Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes23

chce sprobowac seksu z kobieta...

Polecane posty

Gość alaa27
ja chceeeeeeeeeee! jest jeszcze ktoras chetna???????????????

Gość mmmmm...
Fitnesska....jesteś?

Gość bardzo chetnie
bardzo chetnie wylizalabym cipeczke,tylko kobieta wie jak naprawde lubimy byc lizane prawda?

Gość naj
mam 26 lat , jestem z Warszawy też o tym myśle od dawna, kiedyś nawet chciałam się umówić przez internet ale nic z tego nie wyszło. potem mi przeszło na jakiś czas a teraz znów jak zobaczyłam ten topik. Czasami przyglądam się kobietą np. w autobusie i widę że im też się podobam ale nigdy nie mam odwagi podejść i coś zaproponować mimo że mam wielką ochote i myśle że one też -zaznaczam że nie jestem nieśmiała tylko boje się kompromitacji Takich jak my jest mnustwo, tylko trzeba się poznać

Gość bardzo chętnie
podnieca mnie sama myśl ze dotykalaby mnie kobieta...hmm.i te delikatne pieszczoty.wyobrazcie sobie ten jezyczek

Gość naj
ja już nie mogę czekać, muszę kogoś poznać ale nie chodzi mi tylko o sex najpierw trzeba się poznać, zaprzyjażnić najlepiej jakby to była przyjaciółka do wszystkiego, wyskoczyć razem na zakupy itp. a wieczorem...

Gość mmmmm...
ależ Wy mnie tu podniecacie.... :) do tej pory nie miałam takich pragnień :)

Gość gdzie się podziałyście
dziewczyny wracajcie !

Gość mmmmm...
jestem :)

Gość naj
ja też

Gość ania__28
Cześć wszystkim, od 6 lat jestem szzcęśliwą mężatką, mam dwójke dzieci, kochanego męża i w ogóle, wszystko OK, ale czasami marzy mi się, a włąsiciwie lepszym okresleniem będzie że fantazjuje o seksie, zabawach z kobietą. Nie wiem, może to zasługa mojego męża, a może moja. W każdym razie od dawna marzę o tym, by byc pieszczoną przez kobietę, ale chyba jeszcze bardziej o tym, aby móc taka kobiete pieścić. Chciałabym ją zamęćzyc, doprowadzić do nieba. Nie wiem, czy w rzeczywistosci bym się na to odwarzyła, chyba nie, bo się boję, nie wiem, jakby zareagowała, ale w każdym razie mam takie fantazje. Czasami, gdy oglądamy z meżem zdjecia lub jakiś film, włąsnie tego typu sceny najbarziej mi się podobają. Lubię oglądać koebity, jak się same pieszczą, jeszcze bardziej lubie oglądac parki kobiet. Oczywiscie podneicają mnie wszelkie sceny i akty, jedne mocniej, drugie mniej. Podobają mi się sceny i akty par m+k, ale najbardziej podniecam się na oglądaniu kobiet a jeszcze bradziej na k+k. Bardz szybko robię się wtedy wilgotna. I często wykorzystuje to mój mąż. Gdy oglądamy jakieś filmy albo zdjecia szczegołnie się stara, aby tam były wlasnie tego typu obrazy. I mi się to podoba, często to ode mnie wyciąga, ale to chyba na zawsze pozostanie w swerze moich marzeń. Nie wiem, czy kiedykolwiek w życiu bym się zdecydowała na coś takiego. Chcę, ale jednoczesnie mam lęk. pozdrawiam wszystkie dziewczyny co mają podobne do mnie problemy

Gość mmmmm...
aniu ja mam podobne odczucia marzy mi się takie przeżycie z kobietą ale boję się, że się nie odważe, nie spróbuję na samą myśl o tym robię się wilgotna.... problem w tym, że nie widzę możliwości, żeby taką dziewczynę poznać....

Gość hej dziewczyny
mam 23 lata i juz od kilku lat marze o bliskosci z kobieta, wcześniej byłam w stałym związku i byłaby to dla mnie niejako zdrada, a trójkątów nie toleruje, ale teraz kiedy jestem sama moje pragnienia poteguja sie

Gość mmmmm...
fitnessko dzisiaj jesteś kobietą czy mężczyzną? wiem, że nie mieszkam na księżycu ale to chyba kwestia odwagi (braku?) i obawy, że nikogo takiego nie ma w moim otoczeniu

No wiesz mmmmmm? Ja mozesz zadawac takie pytania ...zaraz ci strzele kosmetyczka ... ;) Tlumaczylam juz, ze to byl jakis wstretny podszywacz ... Nie ma takich w otoczneiu .. chyba zartujesz ... Dziewczyno, jak naparwde tego chcesz, zaloz sobie jakis nieoficjalny email, podaj go tutaj, napisz kto i gdzie cie interesuje, i mysle ze nie bedziesz musiala czekac dlugo ... A pozniej dziekuj Fitnesce ;)

Gość kobietaa26
Dziewczyny jeśli macie ochotę to napiszcie do mnie. Szukam kogoś z Warszawy.

Gość kobietaa26
przepraszam za pomyłkę w mailu jest na końcu aa

Gość napisałam Ci maila
odpiszesz?

Gość wkońcu

Gość niesmiała
ja jestem nieśmiała i nawet bym się z nikim nie umówiła chyba bym się pod ziemię zapadła a jak się okaże że cię znam...

Gość mmmmmm.....
A ja mam 20 latek, Katowice, tez mam chlopaka ale marze o kobiecie...mmmm...to musi by cudowne!

Gość mmmmmm..... Kaska
i chyba komus ukradlam ksywke, przepraszam...

to na pewno jest cudowne:) ja uwazam ze warto sprobowac. ale tylko wtedy kiedy sie tego naprawde chce, bo czasem lepiej jest po prostu sobie pomarzyc;)

Gość mmmmm...
a może jest ktoś z Krakowa?

Gość mmmmmm..... Kaska
Tak wiec mam 20 lat, Katowice, moze ktos jest z tych okolic? Agnes23,-dokladnie, czasem dobrze tylko pomarzyc i na tym zakonczyc... Ale czasem warto spróbowac:)

oczywiscie ze tak. masz racje. i ja akurat wiem ze chce sprobowac bo mnie do kobiecego cialka ciagnie;)

Ja tez juz wiem...:) Teraz spokojnie czekam na odpowiednia osobe.

ja tez.. wiesz.. nie zamierzam tego pospieszac.. wiem ze i tak sie zdarzy:) a jak odpowiednia panne spotkam to zadzialam na pewno;)