Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Położyłam ją do łóżeczka ,ale nie wiem ile tam uda jej się pospać ,śpi bardzo krótko i niespokojnie:( Adika oczywiście nie ma i to dodatkowo mnie denerwuje ,że w takim momecie jesteśmy same... Chciałabym zobaczyć poprawę i znać przyczynę tych wymiotów... Zaczęło się wczoraj ale zwymiotowała tylko flegmę , a dziś już dwa razy jedzeniem ale przez ten kaszel... Biseptol mam w pogotowiu,ale czy mam już go jej dać w tej sytuacji czy poczekać...?

Danti 👄 dziękuję nie wiedziałam o tym f5 ;) taki ze mnie informatyk,że szkoda gadać ;) Dziękuję za życzonka zdrowia dla Wioletki oby się szybko spełniły 🌻 Leonek i Maksiu są coraz bardziej przystojni :) A,jak wspaniale pozują do fotek :)

Loli wiem jak Ci ciezko,ale niewiem jak pomoc.a biseptol lekarz nie powiedzial w jakiej sytuacji podac?

ze mnie informatyk tez kiepski ale poszukalam,na gorze plik,edycja ,widok(i w widok bylo) :)

Danti Wioletka ,jak tylko zaczęło to wszystko zaraz jej dałam poduchę ale nic nie pomogło ,jak widać ... Zresztą jak ona śpi w swoim łożeczku... Obraca się o 360 stopni w ciągu nocy :(

Leonek w nocy tez sie wierci , za to w dzien jak zasnie tak sie budzi(najwyzej odwroci sie na drugi bok).ja poduszke mam zupelnie plaska jak dla noworodkow,a koc pod materacem,i Leo ma pod skosem jak w szpitalnych lozeczkach.

Karolina zawziecie czyta topik ;) Danti wybacz ale ciezko mi pisac z Wiolusia na reku , musze was opuscic... 👄 dla maluszkow 👄

Danti dziekuje za dobre checi 👄 ale najgorsze jest to,ze w takich sytuacjach nasze maluchy wola nasze objecia ,,mam,, ;)

wiem cos o tym,ale chciaz cos do picia i jedzenia bym Ci zrobila i podtrzymala na duchu.zawsze to razniej z kims inz samemu.

Gość z gory dziekuje
mam pytanie- z tymi brodawkami-czy jak skonczylyscie karmic -to czy one wrocily do stanu przed ciazy??pytam sie bo moje zciemnioaly i wogole sie powiekszyly, no i bardzo mnie to ciekawi

Moja mama pracowala do 21.00 i pewnie niedawno wrocila :( nie chce jej gonic... Wiola si ale niespokojnie,poplakuje...jest rozpalona:( ale na spaniu nie moge jej dac panadolu,a zreszta dalam jej vibrucol,a on chyba tez jest przeciwbolowy?

prosze bardzo :) nie wiem ,jak wasze ;) ale moje wrocily do normy.

moje tez wrocily-chociaz jedna nie:P,bo byla wklesla a podczas karmienia wyszla i tak zostalo.wiec jest lepiej niz bylo:)

Gość z gory dziekuje
no to zescie troche mnie pocieszyly:) a jesli moge sie zapytac to po jakim czasie?

Danti 🌻 probowalam dotrzymac towarzystwa ale reka mi wysiada :( musze konczyc choc chetnie odpoczlabym z wami rozmawiajac- caly dzien same w domu :( Karola wracaj ,potowarzysz Dance :) pa slodkich snow i duzo zdrowka ❤️

z gory dziekuje - wiesz prawde mowiac to nie pamietam , nie myslalam o tym:). a ile ma twoja dzidzia?

Karolina a kuku, nie czytaj tyle bo oczka Cie rozbola:)

Gość z gory dziekuje
moja dzidzia siedzi jeszcze w brzuchu:) jestem w 39 tyg!

niestety tez musze konczyc, ide robic kolacje.do jutra pa pa

oj dziewczyny, ale Wy niespokojne jesteście! Nie było mnie tylko godzinke a Wy juz rozpaczacie ;) Vibrucol - jest tylko uspokajający, nie ma działania przeciwbólowego ani przeciwgorączkowego. Loli - nie wiem co Ci poradzić. Maks nigdy nie wymiotował. Ucałuj Wiolkę jak juz bedzie się lepiej czuła 👄.