magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 strasznie mi sie podoba ta galeria :D Zgredek super to zrobiles :D a dzisiaj jak bede u mojego faceta to przywioze plytke ze zdjeciami to jutro przesle wiecej bo narazie nie mam u siebie innych :D a teraz pozdrawiam wzsystkich serdecznie i niestety musze juz mykac sie przygotowac bo zwykle to jest tak ze latam jak szalona zeby zdazyc na autobus :D zajrze do Was jutro i do galerii to pewnie jzu bedzei wiecej zdjec :D jeszcze raz zycze Wam udanego, milego, spokojnego dnia mimo tej deszczowej pogody nerwuski trzymajcie sie cieplutko :D bardzo sie ciesze ze Was tu znalazlam :D i ze moge z Wami tutaj popisac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 Gdzieś mnie znów telepie dzisiaj :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 diabliczka fajniusia jesteś :D Konto działa. Jesteś w galerii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 magdzia .. Tobie też dużo słonka w ten pochmurny dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdziapek 0 Napisano Marzec 17, 2007 rety udalo mi sie doczekac 1000 strony :D no to swietujemy :D obysmy na stronie 2000 byli juz calkiem zdrowi :D i pisali tylko o swoich suckesach :D papapapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 oj zgredek zgredek ... :) ... No ale gdzie ta galeria ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 ja właśnie otworzyłem na ta okazję winko :) no to pstryk kielichami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 informacje o galerii wysyłam tylko i wyłącznie na maila zakaz umieszczania adresu na fotum !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 wznoszę toast :) za wszystkich nerwusków na świecie !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 dołączam się do toastu!!! niestety wodą mineralną........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 dołączam się do toastu!!! niestety wodą mineralną........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 coś się rozdwoiłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 ok zgredku. :) mam Twego maila ... I udało się otworzyć galeryjkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 punca ja też tylko wodą , a Ty myślałaś ,że co ?:D:D wolę nie mieszać na razie z lekami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 punca fajna laska z Ciebie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 hihi, a zgredek cwaniak winko popija :) na zdrówko Zgredku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 :) tak więc wysyłać fotki do mnie :) nie migać się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko.mw 0 Napisano Marzec 17, 2007 zmykam do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 Diabełku Ty jesteś śliczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 a co cfffaniak hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 jak to mój kolega mówi: - nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 hehehe no fajniusi diabołek hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 słoneczko no to miłej pracki życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Marzec 17, 2007 punca dobre :D kufel piwa zwiększa atrakcyjność kobiet o ok 10 % - wykazano naukowo - doświadczalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 coś nam się Zgredziu chyba zauroczył :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 przestańcie już ,bo się rumienię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fruziczka 0 Napisano Marzec 17, 2007 ....:D ...... To dziś impreska ;) ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzesznica.magdalena 0 Napisano Marzec 17, 2007 hihi - zarumieniony diabełek to jeszcze śliczniejszy diabełek :) a tak a propos fajnie minęła ta tysięczna stronka - tak wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
diabel-na-obcasach 0 Napisano Marzec 17, 2007 jak dobrze.że jest taki zgredek :) i ,że zrobił taką pikną galeryjkę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maleństwo29 0 Napisano Marzec 17, 2007 Zgredek napisz mi na maila stronke bo nie dostałam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach