Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Szlag by to... Musze niestety szybciutko kończyc, nagła niespodziewana wizyta, a raczej fajne odwiedzinki koleżanki, której od miesięcy nie widziałam. Sorry wszystkie dziewczyny za moje szybkie dzisiejsze \"zniknięcie\". Gadajcie sobie dalej i przyjemnie spędźcie ten wieczorek. pozdrawiam. papa.

Nie ma sprawy supergirl, pierwszy tomik (i pewnie ostatni, haha) masz zaklepany. Tymczasem znikam. Mam nadzieje, że inne babki sie odezwą i nie zostawią cię samiuteńkiej \"na placu boju\".

jesteście tam jeszcze czy wszystkie poszłyście spać?

hej!wiem ze jeszcze nikogo nie ma ale mam pytanie czy tylko ja bede pracowac 15sierpnia?normalnie nie ma to jak podniesc adrenaline z rana!!!!!!

Dzień dobry wszystkim pracującym i leniuchujacym1 szczerze współczuję supergirl z powodu tego 15. 08. naprawdę sytuacja nie do pozazdroszczenia. Wiesz co? Dla pocieszenia się módl sie o okropna pogodę 15. 08, wtedy to przynajmniej nie będzie ci az tak źle w pracy haha, no i nie bedziesz zazdrościć wszystkim wypoczywającym pięknej pogody.

nudno mi nie naleze do ludzi zlosliwych;)wiec ten pracujacy dzien bede dumnie wykonywac moje obowiazki;)jeszcze licze ze moze jednak bedzie wolny:)

Ja wam dam brzydką pogode!!! Jade pod namioty ma być pięknie !!!! :)

Hej dziewczynki!!Co u Was?U mnie nawet slonko wyszlo i jest 20 stopni:-DDawno mnie tu niebylo!Ale zaraz musze zmykac bo ide na wyklad na prawko:-)Pozdrawiam!! 🌼

Cholera dziewczyny, jaki ja mam okropny nastrój, a to wszystko przez to, że mój planowany urlop odchodzi w siną dal, miałam iśc 16 sierpnia a pójdę... nie wiem kiedy. Jeszcze ta dołująca pogoda wprawia człowieka w wisielczy nastrój.

Gość tongopongo
A ja pomalowałam sobie pokoik na kolor wrzosowy, bardzo mi sie podoba i humor odrazu lepszy. Tylko tyle przy tym roboty... Ale efekt jest zachwycajacy. Pozdrawiam

Gość kasienkaa
A ja wlasnie obejrzalam filmik "nie patrz wstecz" na Polsacie i sie zdolowalam troszke,mimo niby pozytywnego zakonczenia( babeczka wyjezdza z miasta gdzie jej sie nie ułozylo zycie prywatne, z nadzieją ze w koncu znajdzie szczescie )ehh...zalapalam dołek.Nie ma to jak sie samemu wpędzic w smutny nastroj:(

hurrrraaaa!!!!w konci kupilam sobie ten (....)biustonosz i nie wydalam majatku.wow!!!!:)papatki

Gość klaudia22
Mi też nudnooooo!!!!

Nawet sobie niewyobrazacie jaka jestez zła. Nie jade pod te moje namioty. Pogoda do dupy i w weekend ma lać. Tyle kombinowania i teraz nic. Ale jestem wściekła. A pozatym to witam wszystkie panie :)

nie ma nikogo :( no to uciekam. Może coś poczytam bo w tv jak zwykle nic nie ma

Dzisiaj tez nie ma nikogo, nie ma z kim pogadać :( Pozdrawiam wszystkie dziewczynky :) papa

Witam wszystkich!!!Ja jestem dzis na tym topiku.Spedzam kolejny wieczor sama:-(Mam piwko w lodowce..pewnie poznym wieczorem sie napije dla poprawy humoru:-( Pozdrawiam wszystkich!

Gość ja_jestem
Ehh dziewczyny...mi tez sie nudno zrobilo.Caly dzien latalam po sklepach..a teraz siedze z herbatą w piżamie,wlaczylam na TVN leci "Bodyguard" ogladam go chyba setny raz,ale co zrobic,znajomi porozjeżdzali sie na wakacje,urlopy...były facet bawi sie wlasnie w knajpie...a ja smutasek siedze sama w domu.A Wy co porabiacie?

Gość a ja dziś sama
wieczór piątkowy spędzam, bo ukochany z pracy zamiast do mnie to do kumpla sobie poszedł....jestem wściekła szczerze mówiąc...

Gość ja_jestem
ajj..cos mi sie wydaje ze chyba tylko my sie nudzimy dzisiaj i smęcimy tak...jakos ni widu ni słychu innych.....fajnie ze chociaz innym udalo sie oderwac o szarej rzeczywistosci

moj ukochany bedzie jutro w koncu sie zobaczymy po 2 tyg.nie widzenia nawet nie wiecie jak sie z tego jutrzejszego spotkania ciesze:)

ej to jest straszne bo jest piatek a my zamiast bawic sie gdzies na imprezce to przed komperm.o losie swiat schodzi na psy;)

Gość ja dziś sama
ale jak wróci do domu to będę megaobrażona ;) Chociaż w TV mogliby coś ciekawego dać a tu same nudy...ja jednym okiem oglądam film na Europa Europa, ale i oni dziś się nie wysilili...

Gość ja_jestem
Masz racje...niedobrze sie dzieje.Przeciez same nie bedziemy latac po klubach czy na spacer do rynku:(Źle mi z tym:(Moze macie jakies fajne stronki do poczytania?do pooglądania?pośmiania sie?

Witajcie! Ja też siedzę sama...(Mój mężczyzna pojechał już do domu) Pamiętajmy, że zawsze może być gorzej;) - sobota