostu w tej pozycji bardzo lubie piescic:)

dłonie to już bardzo erotycznie:) ale całkiem fajnny jest masaż stóp, kostek, rewelacyjne doznania sorki za literówki:)

labushe, masz rację ja muszę się skoncentrować i rozluźnić maksymalnie, więc też wolę na zmianę pieścić się oralnie

poza tym lubię kiedy partner na dłużej skupia się na jednej części mojego ciała i specjalnie nie przechodzi dalej, (np. na brzuchu albo piersiach czy dłoniach)

powiem Ci ze ja tego nie robiłam, ale on tak:) i to lubi co mnie trochę rozprasza czaasmi