Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Piosenki ?? jakie piosenki ? Ju z któryś raz czytam tu o piosenkach Prosze o jakiś refreracik na ten temat Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Efcia poszło zdjęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 helo Paweł i zgredek te piosenki to dziewczyny wysyłają mailem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 lidiuszka: to ja tez poproszę :) Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 pewnie gotujecie obiadki, no coz on mi tez wisi, poczekam do wieczora troche mi zle ale poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Ja jeszcze nie gotuje - w pracy siedzie A na obiad i tak chyba pójdę do baru. Nie mam jakoś weny do stania przygarach. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 no ladnie w pracy siedzisz i zamiast pracowac to na forum nono :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 ja tez nie mam weny dzis na obiad... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek21: jestem wersja wielozadaniowa hehe - dwurdzeniowa. Czasem trzeba się oderwać od projektowania i dać robalowi w czaszce odpocząć :) Pozdrawiam Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Do zgredka moje czy córci????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek21: To dzisiaj idziemy do baru ?? Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 lidiuszka: A czym one się różnią ? zresztą daj jak leci. Poprzebieram sobie. Pozdrawiam Zgredek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mola1975 Napisano Listopad 17, 2006 Jak można się pozbyć tego świństwa? Jestem już zmęczona :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 oh jak sie ciesze bo policzylam moje wydatki i moge isc kupic moje wymarzone mArtenski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiyama Napisano Listopad 17, 2006 czy jak nie macie weny aby zyc to wasze rodziny sie wsciekaja i maja do was pretensje, zescie tacy "niedorobieni"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 dobra zgredek najpiew po buta a potem bo baru na jedzonko :) a skad jestes Zgredku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 Aniołek21: Taka większa wioska po środku polski która się Konin nazywa. Między WAWA a PZ Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 zgredek jak zdjęcie doszło? posłałam Ci i prosze o Twoje, :) kurdeee nie da sie posłać filmiku nie wiem czemu wyszłam z domu i jak wróciłam taka była wiadomoś na ekranie od ,,firmy,,skanującej przecież to była mała wiadomośc zaledwie 1 minuta filmiku ale własnej roboty i nie wiem jak posłać.. szkoda,że nie jestem informatykiem spróbuje inaczej z iinego konta... może sie uda, pa witam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 ja nie mam rodziny tzn meza ale mam chlopaka ktory juz troche wymieka ;/ i Pawel 26 kiedys napisal ze jego zwiaek sie rozpadl przez NNN .. przyajmniej tak zrozumiałam. troche mnie to dobiło :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 sorki Zgredek niektórzy sa tu z małej litery niektórzy z Dużej bez urazy za byka.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek21 0 Napisano Listopad 17, 2006 to miedzy mna a rrenka bodajrze ona chyba w Warszawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 mamaJulki: fotka dotarła i ja wysłałem swoje ale dla pewności wyśle jeszcze raz Zgredek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lidiuszka 0 Napisano Listopad 17, 2006 Zgredek zdjęcia poszły. Mola 1975 cierpliwości do tego trzeba się przyzwyczaić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 mamaJulki: ja się nie złoszczę. To jest tylko napis :) zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 ja mam kompyter od roku nie wiedziałam jak sie pisze teraz śmigam ale przydałby sie jakiś kursik komputerowy od jakiegoś kolegi uprzejmego ale.. ja za daleko mieszkam ... a nie mam kumpli komputerowców albo nie maja dla mnie czasu..:( wiec improwizuje tu z tym posyłaniem wiadomości, załącznikami, wklejaniem, zapisywaniem, nie wiem jaki ja moge mież bajzel w swoim komputerze.. aż sie boję.. :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 mamaJulki: 1 minuta filmu może mieć nawet 200 MB (1/3 płyty CD) Zalezy to od kompresji Pozdrawiam Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 ide na poczte zobaczyc Zgredka zaraz wracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 mamaJulki: popsuj pare razy kompa to sięnauczysz. Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zgredek 0 Napisano Listopad 17, 2006 mamaJulki: Tylko uważaj ja straszę, wyskakuje z ekranu i gryze :) Zgredek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamaJulki 0 Napisano Listopad 17, 2006 Zgredek ale super jesteś :D :D :D mąż by mnie zadusił to jego teren ja tylko przelotem chociaz ostatnio ja tu więcej przesiaduje :) oj niech bym mu tu cos posuła,, :O ach i zdjęcie ekstraklasa,,;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach