Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem

CZY PREZERWATYWY MOŻNA PRAĆ???

Polecane posty

Gość cycata-hogata
Do Soraya Zepsulas dobra zabawe. Przeciez od razu widac, ze ktos se jaja robi. Ale taka inteligentka jak Ty musi to wszystkim uswiadomic, bo jeszcze by ktos to na powaznie wzial. Dzieki :0

Gość qqqryqqq
a co powiecie na wsadzenie gumki do mixera ?? :P

Gość nie wiem
cycata chogata-BARDZO TOBIE CHCE PODZIENKOWAĆ!NIGDY WCZEŚNIEJ NIE POMYŚLAŁAM O TAKIM SPOSOBIE ZEBY ZROBIĆ ZEBY CHWILE SPEDZONE Z CHLOPAKIEM BYŁY JESZCZE PRZYJEMNIRJSZE I CIEKAWSZE...A MORZE NAWET ŚMIESZNIEJSZE...? DZIĘKI...NIESTETY JUSZ WYZUCIŁAM TAMTĄ PREZERWATYWĘ ALE JAK TYLKO CHŁOPAK KUPI NOWE TO ZARAZ JE POKARBUJE...NOOOO JAK PORZYCZE KARBOWNICE OD DANKI.

Dziewczynko, idzze juz stad i nie rozsmieszaj ludzi, bo widze ze nawet specjalnie robisz byki, by byly jak najbardziej widoczne...Co jest? Czujesz sie niedoceniona i chcesz na siebie zwrocic ueage piszac takie pierdoly...ojej, zaraz cie ktos poglaszcze!! Jak ci sie nudzi to idz sobie zjedz na recznym!:P

Do ------> Cycata-hogata Co ty powiesz??? O matko! Boze! nie wiedzialam, ale mi przykro....Haha...Wez ty sie umow z ta cala od tych gumek to sie nadacie! To forum kurwa nie jest od pisania takich pierdol, jak ci sie nudzi wejdz na strony z kawalami i sie posmiejesz,...ooo, przepraszam: to nie twoj poziom, ty mierzysz tylko do poziomu forum Kafeterii prawda? i poziomu ludzi typu Nie wiem... Poza tym: co ja komu uswiadomilam? To tu komos cos trzeba bylo uswiadamiac? Naprawde mi przykro ze ci zepsulam zabawe moja droga:( oj juz placze! Wez zaloz podobny watek i zapytaj czy zeby nie zajsc w ciaze trzeba pic cieple mleko podczas stosunku!!To bedzie twoj poziom rozmowy i zabawy:) Powodzenia w dalszym zyciu zycze i idz zrob test na inteligencie - no chyba ze juz zrobilas...i jak tam? Inteligencja stołka czy troche ponizej?? - Krzyz na droge...

Gość Polecam franie
Jest najlepsza do prania prezerwatyw!!! Dodac troszke proszkuwizir,potem przepuscic przes suszarke na korbke,i prezerwatywa jak nowa!!!!!!!!!!!!!

Gość można
ale tylko w proszku "ixi"

Gość co za marna prowokacja
osoba podpisująca się jako "nie wiem" (autorka topiku) umyślnie robi błędy ortograficzne, tak durne że szok widać że to ściema do kwadratu no chyba że ktoś umyślnie podaje się za autorkę topiku (pierwszy post był napisany w miarę poprawnie)

Gość cycata-hogata
I czemu uwazasz ze jestem malo inteligentna?? Bo pisze na tym uwlaczajacym ludzka godnosc intelektualna topiku?? bo nie mam 13 lat tylko duzo wiecej?? DO NIE WIEM----> nie za maco z tą rade. Tak milo jest by pomocna ;)

Gość o shJt
OtShYwjsCje, zE sje nJE pjesHe preSERfATyw! PrEeeeSerwaaAtyw SjE nAMAtsha,,, a pOteM ffysyma i prasooOOYE! EEfFenThOOAlnje mOSNA wysthAfFJc NA DeShcZ, zeby SAME SJE oooomYllY... ALbOooOo dAc psu Do wYljsanjA.

Gość kurcze no
nie ma topicu,zeby ludzie sie nie zarli ze soba,albo sobie jechali...ile jadu w nas,ech...

Gość nie wiem
ŚEMKA WSZYSTKIM! WIDZĘ ZE MOIE PROŚBY NIC NIE POMOGŁY ZEBY JUŻ SIE ZEMNIE NIE ŚMIAĆ!BARDZO MI JEST PSZYKRO I MOIEMU CHŁOPAKOWI TEŻ!JESTEŚCIE BEZNADZIEJNI!!! ALE WIEM ZE ZNALAŻLO SIE TESZ KILKA ZYCZLIWYCH MI ..I MISIOWI... INASZYM GUMKOM:)...OSÓB!BARDZO WAM WSZYSKIM CHCEMY PODZIĘKOWAĆ. DZIĘKUJĘ WAM ZWŁASZCZA ZA RADĘ Z KARBOWANIEM PREZERWATYWY.TO BYŁY BARDZO NOWE I BARDZO CIEKAWE DOZNANIA.JAK WRÓCIŁAM Z KOŚCIOŁA TO OD RAZU POLECIAŁAM DO DANKI-ZNACZY SIĘ MOJEJ SONSIADKI ZEBY POŻYCZYŁA KARBOWNICE BO ONA DOSTAŁA OD CHSZESTNEJ.I PO OBIEDZIE PRZYJECHAŁ MISIEK I KÓPIŁ 3 PREZERWATYWY I OD RAZU POKARBOWAŁAM WSZYSKIE BO BARDZO MI SIĘ SPODOBAŁ TEN POMYSŁ.DZIĘKUJĘ.A POTEM POSZŁAM RAZEM Z MIŚKIEM ODDAĆ KARBOWNICE BO DANCE TRZEBA BO IDZIE NA DYSKOTEKE.I POTEM WYPRÓBOWALIŚMY JEDNĄ Z MIŚKIEM I DOSTAŁAM OD RAZU ORGAZMU-A ZAWSZE NIE MOGĘ OD RAZU.I TAK NAM SIĘ SPODOBAŁO ZE ZROBILIŚMY TO JESZCZE DWA RAZY...I TERAZ ZNOWU NIE MAMY PREZERWATYW!I NIE WIEM TERAZ TAK NA SERIO CZY MAM PRAĆ TAMTE CZY NIE BO ONE JUŻ SIĘ TROCHĘ ZNISZCZYŁY PO TYM KARBOWANIU...NO CHYBA ZEBYM MOGŁA JE WYPRAĆ BARDZO DELIKATNIE,JAK WY MYŚLICIE???TYLKO PROSZE NIE SMIEJCIE SIE BO MISIEK JAK TO PRZECZYTAŁ TO TROCHE MU BYŁO PRZYKRO.A ON TERAZ POIJECHAŁ POSZUKAĆ JAKIEGOŚ OTWARTEGO SKLEPU Z PREZERWATYWAMI ALE PEWNIE NIE ZNAIDZIE BO JUŻ JEST PUŻNO A APTEKI W NASZEJ MIEJSCOWOŚCI NIE MA.NIE WIEM CO ROBIĆ.

Gość nie wiem
PROSZE POMÓSZCIE NAM ZARAZ WRÓCI MISIEK A NIE WIEM CZY JE PŁUKAC CZY NIE?!

Gość ło matko
Skończ.To juz nie jest nawet zabawne.Jak znasz granice miedzy byciem zabawnym a smiesznym,to skonczysz.

Do ------> Cycata-hogata Dlaczego uwazam ze jestes \"malo\" inteligentna? Bo mi zarzucasz psucie hmm...zabawy (pozal sie Boze...). Ta dziewczyna nie ma wogole poczucia humoru a to co pisze jest poprostu zalosne:/ No ale jesli to twoj rodzaj humowru, to juz pisalam, siedz i smiej sie do rozpuku. Nie masz 13-lat tylko o wiele wiecej? O matko...no to na pewno cie urazilam!! Poza tym nigdzie nie pisalam o twoim wieku...To ile masz tych lat? 15, 17? Jestem pod wrazeniem, ze jestes taaaaaaaaaaaaaaaaka DOJZALA!!! Owszem, to forum jest do wyrazania wlasnych mysli, do pytania i proszenia o pomoc ale to co ta osoba tutaj wyprawia to zwykle zasmiecanie i robienie chlamu z fajnej (jak do tej pory...) Kafeterii...Jak \"tesknicie\" za takimi watkami to kupujcie Bravo itp. a piszcie na Boga takie pierdoly! Aha...pytasz dlaczego mialabys zakladac ten watek o ciazy. Wiec powiem ci: sadze ze tamta dziewczyna chyba na tyle rozwiniety orzeszek mozgowy, ze wie, iz prezerwatywy sa jednorazowego uzytku, ale nudzilo sie biedaczce (moze rzucil ja ten \"slodki mis\" i chce sie wyladowac....) to napisala taki watek i ma swoje 5 minut:) sadze ze ty jestes tam samo inteligentna jak ona (wiesz ze picie mleka podczas stosunku nie jest zabezpieczeniem przed ciaza...hehe:P, ale napisalabys taki watek, bo czujesz sie niedocieniona i chcesz poczuc sie zauwazona przez kilka osob z Kafeterii, zeby ci bylo lepiej:) )....narazie.

Gość zadra
Przewróć na drugą stronę.

Gość cycata-hogata
Jak na razie to Ty chcesz byc zauwazona i miec swoje piec minut. Piszac tu o takich pomyslach sama rzucasz na siebie podejrzenie ze tak robisz :D Takie zachowanie zakrawa na psychoze. Byc moze dlatego ten topik tak Ci przeszkadza, bo kiedys zalozylas podobny i nikt Ci nie odpisal?? Byc moze wysmiali Cie forumowicze i w tej chwili tak Cie mierzi, ze komus udalo sie "zaistniec" na te 5 minut. Prosze Cie, napisz dlaczego tak Ci przeszkadzaja takie topiki?? Ja lubie od czasu do czasu takie rzeczy, bo wole to od bandy rozhisteryzowanych nastolatek, ktore zamiat za nauke biora sie za seks. Jak widze Twoj poziom umyslowy kaze Ci uwazac, ze kafeteria jest forum na ktorym jest milo, sympatycznie. A ten topik psuje opinie. Jak widze wolisz chamstwo (wejdz sobie na byle jaki topik w dziale ciaza, to zobaczysz jacy forumowicze sa swietni), jakies zboczenia seksualne (watki o nekrofilii), wysmiewanie sie z ludzi (byle ktory topik na dietach). chyba bardzo krotko jestes na kafeterii. A ja w swojej NIEDOJRZAŁOŚCI wole takie topiki, niz np: Jak domowymi sposobami wykastrowac psa.

Gość nie wiem
---->CYCATA HOGATA cześć cycata!JESTEM AUTORKĄ TEGO TOPICU....I ZDĄZYŁAM CIĘ BARDZO POLUBIĆ.ZAŁOŻYŁAM GO....BO JAK WSZYSDZY SĄDZILIŚCIE NUDZIŁO MI SIĘ A MIAŁAM OCHOTĘ POROBIĆ SOBIE JAJA...NO ALE OCZYWIŚCIE ZAWSZE MUSI SIĘ ZNALEŚĆ KTOŚ KTO PSUJE ZABAWĘ( MÓWIĘ )O TEJ CIPCE SORAYA13:)...HMMM...JAKI INTELIGENTNY NICK....RODEM Z BRAVO???:)NAWET NIE WIESZ JAK SIĘ UŚMIAŁAM CZYTAJĄC WASZE ODPOWIEDZI!KILKA RAZY SIĘ DUSIŁAM:)))JA MYŚLĘ ZE TAKIE TOPICI SĄ BARDZO POTRZEBNE ZEBY CHOCIAŻBY ZŁAPAĆ DOBRY NASTRÓJ PRZED SNEM I MIŁO ZAKOŃCZYĆ DZIEN....NIEKTÓRE POMYSŁY SĄ NAPRAWDĘ.... .HM...BARDZO CIEKAWE:)NO NP.TEN Z KARBOWANIEM GUMEK;) GDYBY NIE TA 13LETNIA ZADZIERAJĄCA NOSA ZDZIRA PEWNIE BAWILIBYŚMY SIĘ DO TERAZ...NO ALE CÓŻ....ROZUMIEM FAKT ZE NIE WSZYSCY LUBIĄ ZAŚMIECANIE KAFETERII TAKIMI TOPCAMI...PEWNIE LEPIEJ ZAŁOŻYĆ 200TOPIC W STYLU...RZUCIŁ MNIE CHŁOPAK-NIE WIEM CO ROBIĆ?ALBO :WPADŁAM CZY NIE? JEDNO JEST PEWNE LUDZI KTÓRZY PSUJĄ ZABAWĘ NIGDY NIE ZABRAKNIE-W TYM SIĘ CHYBA ZGADZAMY!

Gość cycata-hogata
;)

Gość eeewaee
a więc prezerwatywe uzywamy tylko raz :P

Gość PFDG
Bozee mogla nie wiedziec.. co za downy z was..; ] phii ... :/:/ ciekawe jak by was zapytala o to 5 letnia dziewczynka to co tez bysic epoiweidzlei ze mozna ?:-| hahahahhahahahahahaha

Gość plaster
jesli nie wie jak się uzywa prezerwatywy, to chyba gotowa na seks raczej nie jest.

Wszyscy się mylicie. Prezerwatyw nie można prać w pralce, a jedynie zanosić do magla w celu wyciśnięcia plemników. I dalej można zakładać.

Gość zmęczona
Ależ Wy komplikujecie całą sprawę! Przecież wystarczy wywietrzyć! :D

Gość cala ja
moze i nie wie .. to chyba czeba ja poinformowac nie ?:/

Gość baci
moj kolega kiefys nie mial prezerwatywy i uzyl jednorazowej reklamowki firmy biedronka hehehehe tez sposob tylko podobno troche bardzo szelesci:) buhahaha

Gość manilka lilka
a jak z suszarkami elektrycznymi??? czy mozna suszyc w nich gumki? Tylko powazne odpowiedzi...

Gość zdecydowanie odradzam
i nie prasuj, bron boze

Gość można prać
a po praniu dobrze jest je wykrochamlić;)Wtedy super leżą;)

prasować tylko na drugim stopniu! nie wyżej, bo może się spalić - serio:) ja tak miałam.... Próbowałam...6 zł do tylu...a miała być na miesiąc....