iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 darbo, ps. a ja jestem kobitka i nie chce juz wiecej miec meskich ambicji tylko babskie. to wlasnie meskie patrzenie na swiat doprowadzilo mnie do wrzodow zoladka. jestem kobieta i chce sie pomazgajic .dlaczego przyzwyczailam moja rodzine ,ze jestem silna i dam sobie rade?to nieprawda juz niemam sily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Dana karetka tez tak na mnie dziala.Iiyama co do dzieci to mam syna 16 lat i jest najmądrzejszy na świecie.Latem puszczaliśmy go do 1 w nocy .Nasza miejscowość jest typowo turystyczna i latem pełno meneli ,a mój synek dorosły bardzo.I raz przegiął i zapomniał o której ma być i nie odbierał telefonu ja myślałam ,że oszaleje już go widziałam w kałuży krwi.Kiedy wrócił do domu o 4 rano myślałam ,że go zabije .Mój synuś to ma tak ,że do roboty jest dziecko ,a do baletów dorosły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Ja też bym chciała ,żeby ktoś się nademną poużalał chociaż godzinke,ale tak naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 ale ada mamy marzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Ale za to są realne ,a marzenia są potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darbo Napisano Grudzień 13, 2006 iiyama Co Ty piszesz.Masz tyle siły co zawsze, tylko głupie myśli chodzą Ci po głowie i Ty o tym wiesz. Mąż o tym wie i dlatego tak robi aby zbic Cię z tropu nerwicy. Dziewczyny jesteście matkami i zawsze będziecie bac sie o swoje dzieci ale to nie choroba (moja mama też sie bała , a nie miała nerwicy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 a wiesz jakie byly moje najczarniejsze mysli. dawno jak moje corcie byly malenkie, balam sie ,ze bedzie wojna i ja z dziecmi znjde sie w obozie koncentracyjnym, a tam na rampie zapytaja mnie ktore dziecko wybierasz aby zylo a ktore do gazu. Pchalam wozek z corciami na spacerku i ryczlam jak bobr bo wydawalo mi sie to mozliwe. i co mialam powiedziec mezowi, zrozumialby mnie? watpie. dzis dla mnie takie myslenie to absurd nad absurdy. jak ja sie wtedy balam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 no tak gumowy mlotek i w leb, przeciez mam jeszcze sily jeszcze raz wziasc sie do kupy ilez to razy tak bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darbo Napisano Grudzień 13, 2006 iiyama Nie nakręcaj sie.Pogadajmy lepiej o prezentach pod choinke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 nie gumowy tylko żelazny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 sorki dziewczyny i chlopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Ale z tym wyborem dzieci też tak miałam po obejrzeniu filmu nie pamiętam tytułu ,ale długo mnie to trzymało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 co roku robimy choinke pod jakim s tytulem, w tym roku jeszcze nie wymyslilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Ja jeszcze nie mam prezentów jestem mistrzem odkładania wszystkiego na ostatnią chwile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Mam w domu szesnatolatka i z nim mam największy problem ,bo interesuje się wszystkim i niczym. Córcia 9 lat tu nie będzie kłopotu i synuś 7 lat i ten dopiero ma pomysły na prezenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Grudzień 13, 2006 DO FACETA O PSEUDO "DOBRO" WITAM SERDECZNIE FACET?W NA FORUM MAM TAKIE ATAKI NERWICY , ŻE NIE MOGĘ M?WIC PRZEZ 10 MINUT I DRETWIENIA BRAK CZUCIA W PEWNYCH MOMENTACH I SŁABE SZYBKIE ODDECHY NIECH MNIE KTOS POCIESZY LEKARZE M?WIA ZE TO NERWICA SILNĄ NERWICA TAK M?WI PAN PSYCHIATRA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 ja tez , nie znosze zakupow, a kupowania prezentow ludziom ktorzy maja wszystko tym bardziej ich drobiazgi nie ciesza, a w mojej kasie dno przeswituje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Iiyama u mnie tez jakoś cieńko w tym roku sezon był niebardzo ,a trójka dzieci ciągnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darbo Napisano Grudzień 13, 2006 No to błąd.Ja się cieszę z kupowania prezentów ,ale w tym roku bedą nieco skromniejsze. I tak żonka dostaje najwięcej i najdrożej.Ale mówie Wam że warto bo jest mniam mniam. Córeczka jak zwykle kolejna częśc Simsów. A ja sam dodatkowo robię sobie prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 corciom i mezowi lubie kupowac prezenty bo wiem co ich ucieszy ale przedemna prezenty dla rodziny z ktora to najlepiej sie wychodzi na zdjeciu, błe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darbo Napisano Grudzień 13, 2006 sycylijczyk Skoro byłeś u lekarza i tak Cię zdiagnozował to słuchaj najpierw jego porad, a bedzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Ależ tu dzisiaj ruch! Iiyama, no sama nie wiem z tym lekiem, fajnie, że się dobrze czujesz, ale może po prostu należałoby rozważyć z lekarką zmianę leku. Ja też mam/miewam do siebie pretensje, że trzyma mnie chemia, ale z drugiej strony jak się nakręcę na ponure myśli, to nawet ona nie pomaga, więc jednak muszę pracować też nad swoją głową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Tyśka, cieszę się, że poszłaś do psychologa Masz umówione następne wizyty? Co Ci w ogóle powiedział? Walcz dzielnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 13, 2006 Dziś wieczorem doznałam nagłego uzdrowienia, nagle po pięciu dniach jest dobrze :) I znowu jak pójdę do psychiatry to będę okaz zdrowia! Prezenty mam, nie znoszę tłoków w sklepach (ale tak po prostu, nie ma to związku z n.), więc kupiłam przez internet. Zawsze największy problem mam z Tatą i bratem, ale brat mi podpowiedział na szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 wiem , wiem, tylko jeszcze kilka dni bo chce troche popracowac glowa , apo lekach mam tam siano i wroce do lekow, swieta sie jakos przepeka bo tam zero myslenia-tradycja,potem snieg, potem kot moze wiosne wyczuje i bedzie inaczej, staram sie wierzyc ,ze to co przedemna przyniesie mi wiele dobrego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 13, 2006 iiyama, a powiedz tak szczerze - ile dni bez przerwy brałaś lek? ile dni wytrzymałaś biorąc go rano, a jak długo brałaś wieczorem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość darbo Napisano Grudzień 13, 2006 No to Pramolanik i do pracy.Do widzenia wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Grudzień 13, 2006 iiymama Twoj kot jest boski czesto go oglądamy z corką, chyba tez sie zdecyduje na kotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Grudzień 13, 2006 marijke, dwa dni rano reszta wieczorem, raz przerwa2 dni i teraz5 dzien przerwy, atak wogole biore od miesiaca retexin i cirka 2 coaxil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach