Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milli

tu możemy porozmawiać na każdy temat...

Polecane posty

No właśnie...ta bezradność jest najgorsza...może kiedyś to się zmieni...jak już będę czuła się bezpieczna...

HEY!!!! Ostatnio jakoś tu nie zaglądałam....Ktoś za mną tęsknił?? Co u Was??? U mnie straszne nudy.....do tego brzydka pogoda.... ALe może nie długo będzie ciekawiej...........:) Pozdrawiam

Witaj Motylku !!!! Wątpisz w naszą tęsknotę ? Jak możesz ? :P Ja właśnie wróciłam z działki i jak na złość wypogodziło się, a wcześniej zmarzłam.

To teraz za karę porozmawiaj ze mną...:P Co porabiasz poza siedzieniem przy kompie, oczywiście ? ;)

Dobre i to .... :) Co porabisz i dlaczego tak mało Cię widać ostatnio?

a malo mnie widac bo okupuje telefon a ze daleko do kompa to ciezko pisac...poza tym po staremu nic nowego...no moze poza tym ze braciszek wyemigrowal na wakacje, tatus do pracy wiec praktycznie chata wolna...a ja sama:(

wiesz w sumie sie ciesze ale z drugiej strony jak byl moj brat to zawsze to sie pozaczepialo, pogadalo, wytknelo jezyk...sama wiesz...

Poczekaj jeszcze go będziesz miała przez następne kilka miesięcy dosyć .... Wtedy dopiero pomyślisz jak to w wakacje było dobrze.... :P

no byc moze...ale braciszek w tym roku bedzie zdawal maturke wiec pewnie bedzie sie sporo uczyl:)... hmmm mówiąc o samotnosci mialam na mysli równiez to ze jakis facet by sie przydal....

A ja mam dość facetów i wszystkiego co jest z nimi związane... Poza interesami, w tym wypadku jestem na nich skazana...;)