Gość ale czad Napisano Styczeń 31, 2007 siedzisz na czacie ada kosa kosa kosa kosa?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ada nie chciałam sprawić ci przykrości. Dla mnie siódemka to poważny problem, z którym nie potrafię sobie poradzić. nawet nie wsiądę do samochodu, który ma w tablicy rejestracyjnej 7. Ale dla ciebie to zapewne zwykła cyfra bez znaczenia. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ale czad jesteś głupi jak but i spadaj z tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 nie ma nikogo:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Punca no dobra ,ale nieraz tak czlowiek walnie i nie myśli o innych.ja tez mam nerwice i większość słów biore do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Dana idż na czat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale czad Napisano Styczeń 31, 2007 ada głupia jesteś poczytaj o nerwicy natręctw, a nie tylko o swojej dupie myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ada, przepraszam.... nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. muszę przestać myśleć tylko o sobie, zapominam, że wy też macie problemy. trzymaj się cieplutko. moja szwagierka zato zawsze prosi w urzędzie przy rejestracji samochodu, żeby dali jej siódemkę, bo jej ona szczęście przynosi. Tobie pewnie też pozdrawiam gorąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ada muszę zwolnić komputer córcia siada do lekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 czy nie ma możliwości, żeby jakoś zbanować tego \"ale czada\"??? przecież tu muszą być jacyś moderatorzy na tym forum!!!! niech się wezmą do roboty. Przyjdzie taki, albo taka i tylko smrodu narobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dana39 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ale czad ty jesteś głupi ,bo włazisz tam gdzie cię nie chcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Punca nic nie zrobisz z tym smrodem ,popisze i pójdzie sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Głupoty pieprzę:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Witam miło Wszystkich!!! Nie było mnie tydzień w domu.Byłam u tesciowej.Widzę,ze mam duzo zdjęć od Was kochane nerwuski i fajne e-maile.Wpisów tez strasznie dużo przybyło ;-) Postaram sie jutro wszystko dokładnie przejrzeć i podeslę moje zdjęcie tym dziewczynom,od których dostałam.Duzo myslałam o Was i o naszym forum.Tam gdzie byłam,nie było niestety internetu.Spadam,do jutra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ale czad i ty poczytaj o dobrym zachowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 co za bałwan się pode mnie podszywa???? nie masz co robić?? \"ale czad\" zalogował się jako punca24. - z kropką na końcu jakiś moderator musi w końcu zareagować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ammarylis 0 Napisano Styczeń 31, 2007 aaaa witam punca24.Ada nie przejmuj się chochlikami,bo to takie upierdliwe stworzenia.nie zwracajmy na nie uwagi,szkoda nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Pipek...........napisz czy otrzymalas ode mnie fotki..............Dziewczyny pozdrawiam Was milutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada7777. Napisano Styczeń 31, 2007 pieprzcie się wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 ech, szkoda gadać... widzę ada, że pod ciebie też się bałwan podszył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 witaj ada7777. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Marijke... Bardzo llubie chodzic na terpie, chodze codziennie od 9.30 do 13, grupa fajna, ale sa tez male zgrzyty , ale to sie wydaje byc normalne, jestesmy na etapie opowiadania o sobie i o swoim problemie, o rodzinie. Wiecie co, tak jak zawsze mialam mnustwo czasu tak teraz prawie nic wolnego! do 13 terpaia a potem robota sama sie znajduje! czasem tesknie za wolnym dniem,choc dzis nie poszlam bo zaspalam i juz glupie mysli sie zaczely dobierac do mojej glowy ;/ naszczescie do pracy szlam na 16 i wlasnie wrocialam, kolacyjka paciorek siusiu i nynku bo jutro kolejny sliczny dzien! Dobranoc NERUSKI :* pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 aniołek, dopisz się do listy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Styczeń 31, 2007 listy? obecnosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marijke 0 Napisano Styczeń 31, 2007 Ja tylko na sekundkę do listy. I prosze o kciuki jutro, mam kolokwium zaliczeniowe :O NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Styczeń 31, 2007 proszę cię nie podszywaj się pode mnie bo to zabawne wcale nie jest. człowieku my tu mamy problemy i próbujemy się z nimi uporać a ty sobie jaja robisz jakby to było zgromadzenie gospodyń wiejskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 patrz poprzednia strona:) skąd jesteś, nick i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
punca24. 0 Napisano Styczeń 31, 2007 punca24 nie wtrącaj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Styczeń 31, 2007 NICK................Wiek................dolegliwość..... .......miejscowość Pelasia 78..........29...................agorafobia............Warsz awa hexa.................29..................nerwica lękowa........Gorzów punca24............24.................nerwica natręctw......Sosnowiec basiaijuz............46................. nerwica lękowa- była......Łódź liduszka.............37.................ner. lękowa.agorafobia.Jaworzno pipek................44.................nerwica lękowa.........Warszawa netka30.............32...............nerwica lękowa.depresja Włocławek mamaJulki...........30..............nerwica lękowa,depresja małopolska dana39...............40..............nerwica lękowa.........Kujawy Efka43...............43...............n.lękowa , agorafobia....Gdańsk Iiyama(Tunia)....50...deprecha z napadami lęku panicznego....Łódź rrenka037.........39.....nerwica lękowa z deprechą.....Warszawa Marijke.........23......nerwica lękowo-depresyjna........Warszawa Aniołek21.......21......narwica lekowa....... Poznan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach