Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadwaga

odchudzanie po piecdziesiatce

Polecane posty

Nie Kazerko, mieszkam za Pabianicami. Tu jest straszna dziura. Nawet sklepu nie ma.:( Dzisiaj od rana szyję szlafroczek, mam nadzieję zaraz skończyć. To ma być prezent. Wyjeżdżam dziś wieczorem opiekować się ciężko chorą, osobą mi b.bliską. Wczoraj mnie o to poproszono, jest po 3 operacjach w ciągu 2 m-cy. Gdy ostatnio u niej byłam podobał się jej mój, więc szyję podobny.:(:(:( Ale oczywiście będę tu zaglądać.

Dzien dobry moje mile przyjaciolki. Dzieki za troske:D Czuje sie troche winna, ze zalozylam topik o odchudzaniu, a sama wciaz sie obzeram. A nieczesto tez zagladam z powodu braku czasu, przemeczenia...... Dzis wrocilam wczesniej z pracy, ale ruszamy zobaczyc czy sa grzybki. Dosyc daleko, wiec zajmie nam troszke czasu, ale obiecuje sie odezwac. Jestescie wspaniale:D Pewnie, zeby mozna bylo powiedziec: od dzis sie odchudzam i kilogramki zaczelyby znikac nie byloby nas tutaj. Zazdroszcze Tulpanie wytralosci i silnej woli, ale to wlasnie jestemy grube dlatego, ze jej nie mamy. Gdyby dzien trwal tylko do trzynastej, to chyba bym schudla:P Zaczynam ladnie: dzis plasterek gruby, co prawda sera na sniadanie, potem same pomidorki, no i teraz calkiem, calkiem dwa malutkie mielone z pomidorami bez chleba Ale wiem, ze po poludniu nadrobie, choc powiem wam, ze przez to pisanie i czytanie co wy piszecie, chyba troszke sie zastanawiam przed otworzeniem lodowki........... Juz mnie wolaja, wiec zajrze do was wieczorkiem. Jestyem z Wroclawia i urodzinki mam we wrzesniu. 55 te!!!!!!! Wszystkiego najlepszego Kazerko:D 🌻

No to jeszcze musimy wiedzieć, którego września. Będziemy mogły wymyśleć jakieś fajne życzenia. Ja grzyby uwielbiam, kiedyś były na moim terenie, ale ostatnie susze zrobiły swoje. A Wrocław jest bardzo, bardzo piękny.:D

Zapomniałam dodać,że nie jestem wytrwała /nie byłoby mnie tu/. Ja tylko kocham życie. 🌻🌻🌻 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Znalazła się nasza zguba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Nadwago! Ale się napracowałam! umyłam jedno okno :P Obiadek też zjadłam, wczorajszego kabaczka ale z ostrym paprykowym sosem , też dobre.

Witam moje Drogie Panie:)!! Spóźnione ale z serca płynące ślę Tobie Kajzerko życzenia gorące🌼. Dużo szczęścia i radości oraz wszelkiej pomyślności, silnej woli i wytrwałości w dążeniu do doskonałości! Życzy \"młoda\"👄

Moje Miłe, na dzisiaj się żegnam.Trzymajcie za mnie kciuki. Dzięki Dziubasku za słowa otuchy. Będzie ciężko, ale wszystko na pewno dobrze się skończy. Jutro się odezwę. Teraz jeszcze spakuję trochę rzeczy i wyruszam kierunek-Stolica. A na obiad były gotowane pulpety z koperkiem, jadłam bez sosu, 3 małe ziemniaczki i mizeria/z jogurtem/. Więc chyba nie najgorzej, przydałoby się bez ziemniaków/żeby nie łączyć/, ale jak gotuję nie tylko dla siebie to jest trudno, ugotować i nie jeść. Buziaki 👄🖐️

B ardzo dziękuję za życzenia, jest to miłe z Waszej strony. :D :D :D Dziubasku ,napisz nam kiedy Ty obchodzisz urodziny ,bo jak pamiętam to jesteś też lwica.

Spóżnione ale szczere,wszystkiego naj,naj samych radosnych i słonecznych dni. :D :D :D Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Dziś zgrzeszyłam, zjadłam 8 pierników polewanych lukrem a z drugiej strony czekoladą :( były takie pyszne .

Dziękuje bardzo za życzenia!:) Ja skończyłam grzeszyć przed chwilą i to na maxa!:( mnóstwo słodyczy . Mówi się trudno jutro będzie post. Pozdrawiam!!🌻

Gość odchudzony
Jestem facetem po 50 -ce.przez 5 m-cy schudłem 16 kg i wcale nie bywałem głodny w czasie odchudzania i nie jestem głodny.Odchudzanie musi zakiełkować w waszych mózgach.Musicie zmienic system żywienia. Ja wcześniej przerobilem wiele diet i zawsze był powrót jo-jo.Jak będziecie zainteresowane dieta to odpowiem na forum.

Puk, puk, jest tam kto ? Tu nadwaga po kolacji:( mial byc post, a byl kabaczek, tez sie zarazilam i nadzialam mieskiem mielonym bez ryzu, pycha........ kabaczek zostal na jutrzejszy obiad i zniknal w otchlaniach mojego brzusia. Z grzybkow wyszly nici, grzybobranie zakonczylo sie u przyjaciol, ktorzy przekonali nas, ze nie warto tluc sie do lasu, wiec kawka i winko.......... Odchudzony, spadasz z nieba? Wlasnie takiego nam tu trzeba........ gadaj wszystko, ale nie wciskaj nam zadnych specyfikow. Ja tez chce te 15 zgubic. Do milego zobaczenia tulipano:D Przedostatnie ostrzezenie dla Dziubaski . Mialas sie nie obzeraz!!!!!!!!! Jak mowila Tulipana? Palec na brzuch pomiedzy pepkiem a splotem slonecznym na trzy minuty..........Ide do lozia moje chudzinki, papa Kazerko

Witajcie kobietki 🌻 🌻 🌻 U mnie pochmurnie,wietrznie i deszczowo,czyżby jesień zawitała? :( Jestem po śniadanku,dziś nie było lekkostrawne :P jakoś tak wyszło. Tulipanno, jak w nowym miejscu ? Dziubasek pewnie w pracy? Nadwago, gdzie jesteś? Miłego dnia :D :D :D

Hop,hop, jestem👄👄👄 Witajcie moje miłe, tu raczej nie schudnę, za to nabiegam się, głównie po schodach. Ale jest OK. Moja chora b.kochana. Będę wpadała, jak będę mogła.Kompa mam w sypialni, więc ewentualnie wieczory mogą być nasze....

Dopiero dotarlam do domu........... Pozdrawiam serdecznie...............:D:D:D:D:D Tulipanko, wiec jestes w stolicy? Czy bedziesz miala czas na spacerki po Starym Miescie? Kocham Starowke i ilekroc mam okazje byc w Warszawie, zawsze ja odwiedzam. Ucaluj swoja Chora, pozdrow ja od wroclawskiej przyjaciolki, zycz duuuuuuuzo zdrowia, moze powiesz nam wiecej o niej? U mnie dzien jak co dzien.......... nie ma zaciskania pasa przy jedzeniu ale nie ma tez bezmysnego objadania i uwazam, ze przygotowuje sie psychicznie do walki z tluszczykiem na wrzesien Hej Dziubasku:D Jestes w pracy czy w lodowce? Odchudzony 🌻 🌻🌻 odezwij sie do nas, potrzebujemy cie 🖐️ Kazerko co u ciebie? jesz? czy chudniesz?

Dziś diety nie przestrzegam ! Ciągle coś podjadam :( jakoś nie mogę się zebrać . Co wieczór obiecuję sobie ,że od jutra to.......................... i przychodzi jutro i co? Bardzo mam mało silnej woli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co siedzi w tej mojej łepetynie? ciągle wymyślam coś na ząb :0 a waga ani drgnie.

Czy mogę do was dołączyć. Ostatnio mam silne postanowienie że będę się odchudzać i na tym jakos skończyłam , może z wami mi sie cos uda. Podczas wieczornego postanowienia niejedzenia poiliczyłam,że maoja waga rosnie proporcjonalnie do wieku 10 lat, 10 kg. W związku z tym ponieważ mam zamiardługo zyc to jak będę miec 100 lat będę wazyc 130 kg , nie moge do tego dopuścic. Więc przyjmijcie mnie do swojego grona.

Witaj Jaszo 🌻 🌻 🌻 Zapraszam do nas,w grupie zawsze rażniej.:D :D Napisz ile warzysz , co lubisz zajadać w czasie trwania diety? Nadwago,spotkać się możemy, dlaczego nie.Na wczasy odchudzające nie wybieram się,mam wysłane dokumenty do senatorium i czekam.

Mam 80kg i 160 wzrost no i pięćdziesiątke niedługo. Niestey jak widze słodycze to kwicze jak to śpiewaja co niektórzy , stosowałam diete 1000 kalorii i nawet pomagało ale teraz brak sinej woli chodziłam na aerobik na step , nawet miałam tyle sinej woli ze ćwiczyłam w domu codzinnie, teraz nie mam motywacji, jakos nie umiem sobie powiedziec basta. Życie krótko trwa, a człowiek sie katuje w imie czego. Ale jak patrze na siebie w lustrze to mam ochote krzyczec ze złości . Człowiek jak był młodszy to nie doceniał tego co ma zawsze mi sie wydawło, że byłam gruba a teraz jak patrze na zdjęcia i przypominam sobie ileważyłam , to złośc mnie bierze że byłam taka głupia.

Witam Was!:) Przepraszam , że się nie odzywam ale jestem w złym nastroju. Niestety przez to miałam atak bulimiczny, a szkoda gadać.Mam troche problemów. Pozdrawiam gorąco:)