kasia100 0 Napisano Listopad 21, 2006 rRenka całe szczęście że jesteś ,mo że ty masz jakiś pomysl na szybki obiad ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 21, 2006 A to nieciekawie ,ale moze gdzieś indziej jej się powiedzie z pracą !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 21, 2006 mieso mielone obsmazone makaron kokardki ,mrozonka warzywna ,ser zolty razem wszystko do gara ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 21, 2006 Olśniło mnie zrobie szare kluski z boczusiem cebulką i kapustę kwaszona mniam mniam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Listopad 21, 2006 renka dokończ tego przepisa !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 21, 2006 no to wsio do gara i troche poddusic ,mozna dodac piecarek podsmazonych a te mrozonki zawieraja przyprawy ,ot wszystko..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 21, 2006 ja takie danie robie czesto ,robi sie szybko i zawsze inaczej wychodzi ,moi to bardzo lubia ,zamiast mielonego moze byc mieso z kurczaka w kosteczke pokrojone ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 21, 2006 no gdzxie wszyscy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 21, 2006 Cześć! Ja jestem :) Pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 21, 2006 czesc dziewczynki.i ja podpisuje liste od rana.u mnie słoneczko i cieplutko.mozna chodzic bez kurtki.samopoczucie dobre.ale wczorajszy dzien byl straszny.zycze wam wszystkim milego i wesołego dzionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Listopad 21, 2006 Czec aniolki i netki!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 21, 2006 rrenka037: ja też jestem. Ale tylko czytam. Siedze w robocie i robie projekt i nie bardzo mam czas pisać. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 21, 2006 zgredek a gdzie pracujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 21, 2006 dziewczynki ja tez w pracy mam troche roboty.ale jak tylko jest chwilka to czytam wasze wpisy.renka widze ze stany depresyjne to normalne przy tej chorobie.juz sie balam ze to tylko mnie dotyczy.troche poczytalam o depresji i nie jest to az tak straszna choroba jak sobie wyobrazalam.no chyba ze ktos ma bardzo ciezką depresje.ale jest to do wyleczenia.no i ta pora roku tez sie przyczynia do takiego stanu.a wiec trzeba główke do góry i walczyc dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 21, 2006 Aniołek21: we firmie produkującej układy elektroniczne. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 21, 2006 fajnie! a co tam robisz ze projkty robisz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 21, 2006 Aniołek21: projektuje nowe ukłądy, projektuje płytki, pisze pod ukłądy oprogramowanie. Prototypuje, potem to produkujemy. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Witam wszystkich widze ,że nasz domowy barometr nie zawiódł.Zgredku masz taką prace ,że chyba musisz się bardzo skupić i kiedy ty myślisz o N .Wymyśl taki odwód ,żeby ją można było porazić prądem i wypalić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 21, 2006 Witajcie Kochane Nerwusiątka! Jak ja się stęskniłam ..za wami wszystkimi ..chyba jestem uzależniona bo jak nie poczytam to jakaś ..poddenerwowana jestem ;) Zgredku jak przeczytałam twoją ..przepowiednię na dziś ..to aż mi się lepiej zrobiło :D Aniołku czy ty myślisz o ratownictwie medycznym? czy inna służbę ? może wolontariat? gdybym nie była uwiązana i byłabym trochę młodsza to bym chyba szukała takiego zajęcia ,żeby pomagać innym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 21, 2006 Kasienko ja też ze starosci ..skrzypie ! i kolanko i plecki ..starość jest ....wesoła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 21, 2006 Neciu a jak kochana dziś się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 21, 2006 Gocha wysłałam Ci moją fotkę i bardzo proszę o ...Twoją ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 21, 2006 Rrenko a mi filmiku nie wysłałaś ? buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 21, 2006 czesc efcia.dzis czuje sie juz lepiej na szczescie.a ty słoneczko jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 21, 2006 efcia ta starośc to ciekawa jest. tu skrzypi, tam puka, ciągnie, mrowi ale ogólnie gna się do przodu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Ja też cała skrzypie jak stara szafa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Netka ile masz lat ,a stara to jest dupa bo zębów nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Efcia byłaś już przy śmietniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Mnie to chyba rozbroił mój wiek ,a taki człowiek niedawno był młody i pełny sił,a teraz co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 21, 2006 Halo jest tu ktoś czy wszystkie ozdrowiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach