vagnieszkav 0 Napisano Listopad 28, 2006 Kobiety są bardziej wyrozumiałe w takich sprawach Efka43 skąd masz takie dane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 28, 2006 Necia, a co z mieszkankiem? Dziewczynki, mnie możecie słodzić, mam niski cukier, więc się przyda ;) Zjadłam sobie troszkę czekolady, bo ledwo żywa jestem. Zawsze myślałam, że fajnie nie mieć apetytu, bo się chudnie bez wysiłku, ale po ponad dwóch tygodniach zmieniam zdanie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Rrenusia tobie też dziękuję za maila buziaczki u mnie dzień piękny byłam już na spacerku teraz robię szybkie a smaczne goląbki milego dzionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Vagnieszkav napisałam coś do ciebie kilka stron temu ,przeczytaj to i daj nam spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Ja od rana latam po szpitalu ,moją ciotke zabrało rano pogotowie i dopiero wróciłam do domu.Ciotka nie ma dzieci mąż zmarł jej dwa lata temu i jest sama ,ma tylko nas i swojego psa.Okropne nerwy z rana i nie wiem jak dam rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Efcia mam za mało cukru daj troche-prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Iiyana pisałaś o szczękościsku wiem co to znaczy ,ja nie mogłam ust otworzyć,ból jak cholera ,ale z czasem przejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 28, 2006 nie zwracajmy na nia uwagi i juz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 28, 2006 Aduś, a coś poważnego z ciocią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Aniołku a ty jak tam dzisiaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Marijke miała migotanie przedsionków ,ale to się uspokoiło i jeszcze nie wiedzą czy zostawią ją w szoitalu czy nie .Cały czas czekam na wiadomość ze szpitala .Ponoć skoczyło jej tętno ,ale oana zaczeła pić dużo po śmierci wujka i wiecie jak to jest nie zje a wypije.Oj jaki ja mam dzisiaj dzień paskudny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Najgorzej ,żemamteraz dwa wielkie psy w chałupie jak w psiarni,ale dzieciaki się ucieszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 28, 2006 Aniołkea jak zwykle dusi :/ dzwonilam do masazystki , 35 zl wiec musze biec po skierowanie! rany nawet na prwatne trzeba skierowanie mieć , kosmos! wzielam tabsika na uspokojenie, jem obiadek i lece do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Zgredku zdecydowanie wole ,żebyś rano krzyczał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Aniołku może lepszy będzie masażysta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 28, 2006 ej :D moze masz racje,... jakis przystojniak.... rozmarzylam sie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 oj smerfetki ale sobie marzycie o masażyscie:)ale jak ma pomóc to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Lidiuszka młody przystojny ,rozgarnięty i po nerwicy.jak nic by mnie wyleczył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Czym byłoby życie bez marzeń .Ja zaraz wróce bo musze z psami na plaże nie wiem jak ja to zrobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Aniołku mnie wczoraj bardzo franca dusila ale jej sie nie udało opanowałam ją masaz napewno dobrze ci zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Adula wpadam do ciebie i pomogę wirtualnie :):)z psiakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 28, 2006 ale masz fajnie , plaza...szum wal.. ptakow śpiew... i psy biegajace... eh a ja zapchany bus wiozocy mnie do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Hej!Hej!Nie ma nikogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 No psy pobiegały ja nie.Lidiuszka choć pomóż bo czorty jak są dwa to dostają białej gorączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 28, 2006 Ja mam fotel masujący,masażysta mi nie jest potrzebnyha ha ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Na plaży dzisiaj jest bosko ,woda jak lustro ,nie ma ludzi ,cicho i spokojnie tak jak lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Dana fotel nie ma takiego efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miloszka 0 Napisano Listopad 28, 2006 Tak...więc nie pozostaje nic innego tylko zjazd zrobić u Ady...aż sie rozmarzyłam z tym morzem....yyhhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 28, 2006 Miłoszka nie mam nic przeciwko.Wyobrażam sobie minę mojej wrednej sąsiadki -tyle trzęsących się kobiet ,miałaby o czym myśleć przez misiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 28, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach