rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 netka to jak masz wieczorem energie to moze razem do jakiegos marketu skoczymy!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 aniolek nie kokietuj! przecie Ty tez laska nebeska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 oh, reniu dziekuje, aż się zawstydziłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 28, 2006 a jakich miast jestescie dziewczynki bo ja troche poźno dołączylam.renka do marketu owszem ale chyba bys mnie w koszu wozila.ale i tak bym poszla, z tobą zawsze i wszedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 28, 2006 Aniołek21- he, he, ale jędzowatość to wg mnie czasem bardzo dobra rzecz Moje motto od dziś: \"Zesraj się, a nie daj się!\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 netka to laduj sie w ten wozek! Ja zawsze z wozemj wchodze na sam a nie z koszykiem bo woza mozna sie przytrzymac i oprzec o niego calym cielskiem jak slabosc nachodzi .... Ja z Wa-wy jestem tak jak pipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 chciałyście coś o chłopach.. Mój jest doradzcą ieasingowym, ale prauje też jako informatyk, i w domu wciąż udosanala nasz komp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 28, 2006 Witajcie....ale się rozpisałyście..:)na cmentarz nie pojechałam bo przyszła sąsiadka i w 3 godziny na glanc wygrabiłyśmy podwórko...liście do kotłowni się nie zmieściły..:) Efcia przyślij mi zdjęcie nerwuski, a budyn wsypujemy taki z torebki do tego sernika....mó chłop montuje anteny na masztach telefoni komórkowej i puszcza stację w ruch żebyśmy mogli dzwonić..:P.....teraz spadam się umyć bo strasznie śmierdzę palonymi liśćmi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 hehehe dobre :) a moje to \"Lepiej zjeść i zwrócić niżby miało się wyrzucić" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 28, 2006 a ja z włocławka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 28, 2006 dojade w tym wozku do warszawy niedaleko renka.za trzy dni bede. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 28, 2006 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 28, 2006 a ja z wiochy jestem...:P......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 ok netka to zaopatrzymy sie akurat w znicze w tym markecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 28, 2006 a ja ze Śląskiej Dziury ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 a jestes farmerka? masz ogrod??? i sad?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 ja tez z wiochy tyle ze wielkiej jak stodola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1963 0 Napisano Październik 28, 2006 a ja z Gdanska,tak jak Efcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 28, 2006 ja to mam tyle ziemi co w doniczkach...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcie mi nerwuski Napisano Październik 28, 2006 Czy tomografie głowy wykluczy jakieś najważniejsze rzeczy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1963 0 Napisano Październik 28, 2006 a moj sprowadzaowoce z calego swiata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alga81 0 Napisano Październik 28, 2006 mam ogród ale nie sad, tylko jednego orzecha laskowego (który w tym roku jest całkowicie niepłodny!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 a ja z poznania, jak kasia 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1963 0 Napisano Październik 28, 2006 tomografia wykaze nieprawidlowosci w mozgu,to jest dokladne badanie,jeszcze dokladniejszy jest rezonans. Mam cos z klawiszem pauzy i dlatego czasem takie polaczne dziwnobrzmiące slowa mi sie wypisuja.Ale dajecie rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agata1963 0 Napisano Październik 28, 2006 a kto tak ciagle dopytujeo te tomografie i dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcie mi nerwuski Napisano Październik 28, 2006 dziękuje za odpowiedź... niestety na rezonans mnie nie stać.... a str często boli mnie głowa.... a czy jakis rzeczy np. guz , stwardnienie rozsiane itp. rzeczy jak by były to, w tomografii coś wyjdzie nie tak... Rozumiem, że jesli tomografia wyjdzie źle to trzeba zrobić rezonans. Ale czy ogołnie sama tomografia wystarczy by wkyryć nieprawidłowości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Październik 28, 2006 i zostałam sama :( i troche se boje, w glowie mi sie kreci :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcie mi nerwuski Napisano Październik 28, 2006 poprstu strasznie często , prawie codzinnie mnie boli głowa....ciągle chodze po lekarzach... leki na uspokojenie niezbyt pomagają... chciałabym dla świętego spokoju spr to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marysia 60 Napisano Październik 28, 2006 Ja mam czeste zawroty glowy a jak sie zdenerwuje to koszmar i boli mnie glowa czesto ale mysle ze to od pogody i nerw tak mi powiedzial lekarz ale musze isc do neurologa Tomografia zabija czerwone krwinki w morfologi to uwazajcie na to badanie Jestem zla bo moj pan pije i nie wiem gdzie jest oj moje cisnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 28, 2006 tomografia wykarze ewent.guzy czy inne ale nerwicy nie stwierdzi sie a jeszcze lepiej do tego rezonans on tez wiele wykaze....ja nigdy nie mialam ani tego a ni drugiego.....nier domagalam sie bo rozumialam ze to nerwica i juz ale jak kogos gnebi to lepiej zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach