rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Kasiu trzymaj sie ,wiesz ,ze co nas nie zabije to nas wzmocni a ta cholerna N jezdzi sobie po nas jak po lysej kobyle!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 kasia chyba my wszyscy tak odreagowujemy po czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 \"FUNDACJA \" sms na nr 7128 wysylajcie na leczenie Natalki!!!! cholera! dlaczego te leki sa tak drogie!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 nr 7126 sorki tamten zły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Hej Rrenusia i Kasiula buziole Rrenia ja też z @ jestem we dwie razniej pa pa zmykam bo córcia wchodzi na kompa całuski dobrej nocki wszystkim miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Liduszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Renka, a co trzeba wpisać w treść smsa? Fantastyczne są takie akcje, bo naprawdę latwo jest komuś pomóc i to wiele osób mobilizuje :) Dobrej nocy Lidiuszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 marijke wpisac tylko : Fundacja i wyslac pod nr 7126 zebrali tylko podczs UWAGI ponad milion zlotych!-dokladnie nie uslyszalam wciaz mozna wysylac-koszt 1zl + Vat to na leczenie tej Natalki oraz innych pacjentow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .SYCYLIJCZYK. Napisano Grudzień 17, 2006 KTOS MNIE WIDZI MAM NERWICE CALY DZIEN MNIE DUSI CZY KTOS POMOZE MIŁYM SŁOWEM PROSZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Z pomarańczowymi Napisano Grudzień 17, 2006 nie rozmawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 17, 2006 hej! przezylam 11 godzin w robocie!! jestem wielka... :D boli mnie w klaci, ide spac dobrej nocki wszystkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaa2005 0 Napisano Grudzień 17, 2006 Witam wszystkich - nic nie pisałam w tym tygodniu bo jestem wykończona - nowa praca jest ciekawa ale bardzo dynamiczna i jak wracam do domu padam na twarz! jedyny plus to to, że nie mam czasu na złe mysli i cały dzień jestem w ruchu. Powinnam chyba pracować cały tydzień bo juz dziś w niedzielę czułam się poddenerwowana i myśli zaczynały mnie napastować;) Dobrze że jutro znów do roboty;) Pozdrawiam wszystkich, marijke - na dniach odeślę Ci książkę:) trzymajcie się i nie dajcie się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość starababa Napisano Grudzień 17, 2006 probuje zrobiC swoj nick na czarno i mi nie wychodzi,coś nie tak z hasłem,powiedzcie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 starababo tu na gorze saPREFERENCJE i pozniej punkt A-to wszystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 17, 2006 aniolek brawo!tak trzymac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 17, 2006 nie moge spać.. do dupy sa swieta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 18, 2006 śpijcie dobrze babolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Hej Hej !!! wstawać kobietki tydzień przedświąteczny się zaczął , wiec do pracy pucować co nie wypucowane ,pomyć co niepomyte ,wieszać pachnące firanki !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Dzień dobry nerwusiątka Lećcie na pocztę, a potem do uszek i pierogów ;) Miłego dzionka wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Grudzień 18, 2006 HEJ Marijke i Kasiula witam dzieki za Perfekt ale nie mogę coś otworzyć bardzo lubię ten zespół ja już od 5 rano na nogach zmykam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Witam Wszystkie Nerwuski i Nerwusów! Marijke tenkss za śliczną piosenkę na dobry początek dnia ;) jak słuchałam to tak sobie wyobraziłam jak My wszystkie tak śpiewamy ... Perfeckt day ... :) ciekawie by było ;) Kasienko a przy Twoich nawoływaniach to aż człowiek ma ochotę jednym okiem ogarnąć to co jeszcze jest do zrobienia ..bo drugim to chyba jeszcze śpie :D Pogoda dziś u mnie taka nijaka ... Chłopaków już wyprawiłam do pracy a sama chyba wypiję jeszcze drugą kafkę ..bo jakoś dziś ciężko .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Liduszka witaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiak67 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Cześć Kasiu,Marijke,Liduszko i Efka - tradycyjnie na miłe rozpoczęcie dnia ;) Ja dziś rano byłam powtórzyć wyniki krwi na cholesterol i trójglicerydy.... Kasiu a jak twoje wyniki? Pisałaś , że też musisz powtórzyć? Mam nadzieję, że z Twoimi nereczkami wszystko ok! Zaglądnęłam do Was, ale mam bardzo dużo pracy i musze zmykać. Trzymajcie za mnie kciuki, jutro będą wyniki.... Tymczasem śle Wam Narka! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Witajcie dziewczyny i chlopaki!No wlasnie chlopaki gdzie sie podziewacie? U mnie brzydka pogoda ,wybieram sie na poczte ale mi tak ciezko ,chyba pojade rowerem ,bedzie sie czego trzymac,hihihi! Pod moim oknem sprzedaja choinki az czuje ich zapach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia100 0 Napisano Grudzień 18, 2006 dziewczyny ide od 2 stycznia na terapie do psychologa ,sama nie wierze ze sie zapisałam ,ale muszę bo moja NN domaga się krwi mojej oczywiscie !!! ale ja jej dam popalić !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Grudzień 18, 2006 hej! kasia zapisalas sie tam gdzie ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ammarylis Napisano Grudzień 18, 2006 Nie ogę zaczernić swojego nicka nie wiem dlaczego,coś robię zle.Od 8 miesięcy biorę seroxat i sedam,doraznie neurol.bardzo się boję,ze juz się uzalezniłam.Choruję na nerwice lekową z a gorofobią. Poskudztwo.jest mi lepiej owszem,ale nie wiem jak to bedzie bez leków.Leczę się prawatnie u psychiatry,płacę mnóstwo kasy,leki tez prawie 200 zł ,wkurza mnie to powoli.Ale jakie mam wujście? Nie dojeść a lekarstwa wykupić.Czy ktoś bierze leki tak długo jak ja? Jaki jest maksymalny czs ich brania? Całe życie? Nie umiem sobie na to odpowiedzieć.Pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Witam wszystkich.Kasiu ten psycholog to twój pierwszy krok do wolności zobaczysz ,że poczujesz się lepiej.Ja się musze pochfalić -mój synuś z zawodów tanecznych przywiózł złoto.Jestem taka dumna z niego .Wczoraj ryczałam jak bóbr.Taki mały ,a taki odważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Ammarylis ja brałam leki też 8 miesięcy ,ale nie pomogły i teraz nie biore tylko jeżdże na terapie.Jak znosisz seroxat bo mnie zwalił z nóg i postanowiłam ,że więcej nie będe żarła prochów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Grudzień 18, 2006 Piszesz ,że masz agrofobie ja dopiero od miesiąca wychodze na spacery ,ąle nigdy sama i tylko wieczorem.Martwi mnie ból lewego ramienia i już sama nie wiem jak mam z tym żyć.Nieraz jest dobrze ,a nieraz żle i tak dzień za dniem.Tak bym chciała sama wyjść na spacer ,ale nie moge. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach