Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

A nie ta to chyba nie powinna gryżć ? Napewno masz taką samą ?

A mi link wchodzi... W każdym razie, jeśli masz ochotę zobaczyć ten wóz, to po prostu wejdź na www.jedo.pl i tam znajdziesz. Dziewczyny - a gdzie Wy wszystkie wyszukałyście taką samą tunike, jaką pokazała Loli??????? Loli - bardzo dobry gust ma to Dzieciatko :D

Jonko - jeszcze jedno Ci podpowiem. Na Allegro, jesli nie boisz sie tam kupować, jest facet, ma nick Arekboss i sprzedaje rewelacyjne ciuszki, w dobrej cenie i dobrej jakości. A najgorsze są body i koszulki firmy Marcinkowski.

Jonko nie identyczna ale fason wzór ogólnie ten sam teraz gdzie nie spojrzysz to te tuniki w paski wiszą ;)

Dziewczyny kochane muszę Was opuścić :-( Obiecałam koleżance ,że zrobię pod nią kolczyki i muszę się przemuc i rozłożyć kramik ;-) Ale cieszę się bo z 3 par ,,wisienek ,, 2 są zarezerwowane :D jONKO jutro poślę maila . Dobranoc 👄

Loli - a dlaczego nie powinna? Gryzą te złote lub srebrne niteczki i tak jest w prawie każdej tego koloru bluzce. Jonko - tych bluzeczke jest teraz pełno w kazdym sklepie.

JEszcze Wam tylko napiszę o tych zabawkach, co Karolina z NInką rozmawiały w południe i spadam spać... Oczka mam już suche, bo jak zwykle nie chciało mi się zdjąć soczewek... Martynka najczęściej bawi się w wożenie wszystkiego w wózku - maskotki, lalki, cokolwiek... Lubi też \"zapraszać gości\" ;) Do łóżeczka muszę jej powrzucać wszystkie lalki i miśki, a ona je układa, usadza i udaje, że daje im jeść, pic i im czyta ksiązki. Samochodziki tez lubi, ale bardziej na zasadzie, że ma ich ostatnio duzo i je wrzuca do woreczka :) A najlepiej jej wychodzą zabawy w wariowanie i rzucanie wszystkim :O

Jonko wózeczek ładny , bardzo fajnie wygląda przerobiony na spacerówkę (co się rzadko zdarza w tych wielofunkcyjnych wózkach) Haha :-D jONKO - DZieciątko tylko przelew wykonalo ;-)

ja mam ale co tak skromnie tylko jedno;) i dlaczego zasłoniłas buźkę :o Maksiu wypisz wymaluj mama tak sądzę :D i chyba jakąs sensacje kryminalna czytasz?;)

Jonko - a ja nadl nie mogę wejść :O Może jutro mi się uda. Ale z tego co pisze Loli mniemam, ze to gondola.

To ja chyba po jakichś zapóźnionych sklepach chodzę ;) Karolina - świetne zdjęcie :) Maks na tej kanapie ma taka mine, jakby zaraz chciał Ci zabrać książkę i samo poczytać :) Taki ma myślący wzrok :)

acha to z tymi miśkami wszystkie urwiski tak maja :) Pati nie jest wyjątkiem:)

Beatek - to nie specjalnie. Ja nawet nie wiedziłam, że on \"robi\" zdjęcia. A książka to chyba detyktywistyczna. przeczytałam dopiero kilka stron bo wczoraj wertowałam \"Język dwulatka\" ;)

A no to się wtrące też do dyskusji na temat zabawy :D Wiola uwielbia rozmawiać z misiami , figurkami i pacynkami na ręce :D Przekomicznie wczuwa się w rolę - czasem mi się zdaje , że jej się wydaje , że one są prawdziwe :D a mój tata stwierdził ,że gra w piłkę lepiej niż niejeden chłopak - więc chyba będzie piłkarką :D

Tak, Karolina - gondola zawieszenie na paskach, koła piankowe, ale ponoć dobrej jakości...Zresztą - mam zamiar go uzywać jakieś 6-10 miesięcy, więc się chyba nie wytrą...

Maks jak mysli to wygląda tak, ze można paść ze smiechu :D i do tego przewraca oczyma

Loli Patrycja naprawdę myśli że miśki żyją i gadaja , jedza i pija , robia siusiu :D

Pa Loli owocnej pracy, a potem kolorowych snów 🌻 To widzę, że dziewczynki bawią się mniej więcej tak samo. Czekam na opinie mam chłopców.

Dziewczyny znacie się trochę na prawie rodzinnym lub macie kogoś kto się zna ?

Beatek - Maks myśli, że koty jedzą wszytsko co lezy na ziemi. Nie wiem skąd mu się to wzięło, ale kiedyś z koleżnką próbowali nakarmić kota kamieniami.

Pa, Loli :) Ciekawe gdzie Danti - usypia Lelonka??? Bo Ninka to pewnie odsypia nocne dyzury... JEszcze Wam opiszę cosik śmiesznego (jak dla mnie) co MArtyna dziś powiedziała.. (jesli kogoś zniesmaczyłam to przepraszam ) Po obiedzie posadziłam ją na nocniku - zwykle o tej porze jest kupa. Siedzi, siedzi i nic. Pytam ją \"Martynka, idzie kupa?\" (też głupio ;) ) A ona \"nie, nie idzie, za głęboko jest!\"

Właściwie to nie mam co ukrywać . Wyczytałam w gazecie ,że w Polskim prawie jest tak ,że jak ojciec biologiczny nie interesuje się dzieckiem przez rok to traci do niego prawo . No właśnie tylko nie wiem czy tak jest naprawdę ?

Ja nie mam żadnych wiadomości o prawie rodzinnym... Ani nikogo, kto by się znał...