netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 lolala ale ta stronka fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 31, 2006 narazie znikam ,musze zwolnic kompa ,wyslalam Wam cos na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Październik 31, 2006 Efcia nerwicy sie balam nie miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 31, 2006 Miloszka Ty też się trzymaj :D bądz dzielna :D i do poczytania .... bo chyba chłop kiedyś pozwoli Ci wrócić do kumpelek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Październik 31, 2006 A ja znów na wp nie mogę wejść .... buuuuuuu i nie wiem co mam na poczcie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 Mam do Was pytanie czy orientujecie sie czy na SKIEROWANIU na tomografie głowy powinno być napisane czy ona powinna być z kontrastem czy bez. Mam skierowanie na NFZ ale wypisywal mi lekarz reumatolog i nie napisał. A chyba są różnice w cenie i nie chce by wyszło tak że potem trzeba dopłacać. Jak wy mieliście , o ile mieliście c.t. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 sycylijczyk jak tak bardzo żle się czujesz to dzwoń po pogotowie...dadzą ci domięśniowo luminal i bedzie po nim ci lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 lepsze z kontrastem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 prosze o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 ale to znaczy że na skierowaniu powinno być napisane. Bo lekarz tak napisał że ja sobie moge dopisać i nie wiem czy to zrobić....... ?? Bo to przepisywał reumatolog i chyba nie wiedział jak i co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 nie wiem jak powinno być na skierowaniu, bo ja robiłam prywatnie i z kontrastem .Kontast proponowali mi po wcześniejszym wywiadzie czy było stłuczenie czaszki, no to chyba lepiej widać z kontrastem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 czesc miloszko. to super ze dobrze sie czujesz.trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 Hmmmm a prywatnie to też chyba trzeba mieć skierowanie? Ile płaciłaś za ct ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 lola 21. mnie lekarz sie pytal czy wyrazam zgode na podanie kontrastu w przypadku gdyby badanie nie wyszlo dokladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 robiłam w tamtym roku i płaciłam 320 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 Dzieki tylko zastanawia mnie ten kontrast.. Miloszka mialas z kontrastem?? A Ty Netka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 ja miałam z kontrastem i to nie jest nic strasznego....tylko tak ciepło się robi w podbrzuszu i w gardle ,ale potem jest fajnie..czujesz się przez pół godziny jak po 2 drinkach...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolala 0 Napisano Październik 31, 2006 renka jak mogłaś:) zobaczyłam te bijące serducho i tytuł - zawał i od razu zaczęło mnie zatykać wyrzuciłam to bez czytania nawet teraz nie wiem co było dalej:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Październik 31, 2006 a teraz juz uciekam...papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do netki 30 Napisano Październik 31, 2006 ... skąd jesteś?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola 21 Napisano Październik 31, 2006 Netka 30 a Ty miałaś z kontrastem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 ja mialam bez kontrastu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 kto pyta skąd jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do netki 30 Napisano Październik 31, 2006 Ja tylko z ciekawości:) Proszę, proszę odpowiedz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 ja robilam tomografie za darmo. i gdyby podali kontrast to i tak bym nie placila.mysle ze w twoim przypadku lola tez tak bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 ale kim jestes ze tak chcesz wiedziec.powiedzkim jestes to ja ci tez powiem skąd jestem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 sycylijczyk jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do netki 30 Napisano Październik 31, 2006 Nie powiem Ci kim jestem, ale jestem z Krakowa. Mam wrażenie, że się znamy, dlatego pytam:) tylko miejscowość podaj, przecież nic Ci się nie stanie jak to zdadzisz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 włocławek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Październik 31, 2006 chyba sie nie znamy. a szkoda :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach