Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnes23

chce sprobowac seksu z kobieta...

Polecane posty

Juz ja dzisiaj wieczorem pomecze moja Niunie .. ;) Pewnie sie zdziwi dlaczego .. ;)

Gość agnes23
pazurki w posladki??hmm:) a co powiesz na moj jezyczek w Twoich ustach penetrujacy wszystkie ich zakamarki i moje paluszki w Tobie..ociekajacej soczkami??:)

Chcialabym badzo wywolac te twoje soczki .... a potem wymasowaywac je z ciebie po kropelce .. ... mhhhmmm....

Gość mała8080
ale się rozkręciłam czytając Wasze fantazje.Ja też od dluższego czasu o tym myślę...ale chyba się nie odważe.Może kiedyś życie miło mnie zaskoczy,a wtedy chętnie skorzystam z okazji i dam się ponieść moim pragnieniom

Gość a no ia ja
dziewczyny a juz moja pomoczylam ;-) szkoda tylko, ze tak sama :-( nie bylo szorstkich jezyczkow ani ostrych pazurkow, ale lepiej to niz wcale jak juz fitnesska pisala powyzej- trzeba sie zadowolic czasem tym co sie ma:-)

Gość agnes23
Fitnesska..podniecasz mnie..juz mi mokro... a ta noc spedze calkiem sama:( dobrze ze mam chociaz dwie raczki...

Gość agnes23
najgorzej jest wlasnie wtedy jak sie chce a nie ma nikogo obok... Fitnesska za to chyba ma szczescie i dzis wieczor niezle zaszaleje..:) ale ja musze spelnic moja fantazje, bo zwariuje...;)

Ja tez bede o was myslala dziewczyny .. milo sie z wami marzylo .. :* A TERAZ POWAZNIEJ: SZKODA ZE JESTEM FACETEM , BO PENIE BYM SIE Z WAMI UMOWIL :*

Przepraszam ze te mala mistyfikacje, ale naprawde uwielbiam was dziewczyny, zycze wam podowdznia, i spelnienia marzen.. ;)

Gość a no ia ja
FITNESSKA ALE SMIESZNE :-)

Gość a no ia ja
AGNES co ty na to ? ale ci szatan sie pojawil!

Gość agnes23
NO WIESZ.........:) ALE I TAK SIE NIEZLE BAWILAM:) milo bylo nawet gamoniu:) :) :)

Na swoje usprawiedliwienie powiem wam tyle, ze naparwde chaiabym byc kobieta i kochac sie z kobietami ... W pewien sposob, moje fantazje byly zuplenie prawdziwe .. ;) Mam nadzieje, ze nie czujecie sie zanadto urazone ... a jezeli tak to jeszcze raz przepraszam ...

Gość agnes23
no niezle.............. ale i tak niezle sie bawilam..bylo mi mokro wiec to cos znaczy;)hehe.. ale naprawde szkoda ze to nie byla laska:)

Gość a no ia ja
masz racje, bylo nie zle ale jestem teraz zawiedziona. Ale co tam! spadam tez bo maz w domu do uslyszenia pa

Gość agnes23
ja nie jestem urazona..ale pewnie jakbym byla les to bylabym niezle wkurwiona... ale Wy jak tam dziewczyny?? zyjecie??:)

No i zdzdroszcze wam, ze mozecie to kiedys zrobic ... bo ja niestety nie moge .. :( za to mialem seks z wieloma kobietami .. ;) i zawsze probuje byc dla nich taki, jakie wy byscie moze byly .. ;) i z reguly wychodzi mi niezle .. ;)

Gość agnes23
pa:) i do nastepnego:)

Gość ja tez chce
no ja tez jestem zawiedziona...a tak bylo milo poczytac...

Gość agnes23
ale wiesz.. powiedz czemu wolalbys byc kobieta??? i to dobrze ze chcesz zeby Twoim partnerkom bylo dobrze i zwracasz na to szczegolna uwage..fajny facet z Ciebie:)

Gość mała8080
fitneska jesteś wspaniały... Gdzie się uchoiwał taki facet?

Gość trep
buhuhahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale wass facet zrobil w chuja !!!

Gość atrs
czesc,ja tez jstem z lublina i mam wielka ochote na zabawe z laseczka! marzy mi sie blondyneczka,drobna z duzym temperamentemnikt z moich znajomych nie wie ze mam taka potrzebe,dlatego chcialabym z kims obcym!

Gość kupcie sobie pieski i dupy nie
zawracajcie :)

atrs a jak wygladasz?? teraz juz nie bardzo chce mi sie wierzyc ludziom na tym forum.. po wczesniejszej mistyfikacji to naprawde nic niewiadomo..:)

Gość atrs
jestem brunetka z ciemna karnacją!raczej niska nie gruba nie chudai nie robie sobie jaj ,bo mnie takie zabawy nie smieszą! no ale kafeteria slynie z tego ze takie chamstwo sie tu szerzy! a co oznacza twoja stopka?

lubisz mnie Fitnesska??:) ja tez Cie lubie..:) po mimo tego co eczoraj zrobiles..hehe;)

wiec dobrze ze nie robisz sobie jaj.. bo wczoraj to sama widzisz co tu mialo miejsce:) a Ty skad jestes z lublina??