Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

starania o dzidzie

Polecane posty

Gość izunia24
dzeni bardzo mi przykro,naprawde to jest chyba 100razy razy gorsze poronic niz nie moc zajsc w ciaze, ja w dalszym ciagu bardzo mocno sie staram z mezem o dzidziusia ale nadal nic,tak dlugo trzeba czekac :( ale zobaczysz napewno kiedys doczekamy sie wszystkie naszych ukochanych malenstw! myslami jestem z Toba,trzymaj sie jakos, bedzie dobrze :)

Gość jaśminka 78
czesc dziewczyny!!!ja poroniłam juz dwa razy w 12 tyg.i nadal sie niepoddaje.teraz staramy sie z mezem ale narazie nic.zastanawiam sie nad kupnem testow owulacyjnych,chociaz wolała bym kupic LADYCOMP tylko niewiem gdzie go mozna kupic.jesli słyszałyscie lub ktoras z Was go uzywa to dajcie znak. pozdrawiam Was i trzymam kciuki napewno nam sie uda

Gość mija30
Cześć dziewczyny, Z mężem staramy sie juz 4 miesiąc, zaczełam sie niepokoic , ale z tego zo widze to normalne ze trzeba kilkumiesiecznych staran aby zajść. Kupiłam testy owulacyjne i za kilka dni rozpoczne pierwszy test, ciekawa ich jestem. Zaczełam przyjmowac równiez olej z wiesiołka to podobno poprawia jakośc śluzu szyjkowego,2,3 kapsułki dziennie przez pierwsza połowe cyklu. Dobry jest tez len lub siemie lniane. Ja mam niestety problem ze śluzem bo jest go za mało wiec musze sie troche wspomóc. Pragne dzieciątka najbardziej na świecie. Super ze jast takie forum i moge sie podzielic obawami i "wysłuchać" opinii innych, pozdrawiam gorąco.

Gość Kleo83
Cześć wszystkim! Mam takie pytanie ostatni mój cykl trwał 35 dni. Okres dostałam 20 grudnia, ale był jakiś inny niż zawsze. Trwał raptem jakieś 3 dni, z czego w pierwszym dniu była krew a później jakieś brązowe plamienia, o co chodzi? Robiłam dwa testy, ale wyszły negatywne. Dzisiaj kocham się ze swoim narzeczonym (nie ukrywam, że bardzo chcemy mieć dzidzię).Kiedy będzie największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Wcześniejsze cykle miałam regularne po 28 dni. Jak w tym przypadku mogę wyliczyć sobie dni płodne. Proszę o jakąś konkretną odp. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie:)

Gość wiola 22
ja tesz sie staram prawie rok i nic mam nie regularny cykl

Gość wiola 22
pomocy kiedy mam robic test owlcyjny

Gość wiola 22
chyba bardzo chce i dlatego

Gość wazka85
hmm no powiem szczerze mam juz jednego brzdaca 2,5 latka ale zapragnelismy znow hehe a wiec juz sie staramy, zobaczymy co z tego bedzie, z pierwsza dzidzia niee bylo problemu:) wiec mam nadzieje ze szybko splodzmy druga:) Pozdrawiam

Gość anusia136
Hej dziewczyny!!! Jesteście tu jeszcze ? Ją sie staram dopiero 2 miesiąc ale dla mnie to już wieczność :-( ale po przeczytaniu waszego postu mam dużo więcej pozytywnego myslenia a jak to u was? Mam nadzieję że ktoś tu jeszcze zaglada! Pozdrawiam cieplutko