ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Mamajulki dobranoc Netka żygasz weż te france wyżygaj może ci przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 13, 2006 ada wiesz przez tę nadwage nienawidzę siebie kiedy ważyłam mniej to byłam serdeczna dla siebie teraz nie moge sie patrzec na siebie ale mam zawziętość w sobie to jak ktos pisał wcześniej chciałabym popłakac ale.. nie umiem? dziwne .. i temu właśnie poreba psychologa rozgryść same siebie ,, bo ja juz sama siebie nie rozumiem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 13, 2006 ..potrzeba miało byc .. ide serio pogadałabym jeszcze ale mężuś jest zazdrosny o. was albo o komputer,,;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 ja ją prędzej wysram w wielkich bólach to france pieprzo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 MAmajulki ja przy wzroście 173cm ważłam po pierwszej ciąży 56 kg teraz waze 75 i trzy lata temu odchudzalam się tak skutecznie ,że miałam anemie ,ale schudłam w 2 miesiące 10 kg .Teraz sobie postanowilam zadnego odchudzania co prawda pilnuje się ,żeby nie jeść po 18 i taki tam pierdoly ,ale odchudzanie -nie ma mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 mamo julki dobranoc słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Mamajulki może mąż myśli ,że gadasz z jakimś przystojnym facetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Netka jak ci to pomoże to się esraj byle nie po nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 a ja jak zachorowałam na nerwice ważyłam przy wzroscie 174 aż 52 kg. rozmair ciuchów nosiłam xs.gdy ta franca odpuściła to ważyłam 70 kg. a teraz franca wróciła i już waże 64. ale mogłabym ważyć 150 byle tej francy nie mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Mamajulki moze ty nie lubisz swojego wyglądu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 posrałam sie a franca i tak została. co za dziadostwo ta kur.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 ada dziewczyny jak jutro poczytają to sobie pomyślą ty zażygana a ja posrana po pachy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Necia przy 150 kg męczyłabyś się szybciej niż z tą francą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Bedzie smrud na cały internet ciekawe czy nas ktoś czyta .My sobie jaja robimy ,a ktoś pomyśli -waryjatkii to całkowite. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Netka może przylece i ci lewatywe strzele ,może zrobi ci się lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł26 Napisano Listopad 13, 2006 Hej nerwuski:).... widze , że tamatyka różna... mnie koleżanka N odpuściła już z rok półtora temu - jakie zjaefajne uczucie normalnie funkcjonowac między ludźmy , ale męczrnir trwały z 4 lata..... Ale dzisiaj stopuję - pisze mgr cały dzień (specjalnie urlop miesićzny wziąłem).... Mamajulki - fakt mąż może być zazdrosny nerwica nie wybiera i może dorwac przystojniaka i piękną kobietę, hehehe - pozdrowionka gorące dla wszystkich :) Trzymajcie się mocno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 paweł rzeczywiście tematyka różna.tylko sie nie pożygaj z wrażenia :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 ada czasami trzeba się posmiać teraz to mało nie posikałam sie ze smiechu.przyleć z tą lewatywą tylko jak ta franca wystrzeli to żeby ciebie nie za paskudziła :-)a najwyżej ty sie na mnie pozygasz z wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 a wyobraz sobie jak bym ważyła ze 150 jaka ta franca wielka by była :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł26 Napisano Listopad 13, 2006 ojhojo Ada spkojnie ..... z wrażenia zazwyczaj nie żygam, więc nie ma zagrożenia ... ehehhehe - jak to się mówi "całe życie z wariatami" :) - nie ma to jak sobie porządnie pożartować.... Wiecie nad czym się zastanawiałem - czy mógłyby dojśc do skutku zlot nerwusków z naszej kafeterii, czy to jest możliwe - Co wy na to????........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 pawełku a czy my twoje fotki to mozemy dostać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 już kiedyś rozmawiałysmy na ten temat. tylko nie wiadomo czy wszyscy by dali rade :-) ale ja raczej tak.może by w telewizji nas pokazali. albo jeszcze lepiej do rozmów w toku do ewy drzyzgi pojedzmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł26 Napisano Listopad 13, 2006 a jak - Aniłołek ma......... ale prześlę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 super paweł ze jestes z nami.dziś czytałam twoje posty. jestes dla nas przykładem jak z tą chorobą sobie poradzić.mam nadzieje ze kiedyś bede tez mogla napisac \"mi nerwica odpuściła\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 to ja bardzo prosze.jakoś fajniej jak sie wie z kim sie rozmawia neci007@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 Adusia jestes czy uciekłaś juz słoneczko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł26 Napisano Listopad 13, 2006 Ja już przesłałem.... wzsytkim z Kafeteri z adresów od Aniołka:)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł26 Napisano Listopad 13, 2006 No tak do Drzyzgi - fakt "moja nerwica" , to by było dobre.... Wielu osobom by rozjaśniło problematykę, podejście i leczenie:) - dosżły fotki do was....... potwierdźcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 13, 2006 pawełku ja dostałam.dziękuje ci bardzo.teraz moge powiedziec ze bardzo miło mi cie poznac.jestes fajny facet.widac ze jestes twardy i że nie poddałeś sie tej cholernej chorobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 13, 2006 Pawelku ja też chce twoją fotke i powiedz tak normalnie teraz żyjesz,bo ja marze o baletach iść wybawić się i popić .Dzisiaj trzeci raz bylam na plazy z psem i to cała moja rozrywka no i oczywiście WY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach