Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to jestem ja

Wasze dziwne nawyki - wpisujcie!!!!!!

Polecane posty

Gość bleblebleble
zasypiam ssąc/ssając duży palec u nogi.inaczej o spaniu nie ma mowy:-D

Ja jak przeczytam tego typu historie to musze 3 razy sie uszczypnąć zeby przekonac sie, ze nie snie ;);););)

Gość no to słuchajcie..
czesto jak sie ucze, to wyrywam sobie wlosy, tak pojedynczo, wyczuwam ktory jest slabszy i wyrywam.. a jak wyrwe z cebulka, to ja zjadam.. Serio.. Dobrze, ze pozostaje tu anonimowa :D

Gość aleirbag
to i ja sie podziele ;) oprocz wielu z w/w dziwactw posiadam: -gdy korzystam z ubikacji na dluzej(q :) ) nie moge miec zadnego ubrania od pasa w dol,obuwie-naturalnie tak -nigdy nie skrece w lewo jadac autem/skrecam w prawo i przejezdzam na wprost/(mieszkajac w duzym miescie z racji tego dziwactwa poruszam sie taxowkami :/ ) -qpuje produkty spozywcze tylko bez konserwantow -weekendami zmuszam sie do snu(nawet do 14 godzin) i to dziwactwo chyba najwieksze/nikt nie potrafi zrozumiec/-przyjaznie sie z wszystkimi ex facetami;spotykam sie ;doradzam;wiem co u kazdego sie dzieje na biezaco

Gość mój nawyk
może to glupie ale zawsze muszę mieć coś słodkiego w torebce, mogę tego nie jeść ale muszę mieć

Gość qurde...
-kawa -zawsze ten sam kubek , nigdy nie wstane po ciemku do toalety lub po cokolwiek innego, powtarzanie roznych liczb np. rejestracje sam,numery tel, wszystko zawsze musze miec poukladane,posprzatane,i wiele,wiele,innych....

-ciagle zapisuje jakies swoje mysli na karteczkach - np. co kupic facetowi pod choinke (mimo ze obecnie mamy wrzesien), co napisac jutro rano w smsie do faceta, co bym sobie zoperowala gdybym miala pieniadze na operacje plastyczne:), jakie sprzety bede musiala sobie kupic jesli wyprowadze sie do wlasnego mieszkania -kawa z jednego kubka -powtarzanie w glowie co mam kupic (spozywcze produkty) az mnie to meczy (jesli np od rana o tym mysle a dopiero wieczorem moge isc na zakupy) -ZAWSZE spie w pizamie na lewa strone, inaczej nie zasne (ostatecznie nago) -nawet gdy jest upal musze miec chociaz przescieradlem przykryte plecy (na wysokosci nerek) -jak znajde lub wyczuje najmniejsza nawer krostke gdzies na ciele to musze ja zlikwidowac (zdrapac lub wycisnac) -kupuje za duze spodnie bo boje sie ze przytyje i za miesiac bede za ciasne

przed kapiela musze zrobic siusiu- a jesli nie zrobie (cosie zdarza baaardzo rzadko) to jak mi sie przypomni wychodze z wanny, zrobie choc pare kropelek i wracam do wanny

Wiecie co do tej pory myslałam że jestem nienormalna i wstydziłam sie przyznać do tych rzeczy a teraz widzę że jestem taka jak wszyscy NORMALNA

Gość Tupti
*obsesyjnie pilnuje,zeby nie otworzyc jakiegos opakowania,albo puszki do gory nogami i potwornie denerwuje mnie,gdy ktos tak zrobi-musze to jak najszybciej zjesc,albo przesypac,a opakowanie wyrzucic tak,zebym go nie widziala chocby przez przypadek *nie moge patrzec,gdy ktos je bulke,albo kanapke do gory nogami *zawsze pozbywam sie od razu wszelkich niepotrzebnych rzeczy z torebki-biletow zaraz po skasowaniu,papierkow itp. *w torebce mam wszystko w odpowiedniej kieszonce i denerwuje mnie strasznie,gdy ktos mi cos przelozy *gdy mam cos w torebce,co nie jest mi w danym dniu potrzebne,to obsesyjnie o tym mysle(np.rano mam zwiazane wlosy gumka, a pozniej ja zdejme) *gdy zazywam jakies tabletki,to biore je po kolei *myje i wycieram sie w ustalonej kolejnosci,zawsze tej samej *zostawiam w kubku resztki kakao-nigdy nie wypije do konca *gdy jem cos,co nie jest podzielone na sztuki,to gdy wyjde na chwile,to nie moge juz dokonczyc,bo wydaje mi sie to obrzydliwe:( *nie zjem dokladki na tym samym talerzu *zawsze kasuje smsy na bierzaco *co jakis czas sprawdzam liste numerow telefonow w komorce i jak znajde jakis niepotrzebny,to MUSZE skasowac(tak samo robie z mailami) *czyszcze zeby nitka dentystyczna zawsze w tej samej kolejnosci(tak samo myje) *obsesyjnie myje rece *przed wyjsciem z domu i przed spaniem MUSZE siku,chocby mi sie nie chcialo *zawsze przychodze wszedzie przed czasem *musze miec w nocy przykryte stopy *jak cos piore recznie,to pozniej musze rzeczy plukac w tej samej kolejnosci,w ktorej byly prane,tak samo z czyszczeniem i polerowaniem butow *skarpetki zawsze wieszam razem *kremuje twarz za kazdy razem w tej samej kolejnosci-prawy policzek,lewy,nos,czolo i broda Jak sobie jeszcze cos przypomne,to napisze:)

Gość Tupti
I jeszcze zawsze nazywam mojego psa synusiem,chociaz jest suczka...

Gość a ja..........................
-gdy jestem sama w domu i chce mi sie puscic baka to tak dodatkowo specjalnie sie wysilam zeby ouscic jak najglosniejszego:) -suche gile wydlubuje z nosa i wycieram je potem w dywan -do spodni nosze dziurawe lub pozaciagane podkolanowki (to nie jest norma, ale zazwyczaj takie mam) -zima do kozakow nosze grube skarpetki z frotte nawet jesli sa to kozaczki eleganckie na szpilce

Wpadam we wściekłość jeśli ktoś przypadkiem spojrzy na mnie, kiedy ścielę łóżko ;) Chyba wszyscy na tym temacie mamy nerwicę natręctw :D

Przeczytałam cały wątek i nieźle się uśmiałam:) ale ja też mam swoje dziwactwa: * wszystkie ciuch w szafkach muszą być na lewą stronę (tylko dżinsy nie), * ciuchy do prania też na lewą, * wszystko wącham, * rano piję herbatę zawsze z tego samego kubka, kawę z innego, mleko itd., mam obsesję na punkcie nowych kubków, * każdy przedmiot w moim pokoju musi leżeć na swoim miejscu, * wycinam wszystkie metki, * przed sobotnimi porządkami sporządzam listę prac do wykonania i strasznie się wkurzam kiedy czegoś nie zdąrzę zrobić, * potrafię w środku nocy wstać z łóżka jeśli coś sobię przypomnę, że zapomniałam odłożyć, zrobić lub podobne, więcej grzechów nie pamiętam, ale jak coś sobie przypomnę to napiszę:)

- wszystko co robię oprócz pisania, robię lewą ręką , trzymam sztuće, szklanke, szczotke do zębów, itp - nie zasne gdy nie mam wody koło łóżka - telefon ,, mam na łóżku koło poduszki :O

Gość dobrze że nie jestem sama
- nie będzie nowością jak napiszę że wracam się by sprawdzić czy zamknęlam drzwi, -co chwile sprawdzam jak gdzieś idę czy zabrałam klucze, - nie zasnę jeśli jako ostatnia w domu nie sprawdzę czy są zamknięte drzwi, - sprawdzam czy kuchenka wyłączona w myślach brzmi to "2duże kropki,4 małe"(kurki są oznaczone kropkami)ehhh:( -nie zasnę w skarpetkach i koszulce bez duzego dekoltu, Oj a to jeszcze nie wszystko,Dzien swira to jeszcze nie jest,wiec az tak sie tym nie martwie:)

Gość Ogrodniczka23
Tez kiedys mialam wiele z takich objawow ale wiecie co zrobilam?po prostu z dnia na dzien skonczylam z tym bo zaczelo mi to bardzo przeszkadzac.Trudne to bylo ale sie odwazylam a zareczam ze bylo naprawde zla.Ale nie jeste powiedziane oczywiscie ze i to nie wroci:(:(

Gość tu niektorzy maja
nerwice natrectw!!!

zasypiam tylko i wylacznie na brzuchu kiedys mialam operowany wyrostek i nie moglam spac na brzuchu wiec z tego powodu przez prawie 2 noce nie spalam(nie z bolu tylko z tego ze nie moglam zasnac na plecach) i wiecie co? dopiero gdy polozylam sobie poduszke pod kl.piersiowa i lezac w ten sposob \"na brzuchu\" zasnelam:)

Zawsze chodze w skarpetkach..spie w nich..po umyciu sie natycmiast zakladam..na plazy tez mam skarpetki..moj biedny synek tez ma je zakladane..nie zasne bez skarpetek..i niecierpie jak ktos mi dotyka moich stop -mam paranoje ze ktos mi zaraz nadepnie na palec i sie irytuje tym niepotrzebnie -jak moj synek mial miesiac to ciagle wydawalo mi sie ze na nim sie polozylam a on spal w swoim lozku -odkad ma dziecko ciagle slysze placz dziecka -kawa niedosc ze w kubku specjalnym to zawsze musi byc tak samo zrobiona..najpierw kawa potem slodzik zamieszac potem mleko i cynamon..innej nie ywpije -zawsze siusiam w wannie.. -niecierpie jak ludzie mlaszcza i otwieraja buzie jak jedza dostaje cholery i jestem niemila -nigdy nie pijam resztek z butelek albo kartonow po sokach i napojach -nigdy nie zjem czegos co bylo w lodowce wiecej niz dwa dni bo mi smierdzi -nigdy nie zjem odmrazanych lodow bo mi smierdza -nigdy nie odbieram telefonu w sklepach -nie moge siusiac i tak dalej przy zamknietych drzwiach ..musza byc otwarte i ja musze albo mowic do kogos albo ogladac tv..katusze w publicznych miejscach ale wtedy dzwonie albo wysylam sms -nigdy nie usiade na cudzej desce klozetowej chocby u mojego przyjaciela czy rodziny -kolekcjonuje w mojej torebce wszystko i zawsze zal mi tego smietnika wywalac..i najczesciej ktos to za mnie robi a ja sie zloszcze -mam manie kupowania mojemu dziecku czegos niezbednego za kazdym razem kiedy ide nawet do kiosku po papierosy ..dziecko ma 6 miesiecy ..kretynizm -jezeli musze wtsac za wczesnie zawsze bede niemila dla ukochanego i zrobie tak zeby on sie zajol dzieckiem a ja mogla pojsc spac..i robie drake a potem zakrecam i on czuje sie winny..swina

Gość zelazkogirl
ja za kazdym razem jak wychodze z domu mam schizę że nie wyłączyłam żelazka :( i pozniej jadę autobusem i myślę że dom sie pali :(

Gość kasiuleczka8211
A moj chlopak smieje sie ze mnie i mowi ze to takie kochane bo jak zasypiam to koniecznie musze sobie ruszac nozka bo inaczje nie zasne hehehe

Gość zatorek
Ja natomiast dłubię w nosie - nawet przy lasce , pierdzę okropnie smrodliwie i głośno. mam także manię wietrzenia i sortowania.Muszę mieć wszystko ułożone w jednym kierunku.

Zawsze jak jade autem staram sie zapamietac rejestracje bo wyobrazam sobie rozne syt. ( stuczki itd) i wydaje mi sie ze bedzie mi to potrzebne. Czasami zapisuje na kartce w razie czego Jak nie mam w domu po 3 lub 4 szt. danej rzeczy to wydaje mi sie ze nie mam tego wcale np: 3 szampony, pasty do zebow, kawe, mleko, mydo itd. Zawsze musze miec zapas. Boje sie ze mi czegos braknie.

Gość -Aglaja-
- Muszę non stop nosic skarpetki i nie cierpię jak ktoś stóp mi dotyka - Kawę piję tylko z jednego kubka - Jeśli nie mam w domu czegoś słodkiego to cierpię - Nienawidzę tykania zegarków w nocy. Jeśli śpię u kogoś "morduję" tykające (wyciagam baterie) - Staram się wszystko robic nieparzystą ilośc razy (najlepiej 3) - Nie mogę zasnąc na plecach - Nie mogę zasnąc jesli nie zrobię siusiu (wyjśc też nie) - Lubię wszystko wąchac (choc nie wiem czy to nawyk dziwny..) - Boję się panicznie wind (że spadnie, że dno się urwie, że pojedzie za daleko:)) - Nie cierpię dotykac rzeczy które macało dużo ludzi.. Rurek w tramwajach szczególnie.Jeśli mam długie rękawy trzymam się przez nie - Nałogowo jżdżę bez biletów:) - Nie lubię nieprzygotowana się z kimś widziec (bez chocby sms pół h przed) -Najlepiej się czuję w bałaganie - Jeśli mogę chodzę spac dopiero nad ranem - Muszę wysac choc 1smsa dziennie do mojej przyjaciółki..Na szczęscie chyba ona też tak ma:) -Nie mogę jeśc bez włączonego telewizora\muzyki\filmu na kompie - Nie mogę jeśc jak ktoś patrzy na mnie centranie i nie lubię patrzec jak ludzie jedzą - W mijscach publicznych nie mogę się wysikac i wtedy muszę coś poczytac (ulotkę,smsy..cokolwiek) No to tyle.. Widzę że odosobniona nie jestem.Pozdrawiam wszystkich zakręconych:)

Gość -Aglaja-
Achaa i też sprawdzam czy nikt za mną nie idzie..Nie wyłazi z krzaków etc

Gość a ja mam takiego schiza
ze zawsze jak złapie kosyzk albo wuzek w supermarkiecie to msze umyc rece bo jak sobiepomysle ze to byle kto dotykał to mnie na zyganie bierze tak samo jest z myszka komputerowa w szkole jak jade samochodem to licze te białe kreseczki.Włosy myje zawsze 2 razy bo jak umyje raz to wydaje mie sie ze mam brudne .Spie odwrócona przodem do drzwi bo boje sie ze ktos wejdzie mi do pokoju i drgnie mnie nozem w plecy.

Gość a ja mam takiego schiza
dźrgnie miało byc

Gość mam prawie jak wiekszosc
z Was, nawet pierdziec lubie gdy jestem sama, ale sikanie do wanny jak ktoras wczesniej pisala to dla mnie przegiecie... jak mozna sie kapac w sikach??