ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Efcia a jak udała się wczorajsza kolacja zostało coś dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Tak adula muszę być LIduszką bo nie mogłam inaczej byłabym pomarańczowa a to nie mój kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 To już teraz wiem ,że LIduszka to Lidiuszka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 vagnieszkav !!!! czy Tobie sprawia przyjemnosc to co robisz ,widzisz jaki ferment wprowadziłas na forum ,może już przestań i po prostu skończ z tym jak chcesz być na forum to zacznij od zmiany nastawienia do wszystkich i wszystkiego .Ja wiem że jest wolnośc słowa ,ale jakieś reguły obowiązują !!!Dlaczego kąsasz ? Prosze napisz co tak Ciebie złości może jakoś sprawa się wyjaśni !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 Mysle że nie jestes złą osobą ,tylko inaczej pewne rzeczy postrzegasz !!! ale musisz zrozumiec że na forum piszą dziewczyny już wiele miesięcy i mniej więcej orientują się nawzajem w swoich problemach ,co nie znaczy że niechętnie witają nowe osoby ,wręcz przeciwnie każdą nowa osobę chcą wesprzeć najlepiej jak potrafią .A ty zaczęłaś od wytykania, jak komuś coś się nie podoba to potrafi sam to napisać, chyba też to zauważyłaś . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 Potomek to był anioł w porównaniu do Ciebie !!!!!!!!!!! :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 vagnieszkav, Twoje wpisy są bez sensu. potem wpadne na dlużej dziewczyny, nie zrazajmy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 odpowiedz mi na mój pierwszy post ! proszę !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 Trudno zdobyć się na szczerość po tym jak się nabroiło ,wiem! ale może jednak odpowiesz mi na post ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa 8 Napisano Listopad 29, 2006 to ja wasza kolezanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa 8 Napisano Listopad 29, 2006 to ja wasza kolezanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vagnieszkav 0 Napisano Listopad 29, 2006 na który? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 Ja mam nadzieję że jednak odpowiesz mi na pytanie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 hej dziewczyny, dzien ciut senny ale generalnie nie taki zly. tez jestem zdania, ze jedno glupie g.......... nie moze zmarnowac takiego fajnego forum. tu dowiedzialam sie ze nie jestem sama z takim problemem, tu napisalam co mi lezy na sercu, i jestem pewna ze jeszcze wiele kobitek tu zajrzy oczekujac chocby zrozumienia, dlatego powinnysmy kontynuowac wirtualne rozmowy konskwentnie ignorujac matoly. przeciez nie potrzeba niesamowitej intuicji by wyczuc jak pisze ktos bo ma problem a kiedy pisze ktos dla jaj, bez szacunku dla nas i naszych problemow. IGNOROWAC TROLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 na mój pierwszy post oczywiscie !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dziewczyny dostałam link do stronki polskie serce. Zaglądając na tę stronę, wspieracie Fundacjie Rozwoju Kardiochirurgii w Zabrzu,której celem jest zbudowanie polskiego sztucznego serca. Jeśli ktoś jest zainteresowany - niech klika!! Papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 To jeszcze raz witajcie tego mglistego popołudnia :D Iiyama i MamaJulki mają rację, to forum pomogło zbyt wielu osobom, byśmy to pozwoliły zmarnować jakimś mieszaczom, którzy nie chcą podjąć dyskusji, tylko piszą różne pierdoły i beznadziejne złośliwości pod naszym adresem. Ada, nie daj się tak podpuszczać. Rozumiem, że się denerwujesz, ale przecież złośliwe trole tylko czekają, aż się zaczniemy wkurzać i bluzgać. Aha, cieszę się, że z ciocią wszystko dobrze :) Dzisiaj sobie pomyślałam, że ta nasza nerwica jest okropnie cwana - po wyjściu z domu zaczęłam się czuć źle, miałam ochotę wrócić, ale stwierdziłam, że się nie poddam. I potem było już tylko lepiej :) Zawsze mi się wydaje, że lepiej poczuję się, siedząc w domu, a jest odwrotnie! Chociaż, nie ukrywam, jestem zmęczona tą paskudą :( Aniołek, ChybaNerwico, jak tam u Was dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 29, 2006 :) .......zapomniałam wkleić link hihihihihi oto on http://www.polskieserce.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 To jeszcze raz witajcie tego mglistego popołudnia :D Iiyama i MamaJulki mają rację, to forum pomogło zbyt wielu osobom, byśmy to pozwoliły zmarnować jakimś mieszaczom, którzy nie chcą podjąć dyskusji, tylko piszą różne pierdoły i beznadziejne złośliwości pod naszym adresem. Ada, nie daj się tak podpuszczać. Rozumiem, że się denerwujesz, ale przecież złośliwe trole tylko czekają, aż się zaczniemy wkurzać i bluzgać. Aha, cieszę się, że z ciocią wszystko dobrze :) Dzisiaj sobie pomyślałam, że ta nasza nerwica jest okropnie cwana - po wyjściu z domu zaczęłam się czuć źle, miałam ochotę wrócić, ale stwierdziłam, że się nie poddam. I potem było już tylko lepiej :) Zawsze mi się wydaje, że lepiej poczuję się, siedząc w domu, a jest odwrotnie! Chociaż, nie ukrywam, jestem zmęczona tą paskudą :( Aniołek, ChybaNerwico, jak tam u Was dzisiaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Listopad 29, 2006 Tobie się poprzestawiało i jeśli masz choć troche szacunku do samej siebie to idż sobie najlepiej daleko od nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Coś mi się zawiesza kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proszę napisz Napisano Listopad 29, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Listopad 29, 2006 Sory, nie wpisywałam tylu postów tylko mi się kafe zawiesiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Listopad 29, 2006 Coś było nie tak, przepraszam, że trzy razy poszło to samo. Gocha 37, wysłałam Ci dziś książkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 EJ , dziewczyny wracajcie na forum!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Dziwczyny wam też coś szwankuje nie mogłam wogóle wejść na kafe na ostatnią stronę Marijke ja też tak mam boję się a potem okazuje się że jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 oczywiscie mile dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Listopad 29, 2006 Wracamy tylko coś nie tak nie wiem czy u was też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Listopad 29, 2006 tak cos trudno bylo wejsc na strone ale chyba juz po klopocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach