Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 to prawda może tak być. Zawsze moge ta galerię zrobić na hasło :D zreszta już kilka tam mam zrobionych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 17, 2007 Hejka hejka wszystkim ale nasi panowie oburzyli hi hi pamietamy o was :D:D:D:D:D buziole super by byl ten pomysł z tymi zdjeciami ja podpisuje liste na no kto dalej Zdredzio ma czas to by zrobił Pogoda buuuuu wytrzepałam dywaniki i pada deszczyk ide jeszcze polatac na miotle pozniej wpadne Acha wczoraj mnie juz nie bylo caly czas lezałam przynajmniej mi sie wtedy nie kreciło w glowie http://butelka.org/smieszne-obrazki-975.html zobaczcie jakie mamy dzieci zdolne hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
liduszka 0 Napisano Marzec 17, 2007 Hi hi:D:D:D:D:D Sloneczko dobre to mam pomysła Zgredzio stronke a Jaco podkład muzyczny dobra zmykam bo dzis za dniówke nie zapłacą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 ok to robie oddzielną galerię hihihihi na hasełko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Witam wszystkich:) Ojej ale pogoda,byłam z psem na spacerku i brrrr:( Wczoraj parapetówka u mojej przyjaciółki w miare się udała.Bardzo dużo policjantów:) Nerwusiątka my przy nich to jesteśmy zdrowiótkie :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredziu z tą galerią to super pomysł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 każdy będzie miał swoje oddzielne hasło :D no strona z hasełkiem już jest kto chce swoje konto to na maila prosze o pytanko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 oczywiście adres galerii tylko dla wtajemniczonych czyli dla tych TYLKO co mają tam swoje foto :D To nadsyłać swoje fotki oraz propozycję na nazwę konta i hasełko jakie ma być Oczywiście wysyłać na maila !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredek wiedziałam ,że coś wymyślić ,aby zdobyć moją fotke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 17, 2007 A tak ogóle to witam wszystkich ,kochani jak wasze zdrówko i samopoczucie.U mnie narazie w miare ,zobaczymy jak to bedzie dalej.Pogoda nad morzem straszna ,wieje wiatr ,zero słońca no i chmury ,chmury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 17, 2007 ada, to tylko pierwszy krok- w kolejnej galerii będą akty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Cześć Ada w Warszawie to samo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 witam Przecież obiecałaś, pamiętasz Ada. Słoneczko mogą być i akty :D nie pogniewam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 17, 2007 Słoneczko jak akty to mu prześle.Na normalne nie wyrażam zgody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 17, 2007 Hej Maleństwo u nas znowu będzie sztorm ,cholera gdzie to lato. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 witam Przecież obiecałaś, pamiętasz Ada. Słoneczko mogą być i akty :D nie pogniewam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ada to zacznijmy od aktów Ty pierwsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 włazić na czacika :) bo sam tam jestem właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ada7777 0 Napisano Marzec 17, 2007 Niuńki ,a jak wasze samopoczucie ,u nas wczoraj była taka pogoda ,że cisnienie dawało wszystkim popalić ,chodziłam jakbym w łep czymś dostała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Ja wczoraj w miare ale dzisiaj gorzej:( Ale przecież taka pogoda więc norma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 u mnie dzisiaj jest 996 hPa. Wczoraj było rano 1006 hPa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 witam! ja dzisiaj na chwilkę, bo zaraz zmykam do Spodka na wystawę psów :):):) Zgredku świetny pomysł z tą galerią :) Tylko żeby zdjęcia były podpisane, bo trudno się będzie połapać kto jest kto :):) pozdrawiam was wszystkich buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Uciekam bo mój zaraz przychodzi i dostane opiedziel że znowu nie poświęcam mu czasu :) Miłego dnia i trzymać się tam,potem wpadne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 acha, już za chwilkę oblewamy tysięczną stronę forum :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 punca są podpisane i pokatalogowane bynajmniej moje :) bo jetstem tam, narazie jedyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 zgredku wejdź na pocztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iiyama 0 Napisano Marzec 17, 2007 jestem i zaraz lece meczyc cialo, za oknem paskudnie deszczowo, musze znalezc jakies zaklecie by odczarowac zla pogode. wsiadam na miotle i papapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 17, 2007 iiyama, zdjęcie dawaj do galerii a nie tam na miotle będziesz latać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 witaj iiyamo! Zgredek stworzył naszą galerię :) prześlij mu proszę twoje zdjęcie to dołączysz do nas :) Galeria jest chroniona hasłem, więc nikt postronny jej nie będzie oglądał pozdrawiam i jeszcze raz mówię: Zgredziu jesteś WIELKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olinka141 0 Napisano Marzec 17, 2007 prosze o proade Mam pytanie czy to morze być atak nerwicy zaczeło sie wszytsko że w wakacje byłam w szpitalu około 2 miesiecy,przez 2 tygodnie byłam od izolowana od świata ponieważ miałam zapalenie płuc i leżałam na izolatce. zaczeło sie tym że w nocu nie mogłam spać, potem doszłu trzenia rąk a na końcu lęk nie wiadomo przedczym. i bardzo często podnosiło mi się cisnienie i miałam wrażenie żę zaraz zemdleje. gdy wyszłam ze szpitala i wruciłam do rodziny znajomych , tamte objawy jak by ustąpiłam. potem byłam jeszcze wiele wiele razy choospitalizowana od wrześnie do marca co miesiąc byłam hospitalizowana po 2-3 tygodnie. w szpitalu zauwarzyli u mnie stan podenerwowania i przepisali mi DOXEPIN 10 na dzień i 25 na noc. było wszystko dobrze spałam całe noce. aż do dziś rano stało sie coś stracznedo zaczło mi sie kręcić w głowie ,mroczki przed oczami, i nie dobrze mi sie robiło i wymiotować mi się chciało choć nie mogłam, i oczywiście miałam straszne problemy z odychaniem < choruje na astme oskrzelową 4 stopnieć> wieć robiłam sobie inhalacje. oczywiscie przy tym było mi strasznie gorąca , cała byłam mokra bo się spociałam. to wszystko trwało około 20-25 min a potym było mi strasznie zimno. i bylam zmęnczona jak by ktoś mnie przez wyżymaczke przełożyć. czy mógl by to być atak nerwicy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach