dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Cos jest nie tak nie mogłam tutaj sie dostać.Witam Wszystkich:);):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 mam chwile wolnego,córcia na angielskim, jak wróci zaraz mnie przegoni od kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Może to ten trol ,bo ja też nie mogłam wejść . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Może sobie poszła ta małpa i już nie wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 kochane, ten glupek wroci bo ma niezly ubaw jak widzi,ze sie nim zajmujemy, pewnie nigdzie nie potrafi zwrocic na siebie uwagi a tutaj to nieszczescie wkurzylo kilka osob i o to pewnie mu chodzilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 dana, a jak robisz kwiatki serducha i te inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 Wysłałam Wam piosenkę na dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Ja tez nie mogłam się tu dostać :O muszę cos robić bo chłop kręci się po mieszkaniu i jest taka atmosfera której nie lubie ...znów inne plany bo firma ich do Wawy autkiem wiezie i około 22 przyjadą po niego pod dom. Nie ryczę ...i nie będę ... ale jestem smutna i powiedziałam mu zebyśmy się ..pokłucili to będzie lepiej ... zapytał czy ma mnie walnąć ..czy wole w ..limo! hihihihi to dłużej będę na niego zła :) wystarczy mi tak na trzy tygodnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 Aduś Szkoda zdrowia ignoruj to i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Efcia a może jak cie palnie to ci przejdzie ,a kłócić się nie wolno jak ktoś wyjeżdża.Życz mężowi spokojnej podróży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 efka, ja tez nie lubie takiego oczekiwania, zupelnie jskby skazaniec oczekiwal wykonania wyroku. jesli ci bedzie milej to przesylam wirtualne mruczenie mojej kici , siedzi mi teraz na kolanach i mruczy wniebowzieta tylko mnie juz ciut zagoraco kicia grzeje jak piecyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 iiyma kwiatek robie tak nawias wpisuje slowo kwiatek i zamykam nawias, serce tak samo, tylko wpisujesz slowo serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 Właśnie, jak się wstawia te obrazeczki? Efka, Ty pamiętaj, że niedługo synek wraca, co by sobie pomyślał chłopak, jak by mamę z podbitym okiem zobaczył? ;) Dziewczyny i chłopaki, mam głupie pytanie... Głupie w kontekście tego, że my się tu nieustannie wspieramy i dodajemy sobie otuchy, ale co Wy robicie, jak Was dopada taki dół maksymalny? Dzisiaj szłam sobie na zajęcia i starałam się myśleć o miłych rzeczach, ale ciągle przypominała mi się ta franca. Już wczoraj o tym pisałam, że jestem nią bardzo zmęczona, tą ciągłą walką, brakiem apetytu, nawracającymi lękami. Co Wam zresztą będę tłumaczyć. Boję się, że mi zabraknie w końcu sił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Adusia ale my tak z ...wielkiej miłości się pokłucimy żeby wiesz przy pożegnaniu było łatwiej ...bo tego nie lubie :O A w oko to już chyba się poświęce będę miała makijaż ..pernamentny ..czy jakiś taki ;) tylko żeby w oba trafił z jednakową siłą bo jak jedne będzie granatowe a drugie zielone to trochę ..dziwnie będę pod tym śmietnikiem z rana wyglądała ... ;) Dziękuję za pozdrowienia ..przekazałam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Wstyd się przyznać ,ale uważam ,że ostra wymiana zdań każdemu z nas oczywiście raz na jakiś czas dobrze robi.Mam uczulenie na chamstwo i nie lubie takich ludzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 nielubie jak moj slubny wyjezdza, chociaz on wyjezdza na krotko i zanim sie przyzwyczaje, ze go nie ma to on juz wraca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Mój wyjeżdża w niedziele ,a ja jak zwykle przed świętami kiedy najwięcej roboty sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 (serce) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 dana, zobacz ,nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Listopad 29, 2006 ma byc tak : nawias kwadratowy czyli [ w srodku wpisac kwiatek i zamknac ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 czesc dziewczynki. wstawiam wam lin z tymi obrazkami http://forum.o2.pl/emotikony.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 efcia im dluzej twoj mezus jest z toba tym lepiej.mozecie jeszcze miło ten czas wykorzystac.tak zeby na dlugo starczylo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 huraaaaaaaaaaa umiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 adus ja tez nie lubie chamstwa.ale czasami trzeba sie znizyc do takiego poziomu jak człowiek sie wkurzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netka30 0 Napisano Listopad 29, 2006 aduś teraz bedziesz nam tu obrazy malować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 to dla was Dana i Netka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach