Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Dieta 1000 kalorii po kopenhaskiej - kto wchodzi ???

Polecane posty

do wagi? hmm nie wagi, tylko żebym się mieściła w moje staniki dawne :) a to waga ok 58 kg :) a nie teraz mam D buuuu... i niefajnie to wygląda i źle bluzki i ciuchy kupować... no niestety... BUZIALKI lecę na mecz:):):):):)

Gość
Polskaaaaaaaaaaaa Biało - Czerwoniiiiiiii :-) :-) :-) Ja wczoraj po pracy byłam odkurzacz - zeżarłam takie rzeczy ze aż wstydzę się pisac, a w dodtaku po tych 5 litrach wody na wadze pokazało 66,6 - ZGROZA, ale tłumaczę to wodą w pęcherzu/żołądku ;-) Dziś też mam baniak 5 litrów w pracy :-P Gagatexxx ty nam już mówiłaś o tym twoim warzywniaku - nie martw się - my w temacie :-) Juz zaczynam czuć komfort w noszeniu ostatnio upiętych spodni - więc chyba coś mi jednak chudnie mimo wszystko. Może na weekend zostanę u mamy więc podam realną wagę z rańca, nago i po kupce :-P + obwody

Witam :) ja sie dzis zle czuje doastalam miesiaczke i brzuch mnie boli juz wzielam 2 tabletki a to dopiero 10:O jeszcze waga wynosi 60 kg chyba przez miesiaczke ale ja pomalu sily nie mam.... 😡 na sniadanko byla kawka i jajko + 2 tabletki nospa forte. papatki

Gość pytanie mam
skąd wiecie ile kalorii maja produkty które spożywacie?Tzn skąd wziąść te tabele?dzięki

wpisz sobie w wyszukiwarke --> tabele kaloryczne, albo wejdz i zaloguj sie na www.dieta.pl i tam tez jest wykaz produktow i odrazu podlicza ci ile kalori zaliczylas:)

Gość pytanie mam
a jak sobie poradzic z tymi gramami??skad wiedziec ile to 40 g pieczywa?:(

tego to ja juz nie wiem:( nie mam wagi ale z tego co sie orientuje to mala bulka np. grahamka ma chyba 50g a kromka chleba to ok 40 g. poczytaj sobie dokladnie na www.dieta.pl tam jest cos takiego jak kalorie w potrawach ---> pieczywo i tam masz wybor roznego pieczywa podzielonego na kromki itp:)

Gość
Najlepiej drogą kupna nabyć wagę elektroniczną :-) albo liczyć \'na oko\" - część produktów też ma podaną wagę na opakowaniu i tak skoro w paczce 100g jest ileś tam sztuk to sobie dzielisz 100 g przez ilość sztuk i masz ile waży sztuka średnio. Zresztą w tabelach często podanej jest nie tylko na gramy ale też na kromki, łyżki itp.

No dobrze, to ja bym chciała usłyszeć, na czym konkretnie polegała psychopatyczność tego Jacka i czego się o nim, Felinko dowiedziałaś. Nie miałam wczoraj czasu pisać, ale dietkę dzielnie trzymam, chyba jest kolejny mały spadek, ale postanowilam teraz \"oficjalnie\" ważyć się i o wynikach trąbić raz w tygodniu, w poniedziałki. Dwa dni temu poszliśmy na spacer i mąż porobił mi trochę nowych zdjęć. Widać już na nich ten spadek wagi :) Tym razem nie wrzucałam na \"my photos\", ale jeśli któraś ciekawa, to podajcie maila, wyślę :) Magi - witam ponownie i gratuluję pracy :) Felinko - trzymam kciuki za tą kopenhaską :) Mystery - ja postanowilam własnie, ze musze pić więcej wody. I wmusiłam w siebie 2,5 litra. Sikać biegam co 5 minut i wypicia 8 litrów dziennie nie wyobrażam sobie. Leśna - to mam nadzieję, że koleżankę zaskoczysz i następnym razem zobaczy Cię o _więcej_ niz 5 kg lżejszą. A za zdanie \"Systematyczna praca zabija fantazję\" uwielbiam Cię :D Usciski dla wszystkich 🌻

pewnie ze chce zdjecie :) ja tez przesle jak bede miala robione z cyfrowego:) a mojm mail l_u_c_y1@o2.pl

Gość Lesna
:) miło cie widzieć triskel :) nawet sie miałam publiczne zastanowić gdzie ty jestes jak cie nie ma ;) oczywiście wszystkie kobietki jest miło widzieć, ale musze pracować więc dosyć tych komplementacji... czy wy tez macie nadmiar pracy w pracy? ja czasem wysiadam - nie wiem w co rece włożyć :( dla zdrowia umysłu wchodze patrzec chwilami co u was :) u mnie bagno niechęć i tesknota, co nie znaczy ze jest bardzo źle ;) żyje i dobrze wyglądam, niektórzy maja gorzej :P buziaczki słoneczka moje

Cześć! Ostatnio ni udzielałam sie wogóle, bo naprawdę nie mam czasu. Ale dietę trzymam. Stanęłam na wadze dziś rano i widzę 1,5 kg mniej. Teraz 60,5. Niby to nie dużo, ale dla mnie już coś. Długo waga wogóle nie chciała drgnąć. Od razu mi się humor poprawia. Mystery - czytałam o tej diecie gdzie trzeba wypić 8l wody. Dla mnie to jest wogóle nie realne tyle wypić. Teraz na diecie piję dużo więcej, no gdzis tak 2-2,5l i ciągle biegam do toalety. CO by było gdybym wypiła 8l. Musiałabym chyba siedzieć na sedesie i pić tą wodę. Może dieta skuteczna ale dla mnie zbyt restrykcyjna :-) Pozdrawiam Wszystkie serdecznie.

jak wy macie dobrze ze waga wam spada bo mi nie, ale moze dlatego ze miesiaczke mam. sama nie wiem przez ostatnie dni bylo59 a dzis rano 60. moze dlaego ze 1 dzie n miesiaczki ale chyba sama sie pocieszam:(

Gość
LUCY to na bank @ ja też tak miałam Triskell ja też ciem - adres w nicku Leśna - nie dość że pracy do zarąbania to jeszcze na kazym kroku banda debili, których trzeba pilnować jak dzieci - znowu nocy nie prześpię ze stresu

mystery --> to gdzie ty pracujesz??:>:D ja na obiad zjadlam troche kurczaka 2 ziemniaki i mizerie ale zamiast smietany z kefirem:) caly dzien umieram z powodu bolu brzucha najgorsze dni w miesiacu az mi sie rzygac chce :(

Wiecie co Kobietki, ja ostatnio nie liczę, ale jem mało, bo kanapke na śniadanie, jakiś tam obiad i później coś przed 18.00 i tak jak się zastanawiałam, to nie przekraczam 1000kcal, albo nieznacznie, ale za to wycisk fizyczny dzieciaki dają taki, że hoho :):):) Mięśnie wszystkie mnie bolą, no już mniej teraz :) więc sprawa ćwiczeń załatwiona. Może wydawać się, że wagę mam ok no i jest tak. Ale chcę doprowadzić do zmniejszenia moich piersi, a to troszkę jeszcze potrwa, bo po pigułach stały się potworkami takimi. Powoli się zmniejszają, więc mam nadzieję, że jeszcze trochę uganiania się w szkole i będzie dobrze. Każda z nas ma coś co chce zmienić, a to biodra a to brzusio a to piersi. No i jeszcze te 2 kg mnie nie zabiją, a polecą mi piersiątka troszkę:) Bo naprawdę to niefajnie, jak ciuch musze kupować o rozmiar większy i w piersiach opięty, a reszta wisi....:( No i po pigułach musiałam trochę zainwestować w nową garderogbę co też mi się nie usmiecha... Teraz jak kilka kg schudłam wyglądam w miarę normalnie, a ważyłam coś koło 68...., później jak zaczynałam kopenchaską to 64 i 3 kg zgubiłam no i teraz na 1000kcal 1kg poszedł też... Buźka i idę poczytać coś umęczona ale najedzona ;) i opita kawą. MUAGHHHH :)

Gość
Magi ty się wkurzasz ale za to jak chłop się cieszy że ma taką zabawkę fajną :-D LUCY - skończ tę administrację a potem idź do biura pracować to zobaczysz :-P biust***************93 cm pod biustem***** 81 cm talia***************75 cm brzuch************86 cm dupa*************101 cm biodra*************98 cm udo*****************53 cm łydka************** 37 cm INIC SIĘ QUUUUURRRRRR********** A NIE ZMIENIŁOOOOOO BUUUUUU

Gość
Magi ty się wkurzasz ale za to jak chłop się cieszy że ma taką zabawkę fajną :-D LUCY - skończ tę administrację a potem idź do biura pracować to zobaczysz :-P biust***************93 cm pod biustem***** 81 cm talia***************75 cm brzuch************86 cm dupa*************101 cm biodra*************98 cm udo*****************53 cm łydka************** 37 cm INIC SIĘ QUUUUURRRRRR********** A NIE ZMIENIŁOOOOOO BUUUUUU

Mystery żebyś wiedziała, że cieszy się jak dziecko.. hihihihih ;) Ale ja nie chce ich zmienić chłopu, tylko dla swojej satysfakcji.. ot co... :) Swoją drogą łądne wymiary masz :):):):) Gratuluję Piękna :)

A ja wlasnie boje sie ze przez diete mi zmaleja bo jak zrzucilam te 14 kg to piersi pierwsze zmalaly:( a nie sa najwieksze :P na kolacje po 17 zjadlam bulke zbozowa z dzemem niskokalorycznym:) MYSTERY----> pracowalam w biurze i bardzo podobala mi sie ta robota:) wiesz moze tak mowie ze teraz jestem bez pracy??!!:)

Gość iwcia pulchna
cze kobietki;) wlasnie jestem po 1 dniu kopenchadzkiej;) czuje sie nie zle;) czy moge zamaist oliwek z oliwek brac olej zwykly roslinny..?? slyszalam tez ze szpinak mozge zastapic brokulami ..? prawda..? napiszcie mi i powodzonka :P:P buziorki:*:*

Gość iwcia pulchna
MISTERY mam wymiary no mozna powiedziec ze identyczne a ile wazysz i ile masz wzrostu jak mozna spytac..? a do jakiej wagi dazysz..? bo ja mam 68 i chce najpier 60 a potem 55 hehe potrzebuje otuchy z waszej stroki bo moje wszystkie kumpele to chude patyki i jedza i le wlezeie im tylko ;/

Gość
LUCY już cię nie straszę - nie w każdym biurze tak jest :-P, ale wierz mi w mojej branży same półmózgi i ze świecą szukać kogoś kompetentnego na produkcji, ech ile ja się stresów nażrę, ale to co wczoraj katastrofalnie zostało zawalone już dziś rano jest na dobrej drosze i Klient mnie nie zamorduje ;-) ufffff Jak ktoś chce wiedziec jak wyglądam i ewentualnie w jakiej branży są same debile to zapraszam: http://www.cargosystem.pl/kontakt.htm tylko teraz mam krótkie włoski :-) Iwcia gdzies tu do tyłu na topicu jest nasza tabelka z gwiazdkami - skopiuj ostatnią i dopisz się jesli masz ochotę :-) ważę obecnie 63.5 kg przy 164 cm wzrostu, realnie dążę do 54 kg a nierealnie do 49 :-P. Iwcia ja na kopenhaskiej za pierwszym razem stosowałam oliwę Oliwier czy jakoś tak - ona jest z dodatkiem oliwy z oliwek a nie trzepie tak po kieszeni, efekty też były :-P A szpinak można zmieniać na brokuł - wogóle jarzynki zamienia się według zasady zielone na zielone, czerwone na czerwone. I tak: szpinak na brokuł, szparagi itp, pomidor np na paprykę czerwoną itp. Magi ty weź z tymi wymiarami - WCALE nie są ładne - sa obleśnie za wysokie ;-) ale dzięki za próbę poprawy samopoczucia :-)

Gość
MAGI a propos linku do diety: coś mi za bardzo przypomina kopenhaską, a ja niestety po wyżej wzmiankowanej mam traumę - na widok sałaty chce mi się wrzeszczeć :-0

Lucy, Mystery - zdjęcia wysłałam :-). Gallathea, no dokładnie tak z tą wodą. Dziś wmuszam w siebie 3 litry, ale w toalecie to ja powinnam chyba zamieszkać i komputer tam przenieść ;-) Lucy - na innym wątku dziewczyna podała mi linka do masażu piersi. Podobno idealny, jeśli biust jest skurczony po odchudzaniu. Najlepiej, jak ten masaż robi partner (ale mozna też samej), my od 5 dni stosujemy i nie powiem, mężowi się podoba ;-) Chcesz ten link? Iwcia - witaj :)

Gość
Triskell dawaj coś na te moje torebki od herbaty (zużytej zaznaczam ;-) ) Chłop co prawda w zeszłą niedzielę pojechał na kontrakt ale sama sobie też poradzę :-D, dzięki za fotki :-)

🖐️ ja narazie sie nie wazylam ale ale chyba wage daruje sobie do konca miesiaczki jesli wytrzymam, bo nie chce sie zalamywac;) Triskell----> dzieki za zdjecia:) masz niesamowity kolo oczu:) i wlaosow tez:) a tak na marginesie czego ty sie odchudzasz bardzo ladnie wydladasz na zdjeciu. Mystery ---> tam jest zdjecie z twarzy a po niej nie wygladasz abys miala sie z czego odchudzac:) pozdrawiam was laski:) a ten link mozecie mi podac :)

no i nie wytrzymalam :P wlazlam na wage:( i tam jest 59,5kg jak tak dalej pojdziej to te kilka kg strace do grudnia😡

Gość
LUCY to zdjęcie jest z przed ciąży ... :-0 a włąsciwie w 2 miesiącu ... a na twarzy zawsze byłam pyza -niezaleznie od wagi Naturalnie rozmawiamy o czarno-białym zdjęciu ;-)