Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Jonko - Ty szcżęściaro, ja niedługo wogóle nie będę spac chodziła :O

siedze o głodzie i chłodzie 😭 i nie mogę się odkleić od kompa. POMOCY !!!:P

Ale teraz to juz lece naprawdę bo mama przysłała sms czy może zadzwonić ;) Dobranoc Życzę spokojnej nocy 🌻

Karolina, a przypomnij sobie jak Maks spał dwa razy po dwie godziny w dzień a myśmy Ci zazdrościły :) Jeszcze trochę i zacznie znowu spać normalnie, może piątki idą? Danti - wysyłam Ci ciepły \"chuch\" i pudełko czekoaldek :) 🌻

Jonka kochana jesteś,ach te czekoladki zdziałaja cuda:)

Właśnie dopadł mnie dół, że jestem już stara :O

no coś ty,wysyłam czekoladki,Jonka stara kobita to może mieć z60 siątke .

Zaczęłam się na powaznie uczyć i przypomniały mi się czasy studiów, i uświadomiłam sobie, że to już dwa lata mina, odkąd skończyłam studia... :(

Właściwie tak, ale pomyślałam że już nigdy ne będzie tak jak dawniej :( Juz zawsze będę musiała pamiętać, że obok jest dziecko... Taki nastrój miałam jak wróciłam ze szpitala z noworodkiem... Wszystko się skończyło... Studia, swoboda i nawet zniżka na autobusy :(

To wypływa chyba z tego, że nie chce mi się uczyć ;) Czemu jest Ci zimno?

i tu masz racje,koniec swobody. ja też sie czasem na tym łapie,że teraz jest Leonek i wszystko już jest inne. to jakby nowe zycie się zaczęło.inne... ale jakie piękne.:) i ta zmiana nie oznacza starości!!!

Wiecie co dziewczyny ,jakie Wy tam stare?!!! Ja to się czuję staro pomomo ,że jestem najmłodsza ,a wy tryskacie życiem :)

Loli co słychać? ty przynajmniej nie masz czasu zastanawiaćsie nad upływem czasu:)

Właśnie pochłaniam ser i parówkę , Danti podaj no te czekoladkę ;)

Dziś to miałam duży ruch i bardzo się żle czułam ... Było mi słabo ,bolał mnie jajnik i wogóle miałam wrażenie ,że zaraz dostanę zawału bo ręce aż mi się trzęsły:(

Gość i ja też
Witaj Loli! Jak o dobrze, że wróciłas juz z pracy :) Smacznego, czekoladkami się bez problemu podzielimy, to duuuże pudło ;) Danti, gdzie byłaś?

Zawsze ,jak żle się czuję to wydaje mi się ,że umieram ;) A tak poważnie to mam takie głupie przeczucie ,że umrę młodo:( Kurczę dziewczyny zaraziłyście mnie dołem 😭

Loli 👄 , jesteś bardzo dzielna🌼 Jonka gdzie jesteś?

:P To oczywiście ja, nie zmieniłam nicka, wymądrzałam się na topiku o cesarce , ale po co od razu podawać mój piękny nick ;)

Buu, nie chciałam zarazić Cię dołem ;) Nie dołuj się, będziesz żyła długo i szczęśliwie, otoczona wianuszkiem prawnuków, które będą czekać, aż wreszcie zostawisz im swój majatek, wypracowany przez całe, 100 letnie życie ;)

Jonko myślisz ,że powinnam udać się do lekarza ? Nie wiem czy to nerwy,stres ... Ale niby nie ma czym aż tak się stresować, choć mnie wszystko ostatnio denerwuje:(

racja Nasze Nick\'i tylko dla Nas:D Loli nie zaczynaj,bo popłaczemy się wszystkie

Ja myślę, Loli, że te trzęsące się ręce i głupie uczucie słabości to z niedojadania. No i stres na pewno

:) chumorek trochę się poprawił ,ale mam nadzieję ,że nie będę pracować te 100 lat ? ;)