Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

Lubisz motocykle???To tak jak ja!!!Chcialm sobie w tym roku zrobic prawko ale chyba nie da rady.Moze za rok ,choc z kupnem swojego pierwszego motocykla bedzie klopot-powod kasa:-(

mialam zrobic prawo jazdy w tym roku ale studia mi troche plany pokrzyzowaly poza tym praca no a przede wszystkim lek przed samochodami ale zrobie je jak nie teraz na jesien to na wiosne.ale maszyny byly super.

ja to wlasnie kat.B zrobie dla satysfakcji moze kiedys kupie samochod a pozatym zawsze sie przyda miec prawko.

ja robie B tez dla satysfakcji a poza tym potem moge nie miec czasu zeby je wyrobic.A moze moj przyszly pracodawca zaoferuje mi autko sluzbowe;-)Marzenie scietej glowy .Na razie poki nie zarobie na swojego tez nie bede miec czym jezdzic:-(

nie pracuje,studiuje,tzn chcialam znależć jakas prace na wakacje i moze potem podczas roku akademickiego tez(jakas dorywcza) ale tu jezt kiepsko z praca:-( A Ty gdzie pracujesz??Dorabiasz sobie tylko w wakacjie czy studiujesz zaocznie i pracujesz?Sorki ze tak dlugo nie odp.

pracuje a studia rzucilam bo studiowalam fil.polska ale nie krecily mnie te studia bo mialy podtekst i tak bedziecie nauczycielalmi....teraz mysle o czyms zwiazanym z poligrafia,grafika komputerowa bo to przyda mi sie w pracy.apropo jutro mam na 7dma o losie;)co studiujesz?

ja studiuje technike komputerowa w inżynierii rolniczej.Troche skomplikowana nazwa;-)Widze ze Twoja zainteresowania sa calkiem inne od filologii polskiej:-)

te studia to byla pomylka bo chcialam pisac wiersze ksiazki mialam tam odnalezc swoja utracona wene a tymczasem uczylam sie jak gnebic dzieci w szkole ale teraz mam moralniaka bo stracilam 4tys.zl i dupa musze myslec nad czysm co ukoncze.

Moze i dobrze ze jednak je rzucilas,wiem ze szkoda kasy ale przynajmniej uwolnilas sie od tego co Cie zupelnie nie ciekawilo i teraz mozesz zaczac sie znowu rozwijac:-)

hej masz dopiero 22 lata ,wiec sie nie zalamuj,ja tez nie jestem do konca przekonana czy moim powolaniem jest wlasnie ten kierunek,ale zaszlam juz tak daleko wiec szkoda by bylo to marnowac ,tym bardziej ze studiuje dziennie i nic nie place.Ale zamierzam porobic kilka kursow,np kurs pilotow wycieczek bo moja pasja sa podroze:-)

Ahoj kobitki, przybyłam i co zobaczylam? Ano zobaczyłam, że nasz topic nieźle sie rozkręca i nadal w czołóweczce jest

wiesz u mnie chodzi wlasnie oto ze skonczylam ogolniak i wiesz musze miec studia prace mam poki co do grudnia bo w grudniu konczy sie moja 1,5 umowa mam nadzieje ze ja przedluza.no a studia...zastanawialam sie nad jakims studium ale wszyscy mi odradzaja bo mowia ze to strata kasy,ale ja po tym studium chcialabym dalej studiowac.wtedy mialabym przynajniej zawod a nie tak jak teraz.

Supergirl ,ja tez jestem po ogolniaku i tez czasem ubolewam z tego powodu.A mozesz mi zdradzic gdzie teraz pracujesz bo wiem z doswiadczenia ze po ogolniaku ciezko jest znalezc prace.

Skoro mowa o studiach, wtrącę swe trzy grosze. otóż ja takze zastanawiam się nad kontynuacją swej edukacji, po ogólniaku zrobiłam tylko 2 letnie studium, teraz sobie pracuję i robię co lubię, ale jakis niedosyt nauki pozostał.

Już wam odpowiadam. Pracuję w firmie administrującej wspólnoty mieszkaniowe, naprawdę to lubię wierzcie mi, a skonczylam studium rachunkowości, które tak na marginesie mowiąc w ogóle mnie nie interesowało, hihi. Jestem humanistką a nie scisłowcem.

a ja z kolei jestem umyslem ścislym i wlasnie 2 tyg.temu mialm praktyki w biurze rachunkowym:-)W sumie to nie moja dziedzina ale tylko tam mnie chcieli:-( I moze pojde sobie na jakis kurs doszkalający w tej dziedzinie,kto wie.;-)

no wlasnie ja tez wystrzegalam sie przedmiotow scislych dlatego tez podjelam ta fil.pol ale tam np.byl przedmiot o \"metody scisle w jezykoznastwie\"co ma piernik do wiatraka?

Właśnie sobie zjadłam kolacyjkę - 3 kromeczki z żółtym serkiem i wędlinką a na to wszystko mój ulubiony dodatek - ketchup. pychotka! Wszystkim teraz wcinającym kolację życzę smacznego!

wiesz ja sama nie wiem co to bylo bo to byly wyklady...jakies liczenie ile razy dany wyraz wystepuje w ksiazce paranoja po cholere to jest?moge podac ci linka do mojego profesora;)

Angel of Night szacuneczek za ten umysł ścisły. Zawsze szczerze podziwam ścisłowców, bo za cholere nie mogę pojąć jak można lubić matmę?

Hej, hej, dziewczyny, czyżby wszystkie wcinały kolacyjkę i mają zajęte rączki by pisać?