Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Biała Dama 20

tabletki antykoncepcyjne...

Polecane posty

hello 👄 ja biore tabsy prawie rok i ufam im......kochamy się do samiuśkiego konca......czasem za jednym razem kończy we mnie ze trzy razy.....:P:P:P ale wiecie co to za przyjemność co to za uczucie .......nie namawiam nikogo ale moje zdanie też jest takie że jeśli ma nie kończy we mnie albo używac gumek to tabsy ida na bok...... aaaaa z tym krwawieniem to jest różnie podczas tych upałów....ja raz (w tym roku) dostałam w jeden dzien krwawienia mega.....a jak rok temu byłam w Niemczech i tam bylo po40-50 stopni codziennie to jak dostałam @ to mi lecialo bardzo malo krwi......z tym że leciała mi taka ciemna strasznie :O

anulka156...W tym Twoim tekście na dole co piszesz nie powinno być czasem \"...nie rezygnujmy ze swych marzeń, kto to wie co jeszcze czas pokaże....\" !?:P, czyli bez \"nam\"!?:P

Gość nowai22
mam pytanie... po stosunku strasznie mnie piecze tam w środku przez jakieś 10-15 minut Dlaczego tak jest? Miała któraś z was takie pieczenie? Czy to już tak zostanie czy minie? Bardzo prosze o odpowiedz...

Gość M tv
a używasz gumek?

Gość M tv
hej, mam do was pytanko: pytałyście lekarza o raka piersi??? czy któraś z was miała w lini prostej kogoś z nowotworem piersi???

nowaii22- jesli krótko wspołżyjesz a dodatkowo twoj partner jest dobrze obdazony to podrażnia ci nabłonek wewnątrz pochwy + ewentualna sperma

Gość nowai22
moniak---------- współżyje długo bo już 4 latka będzie:-) ale to było pierwszy raz na całego... i nie wiem czy to dlatego???

Gość nowai22
Wcześniej przy gumkach i przy stosunku przerywanym było wszystko ok a teraz pierwszy raz "na całego" i tak piekło dość bardzo przez jakies 10-15 minut:-(

Gość kaska17sc
witam wszystkich hmm mam takie male pytanie po jakim czasi przyjmowania tabletek anty mozna sie kochac bez(innych zabezpieczen)... :D

kaska17sc .... pewnosc mamy juz od wziecia peirwszej tabletki

Siemka:classic_cool: nowai22...Ja tak miałam ze 3 razy i przeszło...Ale właśnie wtedy jeszcze gumek używałam... M tv...Ja nie pytałam... \"w lini prostej\"!?O co chodzi!? kaska17sc...A czytałaś ulotkę!?...Jest tam napisane...Pierwsza już działa po 3-4 godzinach...

Gość M tv
W lini prostej czyli- matka- babka-siostra-

Gość M tv
No bo u mnie babcia umarła na raka piersi, a w ulotce też tam pisze o tym, no i w USA podobno udowodniono, że zwiększa zachorowalność na raka piersi.

o tym to juz musisz pogadac z lekarzem a nie z nami chociaz z moich informacji wynika, że tylko wysokie skłonności w rodzinie (czyli ze wiekszosc kobiet mialo raka piersi) to przeciwwskazanie, u mnie chyba prababcia miala ale lekarz powiedzial że to nic nie znaczy poza tym kobietty biorące pigułki częsciej sie badaja, bo są pod stała kontrolą lekarza wiec moze to z tego wynika że niby więcej takich kobiet choruje na raka- moze zwyczajnie inne o tym nie wiedzą bo sie tak czesto nie badaja, a rak wykryty we wczesnym stadium moze byc całkowicie wyleczony

Gość M tv
No niby tak, ale moja mama była 2 tygodnie temu u lekarza i on wyczaił 2 torbiele czy coś takiego i jak mama pyta czy może na jakies badania np mamografię czy coś?? A on na to że poczekamy pół roku to się zobaczy. Jak to usłyszałam to się mocno wkurwiłam bo za pól roku to może już mamy nie być!!! Więc ci lekarze u nas są do dupy!

Gość M tv
Mam pytanko, czy brała ktoraś z was Diane 35??? Jak ona wypada na tle innych tabletek( chodzi o zawartość hormonów)???

M tv...No moja też była i już ma wizytę umówioną, więc to zależy od lekarza...

Twoja mama jest dorosłą osobą i jeśli sie niepokoi to moze przeciez udać sie do innego lekarza ;/ nie wszyscy są do dupy

diane to nie są typowe antykoncepty- to tabsy lecznicze np. na cerę czy nadmierne owłosienie, a antykoncepcja to skutek uboczny maja sporo hormonow Ethinyestradiolum 0,035 + Cyproteroni acetas 2,0

Gość M tv
mama poszła do najlepszej prywatnej kliniki w naszym mieście, bardzo ją chwalą, a chciała pojechać na mamografię do Łodzi bo tam mają bardzo dobry sprzęt, ale strajki...

Gość Żabka1234
Hej dziewczęta! Mam pytanko..Czy można rozpocząć branie tabletek(pierwsze opakowanie) anty od drugiego lub trzeciego dnia miesiączkowania? Wiem, że powinno się zaczynac od pierwszego dnia ale receptę dostanę dopiero w poniedziałek a okres mam w niedzielę :-( Jakie będą tego skutki? Pozdrawiam

możesz zacząć 2 lub 3 dnia, ale wtedy będziesz musiała dodatkowo zabezpieczać się przez 7 dni prezerwatywą

Mtv ... ja biore diane 35 ... i za drugim opakowaniem zrobilismy to do konca... odwazylam sie w koncu :) i nie zaluje... ale dziewuchy wy jestescie bardziej wtajemniczone.. powiedzcie mi jak to jest.. czy to nasienie wylatuje po jakims czasie? czy ginie jakos?? czy jak ??

M tv...No to nie bardzo jej wyszło:oz tym lekarzem... Żabka1234...Nie, powinnaś zacząć od 1 dnia(tak jak powiedział Ci lekarz zapewne) chyba, że powiedział Ci inaczej, że na przykład w 5 dzień, ale wtedy trzeba się zabezpieczać dodatkowo... Skutki to to, że musisz się dodatkowo zabezpieczać przez około 7 dni... fistik...No jesteś już po i nie wiesz co się ze spermą dzieje!?To co Ty z nią zrobiłaś, przecież to normalne, że ona musi wylecieć...Tobie nie wyleciała!? Już tu była o tym mowa, że się nie przyklei nigdzie przecież...To chyba naturalne, że musi wylecieć...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować