Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Gość nudlee
o. dzięki. wam. *: a po ilu dniach dostałas próbki. ;D?

Gość Kiń.
Mogę prosić o maila do ambasady Potrugalii?

Gość sama makulatura
ja z YR dostałam szybko... w pon. pisałam @ a w piątek już miałam próbki :) 😘🌼😘 :):):):) :D

Gość patinka007700 - klamczucha
patinka007700 to kłamczucha, ten link nie jest do tuszu do rzes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nudlee
;) dzięki Ci bardzo. ^^

Gość sama makulatura
nudlee nmzc ;)

Gość Asiulina__
prosze napiszcie mi jak brzmią wasze maile z prośbami o próbki albo jakies gadżety bo nie wiem jak napisac żeby była wieksza szansa że przyśla PPPPRRRRROOOOSSSSZZZZEEEEE!

Gość nudlee
czytałam wcześniejsze posty i mardud napisała gdzieś, że dostała serduszko, które ogrzewa. Tylko nie umiem sie doszukac adresu. Wie ktos może o tym.?

Serduszko Mardud dostała z vattenfall, a ja od nich malutką lampkę na bateryjkę :) co do linków typu-....skocz.pl... itp przestańcie do cholery zaśmiecać forum czymś takim!

Gość kiszony ogórek
nudle--> www,vattenfall.pl ale chyba już serduszek nie rozsyłają,bo dziewczyna na forum pisała,że nie dostała serduszka tylko smyczkę..ale spróbuj może sie uda

Gość anioleeek
:)

Ja z Vatenfalla otrzymałam serduszko, smycz i mała lampeczkę ale wysyłałam na siebie, męża i mamę

Gość rtrtrt
rterter

A u mnie dzisiaj odmowa z: -------------------------------------------------------------------------------------- Witam Dziękuję za zainteresowanie się Sieradzem i materiałami promocyjnymidotyczącymi naszego miasta i regionu. Niestety, pula meteriałów przeznaczonych do wysyłki na ten rok została już wyczerpana. W celu zaczerpnięcia informacji omieście zapraszam na stronę internetową, znajdującą się pod adresem www.umsieradz.pl. Pozdrawiam Mariusz Wróbelkierownik Biura Promocji i Integracji Europejskiej Urzędu Miasta Sieradza

I jeszcze takie otrzymałem ---------------------------------------------------------------------------------- Witam, pracuję jako manager Patrycji Markowskiej. Bardzo dziękuję za miłe słowa i zainteresowanie naszą Artystką. Patrycja jest bardzo wdzięczna za ciepłe komentarze pod jej adresem. Dla wyjatkowych fanów mamy teraz specjalną propozycję: możesz otrzymać pocztą najnowsze DVD z koncertu Patrycji Markowskiej, nagrane 11 kwietnia tego roku w Klubie Stodoła w Warszawie. Patrycja złoży na DVD swój autograf specjalnie dla Ciebie. Jeżeli chciałbyś otrzymać takie DVD, napisz do mnie. Pamiętaj, musisz mieć ukończone18 lat. Jezeli jesteś mołodszy, poproś kogoś dorosłego. Wypełnij i odeślij do mnie mailem: IMIĘ: NAZWISKO: KOD POCZTOWY: MIASTO: ULICA, nr domu, nr mieszkania: LAT: Otrzymasz przesyłkę pocztą, za zaliczeniem pocztowym. Cena płatna przy odbiorze paczki: 50 zł. Pozdrawiam sedecznie Ania Kęcik

Wielka szkoda --------------------------------------------------------- Szanowni Państwo Niezmiernie cieszy nas tak ogromne zainteresowanie Augustowem, jednak ze względów finansowych nie jesteśmy w stanie przesłać materiałów, o które Państwo proszą.

Też szkoda..... ------------------------------------------------------------------------------------ Witam serdecznie! Pierwsza pula darmowych produktów została wyczerpana. www.janniezbedny.pl

I nawet tutaj też odmowa... ------------------------------------------------------------------------------------- Hi Thank you for your email. We do not have these items to send you. You can purchase Australia Day merchandise by going to http://www.australiaday.com.au/havingfun/merchandise.aspx and downloading the merchandise catalogue Good luck with your collection Kind regards, AUSTRALIA DAY COUNCIL OF NSW

I nawet tutaj też odmowa... ------------------------------------------------------------------------------------- Hi Thank you for your email. We do not have these items to send you. You can purchase Australia Day merchandise by going to http://www.australiaday.com.au/havingfun/merchandise.aspx and downloading the merchandise catalogue Good luck with your collection Kind regards, AUSTRALIA DAY COUNCIL OF NSW