Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes23

chce sprobowac seksu z kobieta...

Polecane posty

Gość loa
agnes23,a dlaczego rozstalas sie z facetem po dwoch latach??czy moze przez to ze zaczelas sie interesowac kobietami,czy moze byl inny powod?

niee..nie przez to..po prostu zwyczajne problemy dwojga ludzi..ja jestem trudna osoba,szczera czasem do bolu..niczego nie udaje.. i dla mnie wazne jest to samo.. no a w pewnym momencie mnie zaczelo przeszkadzac to ze tej szczerosci nie dostaje.. wyczuwalam falsz..po prostu to juz nie bylo to co kiedys.. rozstalismy sie w zgodzie, bo tak zawsze sie staralam zeby bylo.. A jesli chodzi o ta moja fascynacje kobietami , to nie przesadzajmy-mam na to ochote, ciagnie mnie i jest to moje marzenie, ktore spelnie na pewno ale bez przesady-wciaz wole facetow:)

Ja tez tak mam...jestem w stalym zwiazku z facetem od 3 lat i napewno bedziemy zawsze razem... ale co poradzic jezeli ciagnie tez do kobiet;)

nie jestem lesbijka Fitnesska.. ale nie lap mnie za slowka, bo jeszcze nie bylam z kobieta, wiec tak naprawde nie wiem co wole;) a czemu Ty jestes zraniona kochanie??????

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja jestem biseksualana mam faceta 7 lat,ale napewno kiedys sprobujemy trojkacika :)

Och zartuje tylko .. ;) Znikam juz .. na pozegnaie czule sciskam w myslach posladki i caluje w brzoskwinke .. ;)

Gość ..18.
18 latek krakow :-)

Gość ania__28
ja powiem tak, wydaje mi się, że wiele tutaj kobiet się wypowiada, ale chyba tak do konca niewiele by się zdecydowało, nie wiem dlaczego tak jest, przeglądam to formu dość często, znajdują się tutaj podobne tematy, ale jakoś nigdy nie zauważyłam, żeby któraś pożniej jakoś napisała "udało się, zdecydowałam się i się udało". Albo wszystkie mówia, że by chciały, albo mówią że już próbowały. Ale jestem ciekawa ile tak naprawdę się zdecydowało kobiet, tak naprawdę, żyjących w stałych związkach, ew. z dziećmi, takie, które nigdy nie próbowały, a fantazjuja. Ja np marzę, naprawdę marzę o czym takim. Nie wiem, może to trochę przez mojego męża, który mnie często namawia, że z chęcią by mnie zobaczył, albo chociaż chciałby, abym mu po czymś takim opowiedziała, jak było, ajk to przeżywałam. Na początku wydawało mi się, że to jego bardziej fantazje. Ale zauważyłam, że juz jak on tylko o tym mówi to mi się juz robi wilgotniej, jak opowiada, jakby chciuał mnie zobaczyć, albo jakby chciał bym mu opowiedziała, ja to sobie od razu wyobrażam, widzę siebie w takiej sytuacji., Jednak nie wiem, czy bym się kiedykolwiek zdecydowała, czy miałabym na tyle odwagi. Zapewne nie, Choć nie wiedomo, jak to się w życiu ułoży, co życie przyniesie. Wiem jedno. Mam takie mażenie, robi mi sie miło i często jak się sama zaspokajam, to wyobrażam sobie siebie z inną kobietą. często jak robię to z mężem, to zastanawiam się, jak bym mogła to robić innej, a jak ona by robiła mi, czym by to się różniło

wiesz.. ja mam za soba doswiadczenia z kobietami.. co prawda nigdy nie byl to prawdziwy seks ale ja jestem przekonana ze jak spotkam osobe z ktora bede chciala to zrobic, to nie zmarnuje okazji.. wiadomo, ze ona moze nie chciec, ale ogolnie uwazam ze to moze byc ciekawe doswiadczenie.. dla mnie bardzo podniecajace i jestem pewna ze tego chce.. i powiem jeszcze.. ze to chyba juz niedlugo:) :) :)

agnes23 - ja od jakiegoś czasu (pomimo, że jestem heteroseksualna) marzę o niewinnym pocałunku z kobietą.. i delikatnych pieszczotach przez ubrania... piszesz, że masz już jakieś doświadczenie z kobietami... powiedz mi proszę... jak to jest ?:) Czym taki pocałunek różni się od pocałunku z mężczyzną? Na pewno jest delikatniejszy.. :).... mogłabyś coś napisać na ten temat? Nie czytałam całego tematu.. to taka moja mała fantazja i chciałabym kiedyś spróbować... tylko nie wiem jak znaleźć odpowiednią osobę.. bo skąd mogę wiedzieć czy kobieta będzie miała ochotę na to samo co ja? Nie wiem jak się za to "zabrać" :) Pozdrawiam...

Gość jaskim
to ty kim jestes jak chcesz sex sprobowac z kobietmi,napisz do mnie 501431761

Gość KOBIETA zamężna
Kiegyś o tym nie myslałam. Mam juz 37 lat, męża od 14 i dziecko. Nigdy nie byłam osoba o wysokim libido. Zawsze miałam słaby temperament w łóżku, chociaz fantazji mi nie brakuje. Brzydka, ani gruba albo zaniedbana tez nie jestem . Męża pociagam nadal i to bardzo. Ale ja nie odczuwam wielkiej przyjemności. Zaczęliśmy sobie urozmaicać sex. Podczas oglądanie video zauważtłam że bardziej zwracam uwagę na kobiete niz jego lub oboje. Podobały mi sie kobiety, jedna lub dwie pieszczące siebie wzajemnie) Wtedy zaczynałam czuc lekkie podniecenie. I tak jak u ciebie Aniu_28 mąz wykorzystywał że robiłam sie wilgotna. Czasem myslę że jestem biseksualna, a nawet może less? Dziwne, ale zastanawiam sie..... Nigdy nie miałam kontaktów z kobietami, ale musi to być przyjemne, w końcu to kobieta wie czego drugiej potrzeba :), znamy swoje ciała. Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. Nauczyłam sie pieścić i mam łechtaczkowy. Myślę że nie potrzebuje męskiego członka do doznania rozkoszy. Gdyby znalazła sie odważna , dominująca kobiety i u mnie odwaga to pewnie bym z nia spróbowała i wreszcie przkonała się co ze mną jest. A na razie czasem wchodze na czat i rozmawiam w pokoju dziewczyn less. Nie zawsze z dobrym skutkiem, ale można czasem spotkać mądrą , kulturalna osobe z którą sama rozmowa to juz duża przyjemność.

Gość ania_28
do Kobieta zamężna Rozumiem Cię w pełni, widzę, że mamy podobne odczucia. Ja też czasami czatuję na pokoju less, czasami się przyglądam, czasami dam się namówic na jakąś pryw rozmowę. Powiem Ci szczerze, że kilka razy się nacięłam na jakiś facetów podszywających się pod kobiety, to troche przykre, zwłaszcza kiedy chce się porozmwiać, coś dowiedzieć. Ale raz mi się zdarzyło porozmawiać z prawdziwą less, muszę przyznać, że same jej opisy, tłumaczenie, opowiadanie bardzo mnie podnieciły. Wyobrażałam sobie nas razem. Ale wiem, że ta odwaga to tylko dlatego, że nie było bezpośredniego kontaktu, nie mam pojęcia, czy bym potrafilła on-line, na żywo, chociaż im więcej o tym myślę, to tym bardziej mi się to podoba. I chyba po woli nabieram odwagi, już sam fakt, że o tym piszę, rozmawiam, to chyba wielki skok.

do Seksi_21: moije doswiadczenia z kobietami nie sa zbyt duze ale wystarczajace do tego zebym wiedziala ze mam ochote na cos wiecej..To byly pocalunki, dotyk..przez ubranie, bo to wszystko bylo z moja przyjaciolka tylko po to zeby sprawdzic jak to jest.. Mnie sie spodobalo jej chyba nie na tyle zeby to powtarzac.. Pocalunki rzeczywiscie byly bardzo delikatne, dotyk tez.. Kobieta po prostu wie, jak i gdzie lubia byc dotykane inne dziewczyny..wie jak sprawic im przyjemnosc..Co nie znaczy ze facet nie wie, ale wiadomo jak to jest-facet uczy sie prawie cale zycie;) Ze mna i z moja przyjaciolka robilysmy wszystko najpierw delikatnie, powoli, ciagle probujac wyczuc na ile mozemy sobie pozwolic, jak jestesmy odwazne.. Potem nasz dotyk i pocalunki byly coraz bardziej zachlanne i namietne.. Ale skonczylysmy te slodkie igraszki bo ona w pewnym momencie miala dosc.. jej tyle wystarczylo po prostu.. A dla mnie to byl dopiero poczatek, bo chce to zrobic jeszcze raz i od tamtej pory czesto o tym mysle, bo bylo baaardzo przyjemnie..Tylko teraz chcialabym sie posunac w tych pieszczotach zdecydowanie dalej.. To jest moja fantazja i marzenie:)

Gość c_i_e_k_a_w_a
Agnes...ja mieszkam niedaleko lublina,wiec jesli bedziesz w wakacje tutaj w okolicy mozemy sie spotkac, bo ja tez chcialabym sprobowac z kobieta...

mam tutaj jedna taka zainteresowana .... bierzcie ja laski :)

agnes23 - ja niestety nie mogłabym z żadną przyjaciółką bo one się tym brzydzą... albo może nie chcą się przyznać... ja miałam kilka razy sny erotyczne z kobietą i żałowałam rano, że to był tylko sen:) Ja nie miałam żadnego kontaktu z kobietą nigdy... żadnego dotyku o podtekście erotycznym ...że nie wspomnę o pocałunku.. Mnie mężczyźni pociągają.. ale marzę o takiej przygodzie.. jaką Ty przeżyłaś z przyjaciółką... nie wiem czy na więcej bym się odważyła.. ale takie niewinne pieszczoty bardzo mnie kuszą:)

Gość bettynema
hej chetnie poznam jakas kobiete realnie.sama jestem ciekawa zycia.....Krakow...Tarnow

Gość ala 22
ja tez marze niesmialo o seksie z kobieta ale nie poznalam nikogo interesujacego.. Zreszta pewnie bym sie nie odwazyla..Chyba ze ona by mnie poderwala:) Bardziej marze ze to kobieta mnie piesci niz ja ja, ale tez bym chciala sprobowac czyjejs brzoskwinki.. tylko ta cholerna niesmialosc...:(

Gość Ania__28
Ciesze się, ze nie jestem samotna w moich marzeniach i fantazjach. Im więcej czytam tutaj o tym, tym barzdiej się przekonuje, że może jednak kiedyś się odważę, moze kiedyś spotkam drugą kobietę o podobnych chęciach z moimi. Może jakimś sposobem uda nam się to sobie powiedzieć i spróbować. Mam nadzieję, że kiedyś nabiorę pewności co do moich fantazji. Ale chyba podobnie jak niektóre z dziewczyn piszących tutaj, łatwiej zdecydowanie by było, gdyby to była jakaś kobieta po doświadczeniach tego typu, albo może nei koniecznie po doświadczeniach, ale dominująca, która by nie sprowokowała

Gość 18latka WAWA
Ja już mam doświadczenia z dziewczynami...nie wspominam tego dobrze...było miło, nie tak super jak się może wydawać! wole faceta! i ten kac moralny! chciało mi sie po tym rzygac! to nie dla mnie! byłam po prostu lekko wsptawiona i z rozpedu wyladowałyśmy w łuzku:(

Gość misia99
Ja rowniez chcialabym sprobowac seksu z kobieta pociagaja mnie szczegolnie piersi.A z wami jak to jest??

ja w zwiazku z facetem lubie gdy on czesciej przejmuje inicjatywe.. ale jesli chodzi o kobiety to dominujaca jastem ja ;)

Ja właśnie wolałabym, żeby to kobieta pierwsza wyszła z inicjatywą.. bo ja nie chciałabym się wygłupić :) W ogóle to... ja nie bardzo lubię dominować.. jeśli chodzi o stosunki damsko-męskie to też nie... :)

Gość wiolkaaa
odswiezam temat bo tez chce sie kochac z kobieta i moze ktos ma ochote sie spotkac..? malopolska...

Gość a ja szukam dziewczyny
z warszawy , może któraś ma ochotę.

Gość bettynema
wioolka a skad jestes i ile masz lat........moze pojdziemy na jakies party i sie przekonamy