Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

starania o dzidzie

Polecane posty

Ooo Mika jeździsz na rowerku?? Ja robie codziennie 20 km :D _____________________________________________

Gość Mika_D
To tak dobra nie jestem - wlasciwie to dzisiaj pierwszy raz sie wybralam na rower w tym roku (mialam zlamana reke w marcu - wiec sie rehabilitowalam). Ale miewalam dobra forme. Jezdzimy z mezem do Krynicy Gorskiej - to potrafilismy robic od 50-80km dziennie. A teraz to nie wiem... Dzis sie juz zmeczylam.

Mnie męczy ta temperatura. Chciałabym zeby było chociaż 4-5 stopni mniej. Jutro z moim mężczyną robimy sobie wolne, nie jedziemy do biura tylko na cały dzień na basen. Ach aż sie nie moge doczekac juz :D ______________________________________

Gość lolonek
mój mąż jezdził do mnie za czasów narzeczenstwa 140 kilosów w jedną strone, a w podróż poslubna wybralismy sie na Bornholm czyli raj dla rowerzystów

poslubna na Borholm...świetny pomysł. Wogóle na północ wyprawy są super. ___________________________

Gość Mika_D
Patio - jestes jeszcze w pracy???

Gość Mika_D
ooo - 140km - to jest niezly!!!

Tak, jeszzce w biurze. Wiesz jak się pracuje u siebie to trzeba dbac o interes. No ale mozna sobie tez wolne zrobic kiedy sie ma ochote...no moze nie do końca ale teoretycznie tak ;) __________________________________

Gość lolonek
a czy zajmuje sie twoja firma, patio?

Gość jak to czym
gównem!!! obornik sprzedajemy

Gość lolonek
skad tyle chamstwa

Gość Mika_D
Niektorzy dobrze sie bawia - wiesz moga sobie poklac jak nie patrza ci w twarz i podpisza sie "debil".To ich rajcuje.

Gość lolonek
witajcie, własnie zabieram sie za pranie i pakowanie, jutro wyjazd , hurra

Gość lolonek
patio pewnie na basenie , to jej nie ma, a iine dziewczyny? Jest ktos?

Gość Mika_D
Ja wyjezdzam prawdopodobnie w poniedzialek - tez sie ciesze, mezulek ma nareszcie urlop. Pozdrawiam

Gość lolonek
gdzie wyjezdzasz mika? J jade w bory tucholskie

Gość lolonek
wróciłam od fryzjera i kosmetyczki, jutro jade wypoczywac i moze... zrobic dzidzie.... trzymajcie kciuki, pa pa

Gość Mika_D
My wyjezdzamy w Tatry Slowackie a w sierpniu nad morze do Lasu Smoldzinskiego. Zycze powodzenia :-)

No i zjawilam sie ;) Wczoraj było świetnie zwłaszcza jak gnaliśmy rowerami przez ulewe i burzę do domu. Dzis jestem po zakupach sporych. Pojechaliśmy kupić tylko mięsko na grill a wrócilam z nowymi pieknymi meblami do łazienki, chodnikami do łazienki i korytarza, tosterem i kilkoma ubrankami i innymi pierdółkami do kuchni. Mój mężczyzna dzis bardzo chętnie wydawał pieniądze. Myślicie, że chce sie mnie pozbyć :o?? ;) Jeśli chodzi o to czym zajmuje sie nasza firma to jest to agencja multimedialna a ja prócz tego prowadze sobie sklep internetowy z blielizną któremu chce wkrótce rozszerzyć ofertę o kosmetyki. Miłego dnia dla wszystkich dziewczyn no i udanego urlopu dla lolonka i Miki. __________________________________________________

Gość lolonek
czesc dziewczyny, własnie wróciłam z wakacji, teraz.... czekam na @ lub na jej brak, mam nadzieję , że sie udało choc patrząc na moje objawy przed 2o w to nie mozna wierzyc

Gość lolonek
jestescie dziewczyny?

Gość lolonek
patio, mika d , jestescie?

Gość Sylwana
Hej Dziewczyny, ja stram się już od 3 miesięcy o dzidzię. Jesteśmy już prawie dwa lata po ślubie. Tym razem miesiączka spóźnie mi się już 13 dzień, ale wynik testu wyszedł negatywny nie wiem co się dzieje. Jutro idę prywatnie do lekarza, może powie mi coś wiecej. Wczoraj byłam w przychodni, Kobieta zapytała się tylko czy robiłam test jak jej powiedziałam, ze tak i wynik wyszedl negatywny to powiedziala ze w ciązy nie jestem, ale jeżeli miesiączka nadal się nie pojawi to przed 15 sierpnia mam przyjsc na usg. Jutro ide do innego-prywatnie i jutro zrobię usg, może dowiem się już czegoś więcej.

Gość Mika_D
Witam Lolonku, jestem - lecz jutro mnie juz nie bedzie. Moj maz pracuje chwilowo w innym miescie - wiec jade z nim - przynajmniej nie bede sama siedziec a poza tym jest Festiwal Kultury Beskidzkiej - wiec moze bedzie sie cos dziac - a w sobote jedziemy nad morze - hurrra! Jezeli chodzi o nasze "wspolne" sprawy to w 54 dniu dostalam okres i wlasnie mi sie konczy - ale jedstem dobrej mysli. Do zobaczenia w drugiej polowie sierpnia.

Gość lolonek
ja tez czekam na okres, ale tez sie juz nie przejmuje, co bedzie to bedzie. Zrobiłam wszystko co mogłam zeby począć dzidzie, wyjazd na wakacje, wyluzowanie, miłosc co dwa dni , ale natury nie oszukam, dlatego bede próbowac nadal i wcale ale to wcale sie nie przejmowac

Gość lolonek
wznawiaM TEMAT

Gość lolonek
jak u was dziewczyny?

Gość Mika_D
Witam wszystkie kobitki spotkane na forum! Czy ktoś tu jeszcze zagląda???

Gość lolonek
ja zagladam, własnie wróciłam od lekarza. 5 tydzien! wyobrazacie sobie! zaszłam na wakacjach! jesli ktos sie odezwie , chetnie pogadam

Gość słów mi brak
Starania o "dzidzie" ??? Weź się kretynko do podstawówki cofnij...Słyszałaś kiedyś określenie "dziecko" ? Twój debilizm poraża i tak poronisz.