Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dr.annavp.pl

Chcę mieć genialne dzecko!

Polecane posty

Gość dr.annavp.pl

Z moim Tyberiuszkiem czytamy na dobranoc "Państwo" Platona oraz "Dzieje" Herodota. To prawdziwe książki, które powinno się czytać dzieciom!Mój Tyberiuszek nazwał się ostatnio "neoplatonistą" co mnie bardzo cieszy!

Gość dr z kropka
???????? lol

Gość Popieram
Mój Odyseuszek też uwielbia Herodota. Ponadto jest genialnym matematykiem-jak był w przedszkolu i kreslił patykiem na ziemi różne figury geometryczne to sam "odkrył" twierdzienia Talesa i Pitagorasa!

Gość ale będzie...
jak dziecko dorośnie i powie tak"Mamo masz niski iloraz inteligencji,pewnie jestem adoptowany".

Fajnie, ze dbasz o rozwój inteligencji u dziecka.ale czy to nie przesada, czy nie uważasz że odbierasz mu najlepsze lata życia tzn. DZIECIŃSTWO, czas nauki, poznawania.....ja osobiście nie mam podziwu dlam takich dzieci! owszem ,niech sie rozija ale zeby robic z niego omnibusa od kołyski.beeeeee

Gość MyPa
Iwcia28 - fajnie że troszczysz się o innych itd, jesteś miłą kobietą tylko nieststy zupełnie pozbawioną poczucia humoru.

Gość Popukaj sie
w czolo dziewczyno. Dlaczego ty nie jestes geniuszem ? Pamiętaj jak bedziesz miala dziecko nigdy nie myśl, że ono ma spełnic twoje ambicje, swoje ambicje i swoje marzenia ty spełniaj, a dziecko niech bedzie sobą :-D i spełnia sie tak jak chce :P

Dodatkowo proponuję jak najwięcej gier edukacyjnych. zamiast trzydziestej maskotki lepiej zainwestować w coś pożytecznego, które nie tylko bawi, ale również uczy. Takie produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.