Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Wiesz,wszystkie leki z tej grupy dzialaja podobnie-ok.ja bylam zadowolona.ich minus-uzalezniaja.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez nerwicowa...
rrenka..z zebraniami, i nie tylko, mam dokladnie to samo... od lat... dzisiaj stchorzylam...znowu... a w piatek nastepne...

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich po 2 dniach przerwy. Pipku mia艂as racj臋-pracowa艂am.Ju偶 znowu mam troch臋 luzu i znowu zajm臋 si臋 dalsz膮 diagnostyk膮 samej siebie.W pracy nie mia艂am czasu za duzo mysle膰, ale jednak par臋 razy podskoczy艂o mi serce-jak zwykle gdzies p贸艂 godziny po jedzeniu.Du偶o nowych os贸b znowu dosz艂o, nie wiem czy mia艂y艣cie si艂y by poczyta膰 nasze starsze wpisy-ale tam s膮 ca艂e nasze historie od wielu miesi臋cy. Co do lek贸w to przypomn臋, 偶e bior臋 antydepresant-Fevarin, a na serducho Biosotal 40. Mo偶e kto艣 z Was ma podobne leki? Czuj臋 si臋 ca艂kiem dobrze po 2 miesi膮cach brania tych lek贸w. Nie mam ju偶 偶adnych l臋k贸w, ani problemu z wyj艣ciem z domu, za to jeszcze nie ca艂kiem min臋艂y mi te upiorne dodatkowe skurcze serca.Psychiatra stwierdzi艂a, 偶e gdy po zwi臋kszonej dawce Fevarinu po 4 miesi膮cach serce si臋 nie uspokoi to jednak mo偶e ono tak szale膰 nie od nerwicy a z innych powod贸w.Zobaczymy-teraz zbadam dok艂adniej stan jelit-badania z krwi i k..., bo wci膮z stawiam na te podbijania przepony od strony jelitowej. Potomek-trzymam kciuki za Twoje wyzdrowienie, 偶ycz臋 Ci tego! Fajnie, 偶e zacz膮艂e艣 z nami normalniej rozmawia膰, a偶 mi艂o si臋 Ciebie teraz czyta.Te偶 jestem zwolenniczka teorii 偶e wszystko zaczyna si臋 w dzieci艅stwie-u mnie to nie sprawa z艂ego domu/bo taki nie by艂/ale sprawa cz臋stych pobyt贸w w szpitalach i cz臋stych tam operacji. Wiecie, takie dziecko 6 letnie-rok poza domem, potem 13 letnie itd.Cz臋stey b贸l, brak czu艂o艣ci rodzic贸w-bo te szpitale daleko od domu.No ale wtedy by艂am taka dzielna! Ca艂y czas trzyma艂am si臋 dzielnie, przesz艂am wiele, a偶 do smierci rodzic贸w i...nerwy pu艣ci艂y!Nerwica wpierw nieu艣wiadomiona, nie leczona, po latach leczona za kr贸tko no i teraz kolejny jej nawr贸t.-Marz臋 o spokojnym zyciu bez strachu, bez nerwicy-tak jak pewnie my tu wszyscy.Staram si臋 walczy膰, nie poddawa膰, normalnie pracuje, usmiecham si臋 do ludzi a z siebie i swoich utyskiwa艅 nauczy艂am sie te偶 i 艣mia膰.Mam wsparcie w m臋zu, ale i on kiepsko ze zdrowiem, nie chc臋 mu dodawa膰 trosk.Pisz臋 tak duzo, bo dawno nie pisa艂am i st臋skni艂am si臋 za rozmow膮 z podobnie przezywaj膮cymi.Trzymajmy sie wszyscy!

Udost臋pnij ten post

Gabi! Co z Tob膮? Napisz czy masz ju偶 jakie艣 leki? Czy zacz臋艂a艣 leczenie? jak sie czujesz?Mam problem z gg.Pozdrawiam. Trzymaj si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiamilka
czesc Maja, ja tu od wczoraj, z zaburzeniami lekowymi i atakami paniki. ciesze sie, ze znalazlam to forum. pozdrawiam cie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pipek czy ty nie masz jakich艣
zajec, ze ca艂y dzien jestes na kafeterii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pipek czy ty nie masz jakic
A co - przeszkadza ci to?? ja tez siedz臋 przed kompem mas臋 czasu bo to dla mnie jedyny kontakt ze 艣wiatem,tak jak dla pipek choruj臋 na nerwic臋 l臋kow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nictylko tak pytam z ciekawo艣
ci, pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

nie wiem ,komu to przeszkadza,ale siedze i juz ,nikomu nie musze z tego tlumaczyc.jest teraz wolnosc ,wiec robie to co chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do pipek czy ty nie masz jakic
no to si臋 ciesz ze mozesz mie膰 inne zaj臋cia opr贸cz siedzenia przed kompem :(

Udost臋pnij ten post

tak mam czas zorganizowany ze wszysto zrobie i jeszcze na rozrywke mam duzo czasu.:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi nie przeszkadza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buhaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Wiesz chyba przesz艂am z moimi problemami do porzadku dzienego, raz jest lepiej raz gorzej.

Udost臋pnij ten post

To masz fajnie,zawsze jakie艣 zajecia przy c贸rci,bo syn to ju偶 doros艂y.Pozdrawim Cie i zycze spokojnej nocy,zmykam bo c贸rka cos chce ode mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiamilka
mam wrazenie, ze jakos tu do was nie pasuje..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiamilka
dzien dobry, dzis tak jakby lepiej. czy tak bedzie przez caly dzien? oby:)

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny i chlopaki!jak samopoczucie?jak sie spalo podczas burzy?mnie snily sie jakies glupoty i jestem przez to niewyspana.zycze milego dnia.

Udost臋pnij ten post

Czesc wszystkim ,pipek dzieki przezylam zebranie choc od nakrecania sie mialm rewolucje opo drodze ale dzis juz ok i ide na kolejne zebranie i bedzie lepiej

Udost臋pnij ten post

Pipek ja tak jak i Ty siedzac w domu mam duzo czasu aby posiedziec przy kompie a w miedzy czasie sprzatam ,gotuje ,zakupy....

Udost臋pnij ten post

witam w艂a艣nie czemu kasiamilka tak napisa艂a? :) ka偶dy czyta wpisy, ale jak ja np nie na wszystko mam czas odpowiedzie膰 ale mam nadziej臋,偶e to rozumiecie, wszystkim wsp贸艂czuj臋 i rozumiem co czujecie ale ten ci膮g艂y brak czasu, wszystko w biegu, :O wi臋c si臋 nie martw, dla mnie wa偶ne jest 偶e napisz臋 co czuj臋 nie o wszystkim ca艂kowicie rozmawaiam z m臋偶臋m po to mam WAS tutaj rozumiemy si臋 lepiej, prze偶ywamy co艣 podobnego, ka偶dy dok艂adnie czyta co piszesz kasiamilka staramy cho膰 mi艂ym s艂owemwspiera膰 ka偶dego, pozdrawiam i nie opuszczaj topiku :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiamilka
nie wiem dlaczego tak napisalam, chyba przez to ze zlapalam dola wieczorem, ze znowu zle sie czuje..

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰