Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEALOUS

OBSESYJNA ZAZDROSC

Polecane posty

Gość JEALOUS

temat topicu mowi sam za siebie a wiec jestem strasznie zazdrosną osobą chodzi mi glownie o zazdrosc wobec mojego chlopaka : kiedy idziemy na ulicy i idzie jakas fajna dziewczyna od razu patrze ukradkiem na niego kiedy widze ze na nia zerknie potrafie mu zrpbic niezla awanture, ogladanie jakiegos filmu z ładna aktorka tez odpada ( mam wtedy taka wizje ze gdyby ogladal ten film sam to na widok tej aktorki siedzial by z otwarta geba z reka w majtkach Wiem to jest chore :( ) nieraz mialam nawet sny w ktorych widze go z innymi dziewczynami nawet teraz kidy siedze w domu bez niego, wyobrazam sobie ze jest z jakas dziewczyna Nigdy nie dal mi powodow ktore by poglebialy moje obawy i uczucie zazdrosci. Wiem jedno ze to kiedys mnie doprowadzi do szału :( jesli tez tak macie wypowiadajcie sie a moze macie jakies rady dla mnie ??

Gość OPAMIĘTAJ SIĘ

Gość ciezko tu cos doradzic
jesteś tzw. trudnym przypadkiem Tutaj tylko psycholog moze pomóc

Gość OPAMIĘTAJ SIĘ
POKI NIE ZNISZCZYSZ TEGO ZWIĄZKU,BO TAKA ZAZDROSC TO BRAK ZAUFANIA!! PO 2 BRAK POCZUCIA WŁASNEJ WARTOSCI I KLASY,A FACECI TEGO NIECIERPIAI OBY CIĘ NIE ZOSTAWIŁ,NIE ZYCZE CI TEGO,OPAMIETAJ SIE W PORĘ DZIEWCZYNO ZANIM GO STRACISZ,BEZ ZAUFANIA NIE MA PRAWDZIWEGO ZWIAZKU!!

Gość puska okruszka
a ja mam sposob,jak widze ze idzie jakas dziewczyna ladna obok nas i on na nia zerka,to jak ona przejdzie to mowie"kochanie,chyba nie chcesz zebym byla na ciebie zla"on mowi"ale o co""ty juz dobrze wiesz o co,ale teraz lepiej mi pokaz jak bardzo mnie i tylko mnie kochasz" wtedy zaczyna mnie calowac na ulicy i mocno przytulac i jest super:)

Gość a kuku
puska okruszka ---> słodkie :) spróbuje twojego sposobu :) mam poczucie wartosci i klase w jakims stopniu tez, dbam o siebie tak jak wszytskie porzadne dziewczyny sama nie wiem czemu taka jestem hmm moze tak lwasciwie to jestem zazdrosna o te dziewczyny ktore wygladaja idealnie u mnie znalazlo by sie kilka wad niestety :( ze tez musialam sie urodzic pod znakiem byka wrrr

Gość puska okruszka
nie martw sie,ja czasami tez mysle ze jakas dziewczyna jest o wiele ladniejsza ode mnie,ale wystarczy jak moj misio mnie przy ktorejs pocaluje,wtedy o wszystkim zapominam,uwielbiam takie slodkie chwile:)

ja jestem taka sama:( Nawet o reklamy w TV się kłócę. A on wytrzymuje już ze mną przeszło 4 lata:(

Jestem ładna, zgrabna, nic mi nie brakuje, a jednak jestem choro zazdrosna.Wiem, że często niszczę nasz związek kłócąc się o pierdoły. To jest straszne, a najgorsze,że tego nie można zatrzymać.Z drugiej strony wiem, że mnie kocha i nigdy by mnie nie zdradził. Wkurza mnie ten cały seks pokazywany wszędzie gdzie tylko się da.

Gość ja też mam
podobnie i myślałam, że to zazdrość jednostronna, ale ostatnio siedzieliśmy i ogladalismy tv i zostawilam na jakims programie gdzie wypowiadal sie jakis koles (faktycznie byl przystojny), ale nawet o tym nie pomyslalam, tak jakos nieswiadomie zostawilam. a moj andrzej "co? podoba ci sie on?!" hahahah

Mój nażeczony też był często zazdrosny, ale nie tak jak ja i bardziej to ukrywał.Natomiast ja jak już się zdenerwuję to szkoda gadać...

Gość ja też mam
no moj tez to ukrywa raczej, wtedy mial taki wyskok. Mnie natomiast skreca jak leci jakis teledysk z ladnymi dziewczynami:/ podobnie wtedy jak przechodzi jakas ladna obok nas na ulicy :/ staram sie to w miare ukrywac, ale w srodku sie we mnie normalnie gotuje

Ja juz nie umiem ukrywać i to jest okropne, bo cała w środku się gotuję i wybucham:(

Kilka razy nawet go spoliczkowałam za nic:( Wiem, że to bardzo źle i dziwię się że jeszcze ze mną wytrzymał... Chiałam iść do psychologa ale jakoś nie mogę...

A teledysków to już wogóle zabroniłam mu oglądać:o .Szkoda,że autorka topiku gdzieś uciekła.

Gość puska okruszka
szczerze to ja tez sie gotuje w srodku o takie rzeczy,ale zeby nie krzyczec poprostu mowie cos zeby bylo za chwile slodko,na szczescie nie doszlam i nie dojde do tego zeby mu zabraniac pewne rzeczy :)

Gość kirszaaa
Witajcie w klubie!!! U mnie jest tak samo nie ma mowy zeby pojechal na jakis wyjazd integracyjny z pracy czy np. byl ostatnio piknik z pracy BEZ osob towarzyszacych i musial mnie wzisc tzn. nie byl o to zly. Ale nie wiem czemu tak jest on mi nie daje powodow ale ..ale ja jestem taki zazdrosnik

Często mam doły widząc jak on się stara a ja taka wredna jestem:(:o Chyba za bardzo go kocham i dlatego jestem taka:(

Gość tez tak mam
i jak sobie z tym poradzic?? :(

Gość kirszaaa
no wiem bardzo jest to meczace ale mi nie chodzi o to ze moj facet pojdzie z jakas do lozka bo wiem ze nie ale mnie wkurza juz takie cos ze on sie z jakas smieje, gada i az mnie skreca!!

Gość kirszaaa
ja wiem jakie sa dziewczyny tu poglaskaja itd i ja im nie ufam i chyba dlatego tak jest

Mój to nawet nie gada już z dziewczynami(chyba, że z brzydkimi) żebym nie była zła:(

Gość kirszaaa
a moj wiesz nie wiem...tak nie gada nikt nie dzwoni z dziewczyn do niego ale jak idzie do pracy na 8 h to cholera wie....zreszta na bank z nimi gada nienawidze jak dzwoni do mnie z pracy a w tle slysze te smiejace sie idiotki

Oj też bym się wściekała, na szczęscie mój ma taki zawód, że pracuje kidy chce. A tak wogóle to smieszne jest to, że często to ja chciałam zrywać a nie on przez te kłótnie o nic:(

Kurczę zaraz kończę pracę i nie będę mogła pisać, ale jutro na pewno się odezwę i sobie pogadamy...Buziaki dziewczyny!

Gość ja też mam
moj tez nie gada z zadnymi dziewczynami, nawet nie ma zadnych kolezanek, ale i tak jestem zazdrosna! wlasciwie to cholera wie o co:/ o jakies laski w tv i na ulicy ktorych on nawet nie zna. Boze jaka jestem glupia :/

Gość daisy81
czytam Wasze wypowiedzi i jakbym widziala siebie to jest naprawde straszne.