Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

Gość buniuśa
Ja za to zawsze zamykam klapkę od teelwizora, jak sprzatam, to nie może nc leżeć na stole czy na meblach, wszystko pochowne, ajk pomyślę o złej rzeczy to pluję(wypluwam złą myśl), dłubie sobie we włosach, często palacami je czesze, mam bzika na punkcie mycia włosów, musze mieć czytre bo z domu nie wyjdę. Fotel w samochofdzie musi byc ustawiony zawsze na tej samej wysokości, zawsze jadę tą samą trasą do miasta. Ee to chyba wsio :D

Gość Mam i czarny nick
Zawsze przed pójściem spać okręcam się dwa razy wokół własnej osi, w prawo, robię to odkąd sięgam pamięcią, czyli od wczesnego dzieciństwa.

ludzie drodzy...ale sobie utrudniacie zycie...toz to sam stres...tez tak kiedys mialam,ale odkad poszlam na studia,to jakos wszystko reka odjal...na pewno jakies rzeczy robie podobnie,ale z faktu,ze tak widac mi najwygodniej.tez sprawdzam,czy mi portfela nie brakuje,ale nie robie z tego schizy...lubie miec wszyzstko ulozone,ale jak pojde spac przed ulozeniem to sie trageia nie stanie:) wyluzujcie,bo umrzecie na zawal:>

Gość Głoopia Gąska Max
- natarczywie grzebię w torbie i sprawdzam czy jest a) telefon b) portfel; robię to zawsze kiedy opuszczam dom :D - rozmawiam z moim pluszowym misiem, całuję go, gdy cos jem zawsze podsuwam mu to pod buzię, wszyscy szaleja na jego punkcie, moja kumpela mówi ze to mój brat, codziennie poświęcam mu chociaz ociupinke czasu, a on grzeje mnie za to w nocy ;P IDEAŁ ! - codziennie reguluje brwi, a rzęsy muszą byc równe i symetryczne, więc szczotkuje je do skutku - zawsze podczas wieczornej kąpieli odpalam papierosa; bez tego nie zasnę... -kasuje wiadomosci w telefonie, listy połączeń, mam tysiąc haseł na kompie i necie i obsesje, ze zapomniałam sie i za chwile ktos mi wejdzie na moje konto i przeczyta co pisze sobie na blogu albo rozreguluje ustawienia w komórze - w moim pokoju wszystko ma swoje miejsce, przedmioty stoja na półkach w symetrycznym ustawieniu i dlatego zawsze wiem czy ktos czegos nie ruszył - lubię liczby 1,2,5,8,10,12,15,18,20 itd. nienawidzę 4,6,9,11 i nie wiem czemu Takie jazdy mam i takie miec bedę ;) Fajny temat

Gość hahaha ale sie usmialam
Ja tez mam niezle schizy * nigdy nie usne tak zeby moje wlosy wystawaly za poduszke(mam dlugie) albo nogi za lozko bo sie boje ze mnie cos pociagnie za wlosy albo wciagnie za lozko i mnie zabije * zawsze jak zamkne drzwi to musze za nie szarpnac ze 3 razy... wiem ze sa zamkniete ale poprostu musze * po 3 razy przed wyjsciem musze sprawdzac czy sa krany pozakrecane i gaz *Jak wracam noca do domu to przebiegam szybko obok wejscia do piwnicy i biegiem na gore bo sie boje ze ktos wyskoczy z piwnicy i bedzie mnie gonil *Jak ide sama w ustronnym miejscu to sie non stop ogladam czy nikt za mna nie idzie, bo kazdy mi sie kojarzy z morderca * czasem sie boje isc do lazienki w nocy * pije napoje z lodowki nawet zima, inaczej nie moge zaspokoic pragnienia jak mi sie przypomni to dopisze

Gość kari-na
Zawsze muszę sprawdzić czy mam na sobie spodnie:P Wchodząc do łazienki i wychodząc z niej muszę przyciskać włącznik od światła(mimo tego, że wiem, iż żarówka się niekiedy przepaliła) Pozdrawiam:)

Gość kar ina
ale kwas z tym wylacznikiem ... zalosne

Gość agata----
teraz ja : zawsze jak klade sie spac i zgasze juz swiatlo, to musze na chwilke znowu je zapalic (na sekunde) i zgasic (upewniam sie wtedy ze nie ma w pokoju duchow :P ) - jak jestem poza domem, potrafie sprawdzac co chwile czy mam na pewno przy sobie klucze, portfel i komorke ;] - gdy zamykam drzwi od domu to tez wracam sie i sprawdzam czy zamknelam na pewno, a potem juz sama nie wiem czy zmknelam:) - nie lubie jak na talerzu mieszaja sie np mieso z ziemniakami to znaczy najlepiej jakby sie neidotykały, nie lubie tez nakladac na widelec ziemniakow i miesa razem, najlepiej osobno :D -tez przegladam sie we wsyztskich szybach i wystawach:P - po zjedzeniu czegos slodkiego a nawet juz w trakcie sprawdzam czy nie urosl mi juz brzuch :)to tyle narazie

Gość naSza
1) zawsze przed pojsciem spac musze sprawdzic: *czy lodowka jest zamknieta *czy moj pies ma wode w miseczce, a noz mu sie zechce pic wsrodku nocy *czy nie cieknie kran: w kuchni, w lazience, pod prysznicem *czy drzwi sa zamkniete [sprawdzam to okolo 3razy] *czy poduszki z lozka [takie "dzienne"] sa rowno ulozone na podlodze, po dwie po obu stronach lozka *czy kaloryfer jest "zakrecony" *czy listwa od komputera jest wylaczona *czy przescieradlo jest rowno rozscielone na lozku 2) poza tym obsesyjnie obracam sie do tylu i upewniam czy nikt za mna nie idzie 3) obracam sie i podnosze nogi sprawdzajac czy spodnie nie ciagna mi sie po ziemi 4) jak bylam mala nie zasnelam kiedy moje wlosy byly nierowno rozlozone na poduszce :) aaa... jeszcze non stop sprawdzam czy czegos nie zapomnialam, nie zgubilam, nie zostawilam - np. siadam na przystanku i wyciagam z torby notatnik, kiedy odchodze musze dokladnie sprawdzic czy nie zostawilam go na lawce :P ....nerwica natręctw

Gość taciki
Ja tez mam różne nawyki np. Musze się wysikać przed wyjściem ciągle poprawiam włosy jak mi sie coś z ciuchów podoba, to tak bede kombinowała, zeby tylko go kupić codziennie musze zjeść coś slodkiego jak ide ulica to wyłapuje wzrokiem dziewczyn wygladem podobnych domnie jak ide spac nogi musza byc pod kołdrą, reki tez nie wystawie sprawdzam ciągle czy nie dostałam jakiegoś smsa jak mam juz nieświeze wlosy to musze je natychmiast umyć bo nie wytrzymam zawsze wieczorem sprawdzam czy mam wszystko poukladane w szafie ciuchy układam według kolorów a i jak cos ma metke z ciuchow , albo maskotek to ja ciagle gladze ta metke to juz z dzieciństwa mi zostało i ciągle kupuje niebieskie ciuchy , choc obiecuje sobie, ze kupie w innym kolorze musze miec pomalowane rzesy jak gdzies ide :) :)

Gość teraz jajajajja
A ja: - jak jestem sama w domu to z sobą rozmawiam, - nie zasnę jak nie jestem czymś przykryta, - na forum często się podszywam pod kogoś, - ciągle dłubię we włosach ( tylko przy najblizszej rodzinie), - przed wyjściem nawet do sklepu muszę się umalować, - dokładnie wiem jak będę miała urządzony dom (nawiasem mówiąc to będzie za jakieś 10 lat), często przed snem zastanawiam się jaki będzie kolor ścian, meble, w jakim stylu będą urządzone pokoje, - w zasadzie to wiele spraw sobie układam na przyszłość, np. co będę robić jak umrze mi facet (jest sporo ode mnie starszy), - nie cierpię, gdy w zupie pływa jakiś tłuszcz, kiełbasa, skwarki, itp, bo od tego potrafię się popłakać, - nie zjem mięsa z żyłką, dlatego nie jem wołowimy, bo tam wynajduję je ciągle, - jak mój facet podaje mi jedzenie, a szczególnie obiad, to bardzo często chowam mięso do chusteczek, które wcześniej przynoszę i jak nie widzi, to je wyrzucam najlepiej do sedesu, - wacham swoje bąki, - jak czasem zdrzemnę się w dzień, to jak wstaję to jestem wściekła i płakać mi się chce. To na tyle, bo więcej nie pamietam.

Gość polopiryna eS
-przed wylaczeniem kompa musze pokasowac historie, hasla, formularze, wyczyscic liste dokumentow i kosz -tak samo z komorka, smsy niepotrzebne kasowac, liste rozmow przychodz. i wychodzacych tez -przed wyjsciem z domu wchodze do kazdego pomieszczenia czy nie zostawilam w nich swoich rzeczy a jesli tak to od razu niose do swojego pokoju oraz rozgladam sie po swoim pokoju czy na wierzchu nie lezy nic co nie chcialabym zeby przez przypadek zobaczyla moja rodzina -zawze wchodzac do kuchni otwieram lodwke i jedna z szafek i patrze czy jest cos dobrego do jedzenia (nawet jesli nie mam ochoty jesc) -zawsze przed wyjsciem musze obejrzec sie w lusterku i idealnie ulozyc wlosy nawet jesli na dworze jest wiatr i zaraz po wyjsciu z klatki robi mi sie inna fryzura -lezac w lozku zawsze sprawdzam czy pilot z wiezy w ktorej nastawiam budzik jest w zasiegu mojej reki zeby rano go wylaczyc jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze;)

Gość hdkdk
- nigdy nie wyjde w nawet troszke tłustych lub nie ułożonych włosach, czasem nawet w nocy je prostuje, żeby móc ranoi wyjść - w nocy jak śpie komórka musi być kołomojej poduszki - jak sie z kimsumawiam zawsze jestem przed czasem

Gość Angelina Balerina
no wiec a mam kilk atakich schiz ale oamietam w tym momencie tylko kilka :O 1. ZAWSZE kiedy pije wode mineralna z butelki , na silowni albo w domu po fajce to licze lyki i zawsze staram sie dociagnac do 20 , choc bym sie miala udusic ( wiele razy juz sie z tego powodu zakrztusilam i pozniej umieralam :O ) 2. podczas korzystania z toalety ZAWSZE nawijam papier toaletowy na dlon , zdejmuje go , ladnie poprawiam i skladam jeszcze na pol 3.NIGDY nie zasypiam z odkrytymi stopami , chyba ze spie w skarpetkach ( staram sie spac w skarpetkach bo sie boje ze z pod lozka wyjdzie czarownica albo inny potwor i mi odgryzie palce :O ) 4.zawsze sikam przed snem , nawet jesli to ma byc jedna kropla , ale kiedy juz mi sie zdarzy budzic sie w nocy zeby isc siusiu to podczas powrotu do lozka z lazienki BIEGNE bo sie boje ze ktos za mna idzie i wkakuje do lozka i chowam sie pod koldre 5.na ulicy i w autobusie wydaje mi sie ze wszyscy sie na mnie gapia 6. mam obsesje przegladania sie w lustrach wystawowych , szybach samochodow , okiularach ludzi z ktorymi rozmawiam 7.na silowni ZAWSZE przed skorzystaniem z jakiegos urzadzenia WYCIERAM JE SPECJALNYM PLYNEM ktory mzna tam znalezc , .ludzie az sie na mnie dziwnie patrza ale niedobrze mi sie robi na mysl ze nie dosc ze maszyna jest ciepla to sa tam jeszcze bakterie 8.zawsze zasypiam na plecach 9.wybieram sobie jakies slowo , wyobrazam je sobie pisane literami drukowanymi a pozniej staram sie napisac je "kreseczkami" tak zeby mi sie zgadzalo wszystko w sensie poziome i pionowe kreseczki nie moga sie zmieniac wiecej niz 2 razy , jesli sie zmieniaja wybieram nowe slowo i tak do skutku 10.zawsze kiedy czytam kafeterie mam wrazenie ze u innych w domu jest czysciutko a u mnie jest balagan i natychmiast zabieram sie do generalnego sprzatania a teraz wlasnie uciekam juz sprzatac

Gość dorota66
Ja onanizuje sie malym palcem.... stopy !

gadam do siebie jak jestem sama ciagle spiewam w domu nie wyjde w niewyprostowanych wlosach i nieumalowana z domu gdy sie ucze to zawsze przepisuje notatki, bo mam wrazenie ze wtedy wszystko zapamietam (gowno prawda) kiedys mialam obsesje na ubieranie majtek pod kolor ubran - do dzisiaj mam ale duzooooo mniej jak mam przeprowadzic z facetem powazna rozmowe to najpierw w glowie ukladam scenarium, a pozniej zapisuje to co chce mu powiedziec na kartce (rzecz jasna nie czytam mu pozniej tego ;))

acha jeszcze notorycznie sprawdzam czy jest cos dobrego w lodowce - nawet jak kompletnie nie chce mi sie jesc czesto ja otwieram i zamykam po prostu i ide dalej i jeszcze ciagle ogladam sie w wystawach sklepowych, szybach samochodow itd. czytajac wypowiedzi niektorych mam wrazenie, ze albo naogladali sie za duzo filmow i nasluchali dziwnych historii w dziecinstwie albo maja nerwice natrectw ;)

Gość ccllaauuddiiaa
1. Przed wizyta u lekarza obgryzam paznokcie 2. Pusty kubek po herbacie zamiast do zlewu stawiam na parapecie 3. Codziennie przed wyjsciem z domu myje wlosy 4. Jadac tramwajem mimo iz kasuje bilet mam schizy ze zlapia mnie kanary 5. Jadac samochody mam schizy ze zlapie mnie policjai cos bedzie nie tak-nie mialam jeszcze nigdy kontroli. 6. Ogladajac horror musze byc owinieta z kazdej strony kocykiem (wystaje tylko glowa) Boje sie aby mnie ktos nie dotkna 7. Gdy profesor stoi przy mnie na egzaminie to zawsze udaje ze mysle, a gdy odchodzi to sciagam niesamowicie, po czym znowu gdy nadchodzi to ja znowu mysle... 8. Uznaje tylko niebieski kolor dlugopisu, innym kolorem nie bede pisac! 9. Wszystkie kwiatki w domu musza miec biale doniczki! 10. Kolor makijazu musi pasowac do mojego ubrania 11. Obsesyjnie kocham buty, kupuje je czasem tylko na 1 wyjscie 12. Nie chodze blisko budynkow, mam wrazenie ze cos spadnie mi na glowe 13. Non stop sprawdzam poczte 14. Nie znosze gdy ktos mlaska przy jedzeniu-potrafie zwrocic uwage 15. jak sie nudze to staje przed lustrem i godzinami sie przegladam, maluje, przebieram

Gość moja kolej
Przeczytałam wszystko od dechy do dechy Teraz moje schizy =kupuję papier toaletowy tylko we wzorki jakoś przyjemniej jest =rozmawiam z kotem =co chwilę nalewam mu świerzej wody do miski =jak zamykam samochód na pilota nigdy nie wiem czy zamknęłam pytam się córki a ona się wnerwia =ciąglę się drapię po głowie ale dopiero w domu jakbym pchły miała =wszystko musi być na swoim miejscu dopkóki nie jest nie usiądę na miejscu =uwielbiam horrory a po zobaczeniu filmu boję się iść do łazienki =gdy palę wieczorem na dworze i wracam po schodach do domu to biegnę bo mam wrażenie że ktoś mnie goni = zawsze miewam głupie myśli a co by było jakbym zginęła =śpię na brzuchu z nienaturalnie wywiniętą ręką pod poduszką jak tego nie zrobię nie zasnę =gaszę wszystkie lampki z TV wzmacniacza z monitora nic nie może się świecić w nocy =myszka od kompa się świeci to ją na noc odłączam =myje każdą najmniejszą łyżeczkę nic nie może w zlewie leżeć Oj to chyba tyle dobry temat piszcie.....

Gość moja kolej
=jeszcze jedno najważniejsze -OBSESYJNIE ODRYWAM WYCINAM I WYSZARPUJĘ METKI = z wszystkiego majtek ubrań spodni jakby uczulenie jakieś pozdrawiam

Gość Gra z KA
1. gdy gdzieś jadę, żegnam sie z moim mieszkaniem - mówię "Do widzenia moje kochane, przytulne mieskzanko"; czasem przy tym napływaja mi łzy do oczu, 2. Zasypiam przy właczonym telewziorze, bo boje sie odgłosów cichego mieszkania 3. za nic w nocy nie wygladam na ulicę, bo wydaje mi sie, ze tam czeka morderca, wpatrzony z kamienną twarza w moje okna 4. przescieradło na łózku muszę miec tak na maksa wygładzone- zadnej zmarszczki, inaczej zwariuję zanim zasnę 5. mam ciagłego doła, poniewaz nie mogę pomóc wszystkim na świecie, wzruszaja do łez mnei nawet oberwane drzwi od śmietnika (biedne drzwiczki, pewnie były śliczne i nowe, a ktoś je popsuł- tak sobie myślę); ten dół czasem nie pozwala mi normalnei funkcjonowac 6. potrafie miesiacami codziennie jeść jedną rzecz np. ostatnio jem tylko tuńczyka i szpinak 7. mam manie ogladania po 100 razy jednego filmu, a za to ciężko mi sie przekonac do obejrzenia czegoś noego, bo traktuję to jak zdradę nowego filmu - to dotyczy tez muzyki Jestem dziwaczką. :)

1. zawsze wącham nowe książki 2. staram sie nie stąpać po pękniętych płytkach chodnikowych 3. butelki z piciem muszą stać etykietkami do przodu :) 4. notorycznie myję ręce 5. jak zobacze u kogos miska pluszowego przewroconego np. lezacego na pyszczku - to go zawsze poprawiam, bo boje sie ze sie udusi :)

Gość lomatko
czytam sobie i tez mam pare z tych przypadlosci.. jak pomysle o czyms co mnie zlosci to zaczynam sobie spiewac cicho lub cos gadac do siebie - na szczescie kontroluje sie i nie robie tego przy ludziech.. kiedys odkrecalam krzeslo od kompa, zeby nie bylo zwrocone w moja strone - balam sie, ze ktos bedzie na nim siedzial i sie na mnie gapil.. kiedys upatrywalam sobie trzy osoby i wymyslalam czym sie roznia, a co maja podobne, np dwie blondynki jedna szatynka, ale blondynke z zszatynka laczy to, ze obie maja czarne bluzki, a druga blondynke z szatynka laczy to, ze obie nosza okulary itd. z dziwnych nawykow na chwile obecna mam juz tylko to pierwsze na szczescie ;)

Gość lomatko
aaaa i jeszcze wącham jedzenie zanim zjem.. robie to zupelnie odruchowo.. dziwnie to musi wygladac gdzies u znajomych czy w knajpie ;) czasem udaje i sie to kontolowac i robie to dyskretnie :)

Gość bardzo dobre
1.Kupuję nowe balsamy do ciała..i nigdy ich nie używam 2.Jak wyłaczam żelazko to mówię to głośno...żeby nie wracać sie do domu i nie myśleć że zapomniałam 3. Jak sprawdzam czy zamkniete drzwi..to tak ciągnę za klamkę że mało ich nie uszkodzę 4. po rozmowie przez telefon komórkowy zawsze przecieram ekranik 5. na noc zawsze nalewam sobie szklankę wody..i nigdy jej nie piję 6. wszystkie płyty CD układam równiutko w pudelku, tak żeby po jego otwarciu napisy były prosto 7. zawsze zostawiam trochę kawy lub herbaty na dnie :-)

Gość łojej
zawsze sprawdzam czy obobje drzwi mam zamkniete i łancuch na drzwiach.czesto budze sie w srodku nocy i ide sprawdzic czy aby na pewno ten lancuch mam zaciagniety na drzwi kiedy sie czyms denerwuje dostaje swedzawki.swedzi mnie wtedy wszystko glowa szyja nogi rece cycki cos tam zawsze znajde do drapania jak bylam mala mialam pewnosc ze jak bede maial buzie pelna sliny to nic zlego mi sie nie stanie wiec caly wieczor zbieralam w buzi sline.jak nie daj boze polknelam albo przysnelam to zaraz musialam sie obudzic i nazbierac ta sline.w kazdym razie zawsze wieczorem mailam policzki jak wiewiór wypchane slina

Gość bardzo dobre
i jeszcze 1. jak wieszam pranie to spinacze przypinam kolorystycznie, 2. ksiązki na półce układam też kolorami 3.przed pójściem spać przynajmnie pięć razy sprawdzam czy nastawiłam budzik 4. zanim usiądę w autobusie na siedzenie sprawdzam czy jest czyste 5. za nic w świecie nie zjem "piętki" od chleba ciemnego (od białego uwielbiam)

Gość łojej
pzrypomnialo mi sie jeszcze papier toaletowy zawsze musi odwijac sie od gory do doly ale po wierzchu nigdy od sciany szafy szafki szuflady wszystkie musza byc zamkniete i nic nie moze z nich wystawac ani nie moze byc zadnych szpar wieszaki zawsze musza wszystkie miec skierowane chaki do srodka a nie odwrotnie.szczegolnie drazni mnie gdy ktos mi poprzekreca wieszaki i jedne sa tak inne siak

Gość łojej
z tym siedzeniem w autobusach i tramwajach to tez tak mam. i patrze tez na chodnik czy nie ma meli