Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Żegnam się Dziewczyny, Martynka wstała... Trzymajcie kciuki za dzisiejszą noc... Bardzo mocno Was ściskam, myslę o Was wszystkich i o Waszych Urwiskach, buziaki!!!

Loli jestem zainteresowana ale właśnie nie wiem jak to się załatwia takie przesyłki ?

kasę mogę ci przelać jeśli masz konto lub zapłacić przy odbiorze jak wolisz.

Beatku zrobimy tak : podam Ci konto od Adriana bo swojego niemam ,ty napiszesz mi na maila dane adresowe. Ja dowiem się ile dokładnie kosztuje przesyłka polecona-priorytet i zapakuje w kopertę bąbelekową .:) Za kolczyki tak jak napisałam 15zł +koszty przesyłki 5zł Jeśli się zgadzasz to możemy jutro pozałatwiać te sprawy.

Ja się decyduję ale co na to Ninka ?? W razie czego mogę poczekać .

Beatku napisz mi tylko czy odpowiada Ci ich długość 7cm bez zawieszki ,a z zawieszką będą trochę dłuższe, jak je mierzyłam to były mi trochę za długie ,jeśli chcesz mogę je trochę skrócić. Ninko za 2-3 dni powinnam mieć zielona motylki,a może spodoba Ci się coś innego?:) Może napisz mi jaki kształt Ci odpowiada i kolor,a ja postaram się coś wykombinować;) specjalnie dla Ciebie! KLIENT NASZ PAN ;)

Loli - widzę, ze już masz spory popyt :) Ja niestety nie lubię tego typu ozdób u siebie :O Nigdy nie wiem do czego to można założyć :O Jakos tak na codzień to chyba nie pasuje

Ninka była pierwsza ... No nie wiem ,a może któraś woli zielone od niebieskich? Nie ma sprawy mogę domówić niebieskie i zrobić podobne;)

Loli faktycznie trochę długie , skróć według swojego uznania .Posyłam ci adres.

Dziewczyny, a czy Danti wspominała coś o tym, że nie bedzie zaglądać? Troszke się martwię bo nie było jej tu już chyba od 4 dni :O

Ja wolę niebieskie ale naprawdę mogę poczekać , nie chcę wyjść na świnkę przed Ninką :P

Przepraszam, ale muszę pracować. Dziewczyny, spokojnie, Beatek mnie natchnęła, że trochę stara jestem na takie kolczyki. Także spoko, sprzedajcie, kupujcie. Jeszcze będzie okazja. Przeciez Loli dopiero rozkręca biznesik. Loli - informuj na bieżąco o kolejnych Twoich kolekcjach. Na pewno na coś się jeszcze skuszę. :)

Dziewczyny nie do końca jestem zorientowana w sprawach Danti , ale domyślam się że mąż ją chce zostawić??

Ok Beatku . Jak tylko Adi wróci to pośle mail z nr konta. Karola rzeczywiście Danti długo niema:( Też mnie to zastanawia...

Beatek - nie jestem do końca w temacie Danti zorientowana, ale raczej na odwrót. ;)

Ninko kochana jesteś ❤️ Wcale nie jesteś na nie za stara ! Która to powiedziała ? ;) Wymyślę coś fajnego dla Ciebie :) Takiego eleganckiego na codzień :)

Ninko koniecznie napisz mi tylko jakie kolory Ci odpowiadają. Mam dużo kryształków przezroczystych,diamencików ale nie wiem czy to w Twoim guście?

Jeśli to ona go to popieram.Jako że moja historia życiowa jest bardzo bogata to ja jej bym radziła -odchodź i ułóż sobie życie na nowo teraz póki jesteś młoda. Moją mamę ojciec zostawił po 22 latach małżeństwa w biedzie idługach , całe życie małżeńskie przebiegało żle awantury , bicie , mnóstwo bab , a moja kochana mama bała się go zostawić bo co zrobi z 2 dzieci sama .Jednak jakoś sobie poradziła ale na zakładanie nowego życia już nie miała ochoty bo była przed 50 , a ojciec oczywiście się ożenił z kobieta młodszą od siebie o 15 lat. A moja mama zmarnowała sobie życie ,także lepiej robić takie posunięcia jak jest się młodym.

Karola koniecznie idz dziś przekuć uszka !;) To skombinujemy coś i dla Ciebie :)

Karola zamierzam też robić jakieś naszyjniki , ale jeszcze nie próbowałam... Na kolczyki chyba nie dasz się skusić ;) zresztą nie każdy musi je lubieć ;)

Mam uszy przkute ale nie noszę w nch żadnych ozdób jakoś mi to poprostu nie odpowiada dostalam nawet kiedyś bardzo ładne kolczyki od Przemka ale miałam je założoe raz, żeby zrobić mu przyjemność (to było jeszcze w czasach, kiedy zależało mi na takich rzeczach ;))

Beatek masz rację Danti zasługuje na lepsze życie i faceta który doceni ją ❤️ Ale decyzję musi sama podjąć ,która nie należy do łatwych i miłych:( Gońcie mnie do sprzątania bo zmywam na raty od dwóch dni :-0

Loli - to Ty jestes kochana :) Ja raczej noszę srebro i wszelkie \"brylanciki\" przezroczyste są wskazane :) Poza tym pracuję w poważnym biurze i nie wszystko tu pasuje :( Nie rób niczego specjalnie dla mnie. Jak coś mi się spodoba, to Ci powiem i chętnie zakupię. 👄

Ninko - no własnie, takie ładne kolczyki i wisiorki to mi się kojarzą tylko ze specjalnymi wyjściami, których nie mam za wiele, a własciwie wogóle :O