Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes23

chce sprobowac seksu z kobieta...

Polecane posty

Gość zniesmaczony
jestem 23 letnim chlopakiem czytam tem temat i cierpie a dlatego ze wlasnie dziewczyna z ktora jestem 5 lat "sprobowala " jak to okreslacie oczywiscie o niczym nie wiedzialem dowiedzialem sie od chlopaka tej drugiej. jestem dalej z nia i probuje jej wybaczyc choc to bardzo mnie boli. nie rozumiem facetow ktorzy naklaniaja swoje dziewczyny czy zony do tego zeby uprawialy sex z inna osaba moim zdaniem to nie jest milosc. jesli chcecie dziewczyny robic takie rzeczy lepiej porozmawiac o tym ze swoim facetem przed faktem chociarz takie wybryki dzieja sie najczesciej po alkocholu na imprezach. u mnie moja dziewczyna stracila zufanie chociaz dawalem sodia reke uciac za nia " i bym teraz kurwa nie mial reki " chlopak tamtej dziewczyny najprawdopodobniej z nia zerwal a nial sie jej oswiadczac za miesiac chyba. wiec jak do tej pory nie mialem nic przeciwko lesbijkom tak poprostu teraz gdy widze filmy czy zdjecia zamiast podniecenia czuje bol i odraze. ciekawi mnie opinia kobiet czy takie cos jest zdrada bo dla mnie tak chociaz zdrady z chlopakiem bym nie wybaczyl . dla zaiteresowanych sex podobno dziewczynom sie nie podobal jedna nie miala orgazmu a druga go udawala chociaz same pewnie wiecie lepiej jak bylo bo ja juz nie uwierze kobiecie. moze to troche nudne w poruwnaniu do tekstow o lizaniu cipeczek ale przestrzegam i moze uchronie jakiegos kochajacego faceta przed bolem i rozczarowaniem pozdrawiam

kolego zniesmaczony, to o czym piszesz troche sie kupy nie trzyma, ja wiem, że mozesz mieć załość, ze ci nie powiezdiała, ale czy ty uważasz, że to co zrobiła Twoja dziewczyna to juz miłość. przecież to tylko jakaś próba, skosztowanie. Ale co do jednego Ci przyznam rację, że powina z tobą pogadac, chyba że to by lk impuls, chwila, potrzeba chwili, moment, to wówczas niestety nie miała zapewne możliwosci, ale pozniej powinna ci to powiedziec, a nie zebys sie dowiadywal po kontach. W każdym razie podsumowyując, przyznaję ci racje co do tego, ze na te tematy trzeba rozmawiac, w ogle w zwiazkach trzeba rozmawiac, wowczas jest mniej klopotow. Ale do tego, ze zle ze sprobowala i ty teraz sie od tego odwracasz, a coz takiego sie wieliego stalo, czy powiedziala ci, ze sie zakochala, ze sie wynosi z domu, ze cie nie kocha, tylko ta kobite, odnioslem wrazenie ze wprost przeciwnie, ze powiedziala, ze to nie bylo to, a ty tu sie rozczulasz, moze przemysl to sobie jeszcze raz.

Gość zniesmaczony
tomku_29 napisalem ze jezeli fecet namawia swoja dziewczyne do seksu z inna to jej nie kocha bo wczesniej czytalem takie wypowiedzi ze maz mnie namowil czy cos w tym rodzaju moze niezrozumiale sie wyrazilem a propo tego ze nic wielkiego sie nie stalo no wiesz ja tez moglbym sprobowac jak to jest akurat z ta dziewczya ktora chciala sie ze mna przespac na imprezie mialem takie okazje ale z nich niezkorzystalem dlatego czuje niesmak bo widze ze jednak powinienem bo to tylko proba no to gratuluje przyszlosci wszystkim zwiazkom jak tak bedziemy probowac to moze nastepnym razem jak sie nadazy jakiejs dziewczynie konik albo piesek to tez niech sprobuja bo to tylko tak dla proby.

Gość andziaaa20
dziewczyny tylko nie róbcie tego z przyjaciółka lub bliska kolezanka..lepiej zeby to była powieszchowna znajomość.Moja kumpela całowała sie z inna bliska sobie kolezanka(był to bardzo dziki, namietny pocałunek...potem całowały sie po szyi itd ale nie rozebrały sie,opamietały sie ale teraz jest im troche głupio.Żadziej sie spotykaja).Dodam ze były pod wpływem alkoholu.Obie mi o tym opowiadały...bo obie znam.Ale chyba nie przypuszczały ze nam relacje dwóch stron.

Gość borys
moja zona chciala by sprobowac z druga kobieta.....ma wielka ochote na sex w trojkacie ...moze jest taka dziewczyna na fajna zabawe w trojke....z Warszawy lub okolic.....piszcie na e-maila...a jesli odpowiada to podamy nasze gg 2667489...pozdrawiamy Majka i Sławek

Gość borys
jestesmy para ....szukamy dziewczyny do wspolnych spotkan we trojke.....moze jest chetna na spotkanie w realu....chetna zapraszamy na gg 2667489.....Warszawa....lub okolice

Gość kochanka Lucyfera
a ja kocham kobietki...........mniam......................

Gość mimi29
A ja juz probowalam z kobieta i bylo niesamowicie. teraz bm chciala sprobowac trojkacika z moim factem i jeszcze jedna dziewczyna. mieszkamy w Anglii ale na poczatku wrzesnia bedzemy w Gdansku. Moze ktos sie skusi zeby sie z nami spotkac?

Gość borys
a moze znajdzie chetna dziewczyna z Warszawy , ktora chce spotkac sie ze mna i z moim mezem na zabawe w trojke?

Gość borys
czyzby skonczyl sie temat......dziewczyny.....otwierajcie swoje mysli...piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sexiiii
Cześć, ja też od jakiegoś czasu marzę o pieszczotach z kobietą... I nawet mój facet nie ma nic przeciwko!Tylko jest pewien problem- dziewczyna musi być ładna i zadbana, bo ja bardzo na to zwracam uwagę. Ja jestem 25 letnią brunetką , opaloną, ogoloną, z jędrnymi cycuszkami(80D), mówią że jestem ładniutka, szczególnie oczki, mieszkam Białystok/Anglia

Gość kobietka1981
Cześć sexiii też jestem z Białego i mam podobne kryteria wyboru jak Ty! jak masz na imię?

Gość sexiiii
cze kobietka, jestem M. (wolę nie ujawniać się za bardzo na tym forum) na jakiej ośce mieszkasz? ja na piaskach, pracuję w sklepie z ciuszkami, może byś wpadła pogadać?

Gość kobietka1981
M. ja mieszkam na przydworcowym, gdzie mam przyjsć? mam jutro wolne więc mogę wpaść?

Gość Mimi29
ja tez jesstem z Bialego ale mieszkam na stale w Anglii wiec niestety:(

Gość sexiiii
ja też wyjeżdżam do Anglii, a teraz jesteś w Białym ?

Gość Mimi29
mieszkam w Londynie na stale

Gość borys
jestem Majka....czekam ,czy znajdzie sie jakas fajna dziewczyna z wawy.....chetnie spotkalabym sie .....marze o takiej zabawie we trojke....moze odezwie sie do mnie dziewczyna z Warszawy

witam wszystkich.. jakis czas temu zalozylam ten topik , marzac o tym by kochac sie z kobieta. No i..........STALO SIE!!!:) Bylo niesamowicie, dziko, namietnie, ekscytujaco... Niezapomniane przezycie... Ona tez robila to pierwszy raz.. Chcialabym naklonic was wszystkich:SPELNIAJCIE SWOJE FANTAZJE EROTYCZNE!!! Bo jesli czegos nie sprobujecie to nigdy sie nie dowiecie, czy jak slodko moze smakowac:) A moze baaardzo slodko;) Ja nie mam teraz faceta, wiec prawdopodobnie to zdarzylo sie w tym a nie innym czasie..Gdybym go miala, prawdopodobnie bym nie kochala sie z dziewczyna.... Ale baaardzo mi sie podobalo, nie zaluje i mam nadzieje, ze to w najblizszym czasie powtorze...Bo kobiece zwinne paluszki i jezyczek(nie ujmujac mezczyznom, ktorych uwielbiam) moga dac niesamowita rozkosz:) No i sam fakt pieszczenia innego kobiecego ciala.... Szczerze polecam:)

Gość Babette
A ja Ci szczerze zazdroszczę Agnes:)już prawie zapomniałam jak to może być słodko, namiętnie i exxxcytująco.

Gość Babette
No i podpisuje się pod Twoim hasłem SPELNIAJCIE SWOJE FANTAZJE EROTYCZNE!!!bo jak zdąrzyłam tu zauważyć wiele dziewczyn o tym myśli, marzy no ale nic poza tym,a skoro tyle z Was tu pisze to na pewno ktoś taki jest też gdzieś obok Was :) Gorrrąco pozdrawiam

taaak..mnostwo osob marzy ale juz duzo mniej spelnia swoje fantazje.... to smutne...

Gość Babette
Mam nadzieję ,że dzięki takim topikom więcej dziewczyn przekona się ,ze nie są osamotnione w swoich marzeniach i pragnieniach i że staną się odważniejsze i bardziej otwarte.W końcu jakby się tak dobrze rozglądać to często natrafiamy na spojrzenia i uśmiechy ze strony innych kobiet... może właśnie one myślą o tym samym ale też boja się zrobić ten pierwszy krok...?

Gość Majka_borys_wawa
chetnie bym tez sprobowala......ale jak znalezc taka bratnia duszyczke.....wsrod moich kolezanek ?......jakos tego nie widze.....podoba mi sie to,jakdwie kobiety sie pieszcza i caluja.....to jest piekne....i mile......moze odezwie sie do mnie jakas samotna z Warszawy...lub okolic....napisz do mnie na e-maila.....podaj do siebie jakies namiary jak cie interesuje znajomosc ze mna

Gość Mimi29
ja tez tesknie za dotykiem , pocalunkiem kobiety. Moze jest ktos z Trojmiasta kto ma ochote na chwileczke zapomnienia?

Gość Majka_borys_wawa
mozna pisac ....i pisac......to tylko puste slowa.....zadnego ciekawego odzewu......mozna tylko sobie marzyc ....to nigdy sie nie spelni..........szczesliwe te ktore to mogly zrealizowac.....gratuluje .....i zazdroszcze......ze mogly sobie spelnic swoje fantazje.......dobrze wam dziewczyny.....tyle waszego co napisalyscie......ja nadal bez efektu.....od trzech lat.....tylko bajki.....fantazje.....marzenia

do Majka_borys_wawa---> wiesz, nie wiem zcy jest sens szukac drugiej osoby w necie... Ja chcialam to przezyc, chcialam byc z druga kobieta,ale na szukanie jej wirtualnie nie odwazylabym sie..W moim przypadku musialam znac ta druga osobe, nie moglby byc to ktos przypadkowy.. Nie martw sie, na pewno poznasz kogos z kim stanie sie to, o czym fantazjujesz...Cierpliwosci-cos o tym wiem:)

Gość Majka_borys_wawa
dzieki za te cieple slowa otuchy.....ale ci zazdroszcze.....ty to masz za soba......przezylas to ...jestes zadowolona.....jestes z Warszawy.....? moze sie zapozanamy .....co ty na to?.....szukam .....szukam....tu i tam ,.....i nic.....zwiatpilam.....to nie jest takie latwe.......ciagle zawirowania....i.... wciaz zawod.....to nie to....jakies wariatki....nawiedzone.....wyslij im fotki....podniecaja sie opowiesciami przez telefon....pisaniem.....nawiedzone.....a ja chce sie z kims zaprzyjaznic.....spelnic rowniez swoje fantazje......sprobowac tej rozkoszy.....chce rowniez zobaczyc jak to bedzie sex we trojke.....ja ...druga kobieta....i ....moj ...maz......chce ...bardzo.....chce aby i jemu bylo dobrze........moje fantazje sa jak z bajki.....szkoda,ze tylko z bajki.....ja juz zwatpilam aby to bylo realne.....czytam ...i to mi tylko pozostalo......pozdrawiam.....was wszystkie.....poczekam jeszcze troszke.....MOZE KIEDYS SIE SPELNI

nie jestem z warszawy,chociaz czasem bywam(jestem z lublina)... I calkowicie sie z Toba zgadzam.. Sporo dziewczyn chce tylko zeby im wyslac zdjecia, pogadac o tym jak mialoby to wygladac, o swoich fantazjach, a zadna z nich ani sie nie zdecyduje na spotkanie... Ja nigdy nie szukalam nikogo w necie..Za bardzo obawialabym sie rozczarowania... A Ty jestes pewna ze chcesz trojkata?? Ty tez o tym marzysz, czy wolalabys po prostu tylko z kobieta? Czy chcesz \"ta \"trzecia\"tylko po to, zeby sprawic przyjemnosc mezowi?

Gość Majka_borys_wawa
ja chce i tego i tego.....sama chce z druga i w trojke.....aby sie piescic wraz z moim mezem i druga kobieta.....podoba mi sie to.....chce rowniez jak on sie zabawia z inna kobieta....a ja w tym uczestnicze.....dotykam jej i jego.....chce tego wlasnie....ale w pierwszej kolejnosci sama z druga kobieta.....jak chcesz sie spotkac ze mna jak bywasz w warszawie.....to prosze.....napisz na mojego e-maila.....spotkamy sie na kawie...pogadamy.....jak chcesz ......to tylko moja propozycja.....