pelasia 78 0 Napisano Luty 13, 2007 Pipku, ja chciałam z Tobą gadac, ale ciebie chyba już nie było i okazało się, żegadam sama ze sobą - kicha na całym froncie. Dobrych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 13, 2007 Pelasia a ja nie miałam tam nic do przepisania tzn żadnego obrazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 13, 2007 Jestem na czacie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 13, 2007 Hexa, byłam na czacie-wcale Cię tam nie ma. Maleństwo, nie rozumiem o co chodzi? z tym przepisaniem i obrazkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 13, 2007 Jestem juz.Byłam i była pustka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 13, 2007 już się połapałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Luty 13, 2007 Dzieki Pelasia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 13, 2007 I co nikogo nie ma na czacie.Heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hexa 0 Napisano Luty 13, 2007 Wpadne potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 Miałam gosci juz jestem Pipku te opisy to kliknij w goglach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pelasia 78 0 Napisano Luty 13, 2007 Mijamy się na tym czacie :) Wejdę po powrocie ok. 22.giej i zobaczymy, czy ktoś jeszcze będzei. ja już uciekam, bo zaraz czeka mnie przygotowanie do wizyty i badań - brr, brr, brr Hexa, kupiłaś kaktusa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrenka037 0 Napisano Luty 13, 2007 Pela jakby co to pozostaw ten\"dowcipny\" aparacik w gabinecie jakbys dyla dawala hihihi!:D:D:D a tak na powaznie to trzymam kciuki ,bedzie dobrze!nic nie boli i badanie jest krotkie wiec spoko ,wytrzymasz ucielam sobie drzemke na Klanie i Jaka to melodia ,az mi lepiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Jestem i ja.Poogladalam GRACZYKOW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Ide jedzonko zrobic.Potem zajrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 Jestem już po zebranku ,jakoś przeżyłam.Dzięki za kciuki możecie puścić już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 13, 2007 Pipek w sumie nic sie nie dzieje, ale nie będe miała teraz dostępu do kafeterii :) w miare możliwości zerknę, a i może cos sie poprawi u mnie i bedę miała sie czym pochwalić? chciałabym.. i tez wyjazd sie szykuje za wode jak wtedy kiedy tu do was zawitałam, zawsze to sieje zamieszanie,, przeprowadzka tez się szykuje...wiele zmian w tym roku... byleby moje ja zbytnio sie nie denerwowało ;) ściskam pa mamaJulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olabasia 0 Napisano Luty 13, 2007 mamaJulki............zycze powodzenia...........Dziewczyny kochane zycze Wam z okazji Walentynek..........ZDROWKA..........miłości ,słonka i dużo dużo pozytywnego myślenia.........Buziaczkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 No tak,Mamo Julki,masz troche zamieszania.ale jak sie wszystko pouklada,to wracaj i pisz. Bedziemy czekac.A kiedy wyjazd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Luty 13, 2007 dzięki dziewczyny wyjazd na początku marca ale króciutko, znowu samolot, cieszę sie bo odpocznę, zmienie klimat ale dzieci zostana w Polsce a ja panicznie boje się, żeby nic sie nie stało mi i im... okrutnie sie tego boję:( juz sie denerwuje ale biletu jeszcze nie wykupiłam ... jednak wyjazd mnie nie ominie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Witaj Olabasia! Lidzia odbierz poczte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 Dzieki Pipku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Lidzia-zlozylas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Luty 13, 2007 Nie nie złozyłam ale to chyba motyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Tak motyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Luty 13, 2007 A co tu tak dzisiaj pusto.Nikt mnie nie pochwali za zebranie.Mam pytanko dużo zaczełam czytać o prozaku i nie wiem czemu nikt nam tego nie przepisze.A może ktoś z was próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Dobrej i spokojnej nocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 Ada,a nie czytalas ze od leczenia prozakiem sie juz odchodzi.Jest jednym z najbardziej szkodliwych psychotropow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Luty 13, 2007 jestem padnieta wiec niestety nei mam sil czytac i pisac - tak tylko krociotko :) Pipek wyslalam Ci fotke :) mam nadzieje ze dojdzie :) a teraz WSZYSTKIM zycze dobrej i spokojnej nocki :) a jutro DUZO milosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51210,62471.htm o prozaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipek 0 Napisano Luty 13, 2007 dzieki Magdziapek-zaraz sprawdze czy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach