Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbek

żel wybielający 35

Polecane posty

Gość uppppppppppppppppppppp

Gość niebieskooki motylek
a czy ktos z was uzywal po bialej perle jeszcze moze tego mocniejszego? bo ja stsowalam biala perle i pare dni temu skonczylam bo mineło 30 godzin ale moje zeby choc wszyscy mowia ze sa biale i ladne to nie sa takie jak kartka papieru biale........ i chcialam jeszcze troche poprawic je tym 35% zelem z allegro co o tym sadzicie ?

Gość a ja przeczytałam
to co tu pisaliście i jutro kupiję sobie Biała Perłę z tymże mnie się wydaje,że mi nic nie pomoże bo jak pamiętam miałam zęby nie że aż takie bardzo żółte,ale taka kość słoniowa lub trochę ciemniejsze :( i wydaje mi się,że to raczej nie przyniesie ządnych efektów bo taki jużmój urok no ale zobaczymy - jak mnie pomożę to będę ją polecała wszystkim :)

Gość informatyka i ekonometria
uppppp

Gość torunianka24
biala perla ci pomoze :) mojakoelzanka miala sine zeby okropne a teraz ma ladne biale :)

Gość qząbi
na allegro jest kilka tych białych pereł---który jest ten oryginany???

Gość ZĄBI
??

Ja kupiłam białą perłę w aptece za 45,98, a na allegro najtańsza jest za 44+koszt przesyłki, więc się nie opłaca. Madmłazel, jaskończyłaś już wybilanie? Na którym odcieniu jesteś?

Gość madmłazel
aga skonczyłam gorna czeske a dolna jeszcze 4 godziny najpierw wybielalam je razem ale pozniej jakos odzielnie zeby zoabczyc roznice w kolorach ( i taktycznie jest roznica ) ale wiesz co ten kolor co mam jest sliczny i bialutki ale nie ejst idealnie bialy jak kartka papieru. a twoje ? ja marze o takich snieznobialych a nie białychnie wiem czy moge je jeszcze troszke wybielic dluzej perłą bo mam cala tubke jeszcze czy moze ten 35% kupic z allegro . ale troche sie boje tym mocnym

Gość błagam o pomoc kochane
:( :( :( dziewczyny własnie kupiłam Białą Perłę i nie wiem ale chyba coś ze mną nie tak bo czytałam Wasze posty i żadna nie miala problemu z tym co ja mam :( Chodzi o to,że myśłałam,że te wkłądki na zęby będą bardzo ciasne ale nie są :( Trzymałam je we wrzątku na tyle długo ile można jakies 10 sekund a na tyle krótko by ich nie popsuć ale nie sa az tak bardzo ciesne chyba,że wy też nie macie aż tak bardzo ? A 2 problem to jak nałożyłam żel i włożyłam na zęby to mam wrażęnie,że zaraz cały żeł wypływa i że mam od razu sucho tam w srodku w tej wkładce :( co prawda od góry dałam kawałek chusteczki zeby nie napłynęła tam ślina ale mam te dwie obay że albo żel wypływa cały albo śłina tam napływa i że pieniądze wyrzuciłam w błoto :(

nikogo tu nie ma ? :(

czyli zostaje sama z problemem :(

Gość madmłazel
a dobrze przycisnelas foruujac te szczeki palcami do dziasel? to wazne nie wystarczy tlyko zacisnac szczek trzeba dokladnei palcami podociskac przy kazdym zębie, przy podniebieniu, wszedzie a one nie maja byc ciasne bo wtedy by cie bolalo a zel jak ci wyplywa to wkladasz go za duzo, wystarczy tyle co sie miesci na szczoteczce do zebow i rozprowadz to patryczkiem on nie ma wyplywac !

Jak ściągasz szczękę po wybielaniu to możesz sobie zobaczyć czy wleciało dużo śliny i ile żelu miałaś na zębach. Wiesz co madmłazel ja też nie mam śnieżnobiałych. Już chyba minęło 30 godzin, ale jeszcze nie kończę. Chcę zobaczyć czy jeszcze się uda bardziej wybielić. Z białą perłą byłam spokojna, bo poleciła mi ją dentystka i kupiłam w aptece, a na ten żel 35% się chyba nie zdecyduję. Nie wiadomo co to za preparat jak go nie ma w sprzedaży. Pewnie i tak efekt jest ten sam, tylko biała perła jest łagodniejsza. Jestem ciekawa czy każdy może mieć zęby białe jak papier, bo nie wiem czy jest sens jeszcze wybielać.

Gość madmłazel
aga a mozesz zapytac sie tej swojej dentystki ? bo skoro ona ci ja polecila to pewnie ma o niej wiedzę. moja jest jakas glupia bo powiedziala zebym wogole nie wybielala bo poniszcze zeby ( a sama ma snieznobiale na bank po wybielaniu ) bo ja bym chciala sie dowiedziec czy biala perla wybiela tlyko do naturalnego koloru zebow ktory nie jest snieznobialy a bialy czy mozna stosujac dluzej wybielic wlasnei na snieznobialo. ja moze tez dluzej bede stosowala , do 40 godzin i zobacze czy bedzie roznica a najwyzej za rok dla powtorki kupie ten z allegro. choc szczerze mowiac boje sie bo malo ludzi pisze o efektach i skutkach wybielania tym 35% zelem . tylko pisza ze zaczynaja wybielanie i koniec ( boje sie ze im powypadaly zeby i juz nie pisza hahah )

Do dentystki się na razie nie wybieram, bo mam wszystkie zęby wyleczone :) ale doszłam do wniosku, że ona jest naprawdę w porządku. Jak jej powiedziałam, że chcę wybielać, nawet nie próbowała mnie namówić na zabieg u siebie w gabinecie, tylko od razu powiedziała, że u niej to kosztuje 500, ale mogę spróbować z białą perłą. Oczywiście uprzedziła mnie o skutkach ubocznych, czyli nadwrażliwość czy ból dziąseł. Wiedzę o niej miała chyba tylko taką, że jakaś inna pacjentka ją stosowała i jest zachwycona efektem. A co do tego żelu 35% to myślę, że to nie problem dowalić takie stężenie, tylko czy to nie za dużo dla zebów?

Gość paulcik18
cześc!!!! słuchajcie.....pisałam do was jakiś czas temu. zachwycałam się działaniem białej perły no i słusznie po 30 moze 35 godzinach moje zeby były śnieżno białe...byłam przekonana że już jaśniejsze nie będą ale nie wiem co mnie podkusiło ale na allegeo za ok 50 zł kupiłam cudowny żel ok.36% na początku obawiałam się go stosować ale było warto!!! moje zeby są teraz białe jak kartka papieru! naprawdę!nie kłamię!wszystko to za sprawa nie tyle może tego żelu co światła plazmowego które przyspiesza proces wybielania o ok.300%!!! naprawdę gorąco polecam zakup tego na allegro...aha...jeszcze jedno tam tego żelu jest tylko jedna strzykawka ale te świato można stosować także do wybielania białą perłą.... to przyspieszy proces wybielania tym nie cierpliwym jak macie jakieś pytania to piszcie na maila postaram się pomóć...

Gość paulcik18
jak wejdziebe na allegro to wpiszcie: ------------- LUDZIE TO NAPRAWDĘ DZIAŁA -------- i zobaczcie opinie!!! naprawdę nie pozałujecie pozdrawiam wszystkich

Gość No ja jak wyciągam
po 30 minutach wkładkę to kurcze tam sama ślina jest :9 kupiłam kurde i nie umiem zastaoswać :( ale wstyd :( słina na 100% nie leci od góry od dziąseł bo tam trzymam zwinietą w rulonik chusteczkę więc ona napływa z tyłu pd tylniej części zębów i nie wiem jak sobie z tym radzić :( Aha - a po ilu minutach miałyście efekty??

Gość madmłazel
muisz jeszcze raz zamoczyc w goracej wodzie i jeszcze raz uformowac , pamietajac ze ot tyłu tez musisz dokladnie przycisnac palcami do dziasel i zebów no i podneibienia bo ja za pierwszym razem tez zle zrobilam i mi wchodizlo przez podniebienie bo tak odstawalo. ja pierwsze efelty milam po kilku dniach ale przyspieszalam wybielanie wybielając po 3 lub 2 razy dziennie i trzymalamdluzej iz 30 min bo to za krtoko moim zdnaiem . ja trzymalam po 1,5 lub 2 godziny

Gość nie no ja sie poddaje
minie 5 minut a mnie juz ślina zaczyna napływac do wkladki a mam juz ja wszedzie przyległą :/ ile można ja formowac jak już jest dobra :( :/

Gość kamil.
też używam białej perły. efekty oczywiście są, ale nie takie jakbym oczekiwał. minęło juz 25 godzin, a ząbki są nadal niezbyt ładne. może dlatego, że ich kolor był tragiczny? Można tej białej perły używać dłużej niż 30 godzin? np 40, 50 czy 60?

Gość madmłazel
wlasnei ogladalam na allegro te mapmy ale sa 2 rodzaje jedne za 19 zl drugie za ok 60 chyba lepiej zainwestowac w te drozsze.. probowal ktos ?

Gość kinga 25
kto z was uzywal tego zelu z allegro 36% z lampą??????

Gość Boyy19
Mi również ślina wcieka do aplikatorów, no ale trudno:) nie będę się w to bawił, najwyżej moje wybielanie będzie trwało 3 miesiące;) nie poddawaj się! ja zapłaciłem 38,19 zł za białą perłę. Wybielam zęby już ok 19 godzin. Efektów nie widać. No ale cóż, trzeba być cierpliwym.

Gość Boyy19
A co do tej lampy na allegro to pic na wodę;) w niczym Wam to nie pomoże.

Gość kinga 25
boy a miales te lampe ze wiesz ? ja nie mowie o tej za 19 zł ale ten za 60 do ktorej dolaczony jest zel az 36 %

Gość Boyy19
Nie nie miałem. Jestem studentem AM a moja matka jest denstystką. Stwierdziła, że to niebieskie światło "white light" to totalna bzdura:) coś takiego jak mango:) Poza tym widziałem efekt wybielania taką lampą ale już u stomatologa. Cały "zabieg" trwał ok 2 godz. Efekt? mało widoczne zmiany. Jeżeli mowa jest o tym : http://allegro.pl/item193039741_najnowsze_plazmowe_wybielanie_zebow_z_usa_hit.html to tak jak już wspomniałem pic na wodę:) Jak chcecie to próbujcie. Co do żelu 35 % to: stężenie rzeczywiśćie jest większe co powoduje szybsze wybielanie zębów. Jak każde wybielanie (nawet białą perłą) powoduje uszkodzenie szkliwa, w końcu zęby im bardziej naturalne tym zdrowsze, więc to bez róznicy jaki żel się używa bo i tak szkodzimy zębom. Wiadome jest oczywiscie to ,że żel mający 35% spowoduje dosyć szybkie "wyżeranie" dziąseł.

Gość madmłazel
boy dzieki za informacje :) wiesz bo ja sie napalilam strasznie na bialutkie ząbki :) moje sa biale ale marza mi sie takei jak kartka papieru, biala perla mi troszke wybielila, dziasla mnie nie bolaly wclale, przy dlugogodzinnym wybielaniu na przyklad po 2 czy 2,5 godziny bolaly mnie zeby na kilka godzin po takim wybielaniu, wiec potem juz tak jak w instruckji wybielam po 30 min dziennie nie wiem czy warto ryzykowac , nawet nie wiem wlasciwie co ryzykuje jesli kupuje ten ze 35% a na allegro to chcialam kupic ten zel z lampą ktora emituje promienie ultraflioletowe http://allegro.pl/item193352701__ludzie_to_naprawde_dziala_.html mi sie wydaje ze taka lampa poprostu utrwala efekt wybielenia .. ale jestem ekonomistka a nie dentystka wiec sie nie znam na tym :)

Gość do boya
:) no wlasnie ja nie kumam tych aplikatorów :( kurcze widze,ze z wszystkich tylko ja mialam problem tej głupiej śłiny w aplikatorach :( wyrzucona kasa poprostu :(