Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ula s

KOMU UDAŁO SIĘ WYJŚĆ Z NAŁOGU NADMIERNEGO WYCISKANIA/OCZYSZCZANIA TWARZY???

Polecane posty

Gość MilenaMilenaMilena
Aha i babo, domyslam się jak się czujesz....tez jestem wredna, ale czasami tak sobie myśle, że gdyby nie ten zryty ryj byłabym całkiem sympatyczną osobą :) dlatego daj na luz.

Gość MilenaMilenaMilena
Podziwiam XY2, naprawde miała nałóg?

Gość MilenaMilenaMilena
Kuźwa, żadnego - ani chociaż +/- wow.... jak ona tego dokonała. Podejrzewam, że nie ma trądziku tylko jakieś małe zaskórniaczki ..

Ja nie jestem wredna przez mój zryty ryj, śmieszy mnie po prostu jak ludzie się przejmują wszystkim co się powie. Dlatego też lubię być czasami złośliwa :P sprawdzać jak daleko się mogę posunąc, jak zareaguje druga strona i nagle jak zaczyna się łagodzenie sytuacji, bo ktoś sobie wymyślił że przechodzę jakieś załamanie, czy mam doła. Owszem czasami i mam, ale nie dzisiaj, więc dosrywam wszystkim tak dla sportu :D i możecie być pewni że w tej chwili mam luz...akurat nic mnie nie ciśnie bo mam na sobie wygodny różowy dresik

Aha i najlepiej mi już bezpośrednio nie odpowiadajcie, bo będę prowadzić ciętą dyskusję chociażby i całą noc:P:P:P:P:P:P:P:P Lepiej podyskutujmy innym razem jak uspokoję swoje ripostowe żądze, bo aż mi samej głupio:P:P:P ale się nie mogę powstrzymać :D;)

Gość MilenaMilenaMilena
Zależy o jakich mowa, bo ja mam takie duże ! Ale jak Xy2 to robi, że nie rusza? Ciekawe co miała na twarzy, jak cisnęła to musiała mnieć co dusić...ale mi chodziło o to, że umie sie powstrzymać, bo ma takie malutkie, których nawet ruszać nie trzeba....eh no musi w końcu mi cos pomóc na tą twarz !

Gość MilenaMilenaMilena
Gópia babo, a przecież pisałaś, że nie rusza Cię to co piszą inni wprost do Ciebie....nie zacytuje dokładnie bo mi się nie chce szukać. Czyli co kłamałaś? bo jednak widzę, że Cię rusza :P:P Kusisz i podjudzasz do dyskusji :)

Gość MilenaMilenaMilena
...jednak idę spać bo jutro mam ważny dzionek :) na przyszłość bądźmy bardziej konsekwencji :)

Gość MilenaMilenaMilena
...w tym co piszemy :P

Gość MilenaMilenaMilena
W sumie sama nie umiem być konsekwentna i jeśli piszę: koniec wyciskania, nie oznaczy to wykonania tego postanowienia, ale dlatego właśnie tu z Wami jestem :)

Gość MilenaMilenaMilena
Ok dobrej nocki Wszystkim życzę :*

ja tylko jedno w sprawie medali... jak dla mnie sa zupelnie zbedne ale jest jeden problem... ja przynajmniej nie umiem ich usunac z tej tabelki :p a co do dzialania tej calej tabelki to na mnie kolejne krzyzyki w lancuchu jakos bardziej dzialaja ;) nie wiem na czym to polega... troche inny przyklad, nie umialam nigdy lykac nic reagularnie, zawsze lykalam jak popadlo wszystkie witaminy.... a teraz spojrzcie tutaj http://smarterfitter.com/chain/view?read_key=02d9c220ec27d42348c61673e049d0a71649215b :) dobranoc :)

Nie rusza mnie w sensie, że nie dotyka czy coś. A to właśnie wasze wypowiedzi mnie kuszą do cynicznych odpowiedzi:P:P:P Zawsze są dwie strony MEDALU :P:P:P A punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia... Ile osób tyle opinii.... i interpretacji czyichś wypowiedzi i inne takie zdanka sobie dopiszcie:P:P:P No oczywiście że musiałam odpowiedzieć na to :p żeby niby moje było na wierzchu:P No ja chyba też muszę stworzyć łańcuszek na ważne codzienne czynności, bo rzeczy typu - łykanie witamin - robie jak popadnie:P Dobranoc 🖐️

Gość Problematyk
Dawno nic nie pisałem bo nie znam się na tych wszystkich nazwach preparatów i nie wiem jakie zabiegi u kosmetyczki są najlepsze :P Teraz używam tylko żelu do mycia Emolium a po myciu krem nawilżająco matujący i wcale nie jest gorzej jak kiedyś kiedy miałem 10 różnych kremów i maści. Jak oglądałem te wasze zdjęcia, to najbliżej mi do Quleczki tak na pierwszy rzut oka.Najgorsze dla mnie jest świecenie i łuszczenie zaraz po umyciu, jednak po 6 dniu bez wyciskania widzę, że wszystko powoli się normalizuje.Są to minimalne zmiany i na większe pewnie będę musiał sporo poczekać. Strasznie ciekawi mnie jak będę wyglądał np. po 2 miesiącach bez dotykania twarzy.. od przynajmniej 6 lat nie miałem możliwości tego sprawdzić może za jakiś czas się uda... Tak ogólnie to zaczynam powoli dochodzić do wniosku, że zdrowa i ładna cera nie jest tym, na co chce poświęcać cały swój czas i nerwy.Nawet mając całą twarz w zaskórnikach mogę robić tyle wspaniałych rzeczy :) Trzymajcie się i nie dawajcie się ;)

Quleczka a to zdjęcie to jak jestes umalowana czy nie?? Bo w sumie to dobrze wyglądasz ja mam takie płatki aby się buźka tak nie świeciła i to działa:D

Umalowane niestety ;) Nie mam innych ;) Ja teraz tez juz wygladam lepiej bo odkrylam po latach szukania dobry dla mnie krem matujacy, ktory sie nie walkuje pod podkladem i do tego bibulki matujace... ale to zdjecie bylo pozno w trakcie imprezy i nie myslalam juz o tym by latac i sie matowic ;) Poza tym to rok temu robione :p

Moja buzia wygląda właśnie tak jak Twoja rok temu :( ja co chwile wycieram buzie aby mi sie tak mocno nie świeciła;/

a czym Ty ja wycierasz? bo nie do konca zrozumialam? ja jak uzyje bibulek matujacych to na jakies 1-2 godziny mam spokoj ;) poza tym w ciagu dnia ja sie tym jakos nie przejmuje... nie lubie pudrow sypkich to coz, troche sie swiece i tyle ;) do tego ostatnio mam tez baze pod podklad, niezle matuje i przedluza trwalosc podkladu :) no i skinoren sam w sobie matuje tez ;)

Czasami bibułkami a jak zapomnie je zabrac do pracy to normalnie papierem toaletowym jest miekki bez zapachu i biały Mam krem Avene i żel do buzi soray łykam skrzypovite Wczoraj wyskoczyła mi taka boląca góla koło ust strasznie mnie swędzi :(

ok, bo zastanawialam sie co to za magiczne platki ;) bibulki jednak przynajmniej moje matuja na znacznie dluzej niz papier, nie wiem na czym to polega, chyba maja jakas taka warstewke smieszna :) na pocieszenie dodam ,ze wygladam w tej chwili gorzej niz na tym zdjeciu rok temu :p milego dnia 🌼

Ja za jakiegos miecha na oczyszcanie będe szła teraz kasy nie mam bo swieta urodziny mamy i musze oszczędzać:P

Gość trym tym tym
hej nie bylo mnie tu dawno ale powiem wam ze da sie nie wyciskac.....:)ja daje rade i duzo mi w tym pomogl pewien specyfik ,od tygodnia myje nim twarz i robie maseczki i bardzo pomaga w ogole zaskorniki nie wychodza i usuwaja sie te stare...neiw eim jak to sie dzieje ale tak jest....bo moj glowny problem to wlasnie zaskorniki gdybym ich nie wyciskala to podejzewam ze w ogole nie mialabym dzisiaj problemu z bliznami ktore sama sobie z glupoty zrobilam;/ byly nie widoczne ale mi strasznie przeszkadzaly to byla jakas paranoja...

a możesz napisać co Ci tak bardzo pomogło?? :):):)

Gość Nadia861
Dzięki Quleczka. Przeczytałam wszystko, najgorsze jest z tą ciążą. Dzidzia może się urodzić z wadami wrodzonymi!!!!!!!!!!!!!!! A to wiadomo jak z tą antykoncepcją, kiedy jest bezwzględny zakaz zajścia w ciąże - może zawieść. Już sama nie wiem, taka byłam podekscytowana. Z załatwieniem Izoteku nie miałabym żadnego problemu, męża siostra jest lekarzem także mogłaby mi załatwić ten lek bez problemu! Jeszcze to wysuszenie skóry, ja i tak mam bardzo suchą skórę, muszę ciągle smarować balsamami. Tylko z twarzą nie mam problemu. Pozdrowionka!

Nadia... nie, nie, nie! Ten lek powinien byc pod kontrola sprawdzonego lekarza dermatologa brany i z regularnymi badaniami! Jesli sobie nie chcesz krzywdy zrobic. Nie ma mowy o zalatwianiu recept, prosze Cie . A dawke kto Ci ustali odpowiednia? I bedzie kontrolowal czy wszystko idzie jak trzeba?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować