Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczka2222

pogrążone w TĘSKNOCIE za ukochanym...

Polecane posty

Pewnie teraz sie tak szybko nie odezwie....a naprawde sie martwię...oby to byly skutki napicia!!! Oby...

dziewczyny..tez sie martwie o Ive:( Szkoda ze tak niewiele mozemy jej pomoc:( A ja jeszcze na dodatek dzis poklocilam sie z P. boze,:( w sumie nawet niewiem o co..... Zaczelam poprostu miec do niego pretensje..wyzywac sie na nim:| Poszedl z neta...chyba naprawde go zasmucilam:( Ivus- prosze Cie ,jesli nas czytasz to napisz choc slowo:*:*

Cześć dziewczynki!! Opisałyście się strasznie, a ja nawet poczytać nie mam czasu.... Troche się pomieszało u mnie- tzn. powiedzmy że mam teraz gorący okres... W czwartek mam zabieg u ginia- zaczynam się bać... a dodatkowo okazało się że nasi cudowni lekarze mnie leczyli kilka lat na nadwrażliwość jelit a tymczasem mam grzybice układu pokarmowego :-( jutro mam bardzo ważny egzamin.... w piątek zaliczenie i obrone projektu...a z P. układa mi się- delikatnie powiedziawszy- kiepsko... hmmmm także jak widzicie nie mam się czym chwalić :(.... Iva czy my nie mamy przypadkiem tych zabiegów tego samego dnia?? Jestem z Tobą i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Pozdrawiam Was gorąco!!! Buziaczki

upssss nie doczytałam.... Iva nie możesz tak mówić... nie tylko Tobie jest ciężko... ludzie przeżywają gorsze neiszczęścia niż Ty.... i nie mów że jesteś słaba- bo nie jesteś- tylko sobie to wmawiasz... Weź się w garść. Jesteś atrakcyjną, zgrabną, ładną i mądrą kobietą i takie głupoty wygadujesz?? Kochana nie można tak... nie trać życia na smutanie się... spójrz przez okno... zrób to na co masz ochotę, to co lubisz i przez chwilę choć nie myśl o tym co złe.... W końcu jak jest aż tak źle to może być tylko lepiej. Trzymaj się Kochana i się odezwij do Nas, bo się martwimy. Buźka

OJ dziewczynki!!! Zauważyłyscie, ze ostatnio mamy jakies ciezkie dni?? Kazda z nas cierpi z jakieogs powodu....oby ta \"czarna chmura\" szybko odeszła!! Myśle sobie ze to bardzo dobrze ze mamy siebie, zawsze to jakies wyzalenie sie...

Iva glupolu nie pisz tak:( bo az mi smutno!! nie wolno sie zalamywac a tym bardziej przez faceta. to nie o to chodzi:( jak to mowia \"tego kwiatu jest pol swiatu\" zreszta nie ma po co tak pisac bo Wy bedziecie napewno razem. nie zawsze wszytsko jest tak jak bysmy tego chcieli, nie zawsze jest z gorki ale trzeb sie podniesc i walczyc. bedzie dobrze Iva zobaczysz. Trzymam za Ciebie kciuki:* moze Cie to Iva nie pocieszy ale mnie tez nie jest dobrze:( tez nie jestem silna!!!!!!!!wczoraj obiecalam sobie ze nie napisze do niego....nie wyszlo:( napisalam!!! napisalam mu ze jesli chce sie rozstac, albo kogos ma to niech mi napisze o tym, ze pospieszylam sie chyba z kupnem biletu itp. a obiecalam sobie ze nie napisze, obiecalam.tak samo biecuje sobie ze nie bede pisac ze kocham, ze tesknie bo przeciez wg niego to nudne pisac caly czas to samo:/:( i czuje ze nie uda mi sie wytrwac. napisal mi wczoraj ze nie chce sie rozstawac ze nie ma nikogo i ze nie wie dlaczego tak wogole pomyslalam:/ odpisalam dzisiaj dopiero kolo 12 udalo mi sie tyle wytrzymac(to i tak za malo). ja mu odp ze juz kiedys to przerabialam i wiecej nie chce. wlasnie przed chwila dostalam esa ze nie ebde juz tego przerabiac bo zawsze bedziemy razem, ze nie chce sie klocic tylko wspierac wzajemnie i na koncu bylo \"kc\":) nie odpisze, postanowilam sobie ze nie, nie tym razem!!!! ja to chyba--> moze odpisz mu ale nie na temat. odpisz zeby wiedzial ze go nie olalas ale daj do zrozumienia ze sie zastanwiasz. i trzymaj sie....moze chociaz Tobie sie uda bo mi ze bardzo wychodzi:/

mi też brakuje bardzo tego Waszego wsparcia... ale szczerze mówiąc to już mi nawet głupio pisać że ciągle jest źle... staram się nie myśleć o tym i wziąć w garść, ale czasem też mam ochotę tylko siąść i płakać :-(.... sucza.... ta chmura musi chyba wreszcie odfrunąć, bo nie wiem jak Wam- ale mi to niedługo nerwy wysiądą....

:( ??..nawet niewiem co powiedziec.. Kamileczka czuje sie tak samo... dzis taka piekna pogoda a ja conajmniej dwie godziny spedzilam lezac pod kocem i placzac... z bezsilnosci wlasnie:( Skad mam wziasc sile?:( .....nie ma takiej rzeczy..

Gość a ja mam chyba
Jejku mam nadzieję,że Iva jednak nie zrobiła nic złego i się odezwie wkońcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napisz chociaż,że jesteś🌻 prosimy Cię. Życie choć czasem okrutne bywa też piękne a przez faceta nie warto!!!!!!!!!!!!! Wiecie dziewczyny ta chmura odchodzi:) dziś zaczęła ode mnie nie wiem czemu cały dzień pysk mi się cieszy a nie mam powodu po 1 mam wybite paluchy i ręka boli jak cholera i do tego wygląda jak balon i jeszcze bym się wyłożyła na prostej drodze biegłam z 10m by równowagę chwycić:p ale wracając do chmury zaczęła od zachodniopomorskiego i ucieka daaaaaaaleko:) Bywa,że jest źle wiem...ja to mam całą zimę taką depresyjną,zaczęlo się 3 lata temu i tak jakoś mam:( nieprzyjemna przypadłość. Ale musimy spojrzeć tak żeby zobaczyć coś pozytywnego,inaczej się zamęczymy a nie o to nam chodzi. Miałam nic nie wspominać o tamtym smsie ale musiałam dołożyć swoje i wyszły 2 smsy i tak mu napisałam krótkiego eska:P ale usłyszałam to co chciałam i jestem spokojniejsza choć wciąż zastanawiam się jak to będzie w przyszłości:)jak się poukłada.zobaczymy... nawet napisał że może się przeprowadzić do Polski i tutaj szukać pracy:) ale jakie tu są perspektywy w Polsce,nie ma ich wcale. Takie nie odp jest na serio męczące ciekawe czy ich to nie męczy jak nam tak nie odp??podziwiam za wytrzymałość facetów:) A płacz to nic złego lepiej popłakać niż dusić w sobie,chociaż ulży... i oczka piękniejsze będą:) noski do góry kochane

dziewczyny chmurki czarne naprawde odchodza,ode mnie przynajmniej ...jeszcze jest mzawka ale najgorsza ulewa juz przeszla. wracam do normalnosci:) mam nadzieje ze z moim slonkiem dojde jakos do porozumienia!jestesmy na najlepszej drodze:) i Wam dziewczyny niedlugo zaswieci slonko, zobaczycie. a swoja droga, jakie to dziwne ze te chmury objely kazda z nas rownoczsnie!!nagle...a jednym czasie kazda z nas miala cos nie tak, cos sie rozsypalo. moze zabrzmi to troche egoistycznie(ale tak ma nie zabrzmiec)ale moze to i lepiej. trzymamy sie razem, jedna druga rozumie i wspieramy sie IVA odezwij sie do nas!! prosimy!!

IVA, widzisz, tyle kobitek sie tu o Ciebie martwi... Napisz cos... Ja sie ostatnio troszke nie odzywalam, bo widze, ze moje nastroje sa odwrotne do kafeteryjnych :) Jak mialam strasznego dola, to tak sobie slodko szczebiotalyscie, nie chcialam przeszkadzac. A jak teraz jakos znosze ta tesknote i dotarlo do mnie, ze naprawde jestem szczesliwie zakochana (ja taki niedowiarek straszny...), to tu wrecz masowa histeria... Kobietki - co z Wami? Wiosenka za oknem... A moze to trzeba z drugiej strony \'ugryzc\' - ze ktos za nami teskni, czeka, kocha... Pomyslcie, ile na Kafeterii spragnionych milosci, nieszczesliwych, porzuconych, lub nieszczesliwie zakochanych osob... Sam fakt zwiazku na odleglosc swiadczy o obopolnej determinacji bycia ze soba... Trzymajcie sie i uszy do gory!

a ja mam chyba---> to czekanie z odp meczy, wiem to po sobie. ale wydaje mi sie ze bardziej meczy czekanie na odpowiedz!!!!bo wtedy rozne mysli przychodza do glowy. tym bardzej facetowi ktory boi sie ze lada dzien straci kogos kogo kocha!

ale wiecie coś jest w tym zbiegu okoliczności... na początku tego topiku bardzo często było tak że jak zaczęlyśmy z dziewczynami rozmawiać o tym że do kótrejś się jej facet odezwał, to zaraz wszyscy albo dzwonili do Nas albo pisali smsy...zbiorowa siła Łysej :-) Nio szkoda tylko że teraz to dotyczny nieprzyjemnych sytuacji... ale miejmy nadzieję że jeszcze nastaną czasy że wszystkie będziemy w super nastrojach :-)

nastana nastana!! dla mnie juz zaczynaja nastawac... przed chwila spytalam go \"kochasz mnie jeszcze??\" odpisal \"...kocham Cie caly czas nic sie nie zmienilo i nie zmieni chyba ze na lepsze:*\" dzisiaj Ja jutro inna a po jutrze jeszcze inna. Prognoza pogody: chmury wraz z deszczem przesuwaja sie daleko daleko, okolo weekendu dla kazdej z nas zaswieci slonce, niebo bedzie bezchmurne. WIERZCIE W TO!!!!!!ja w to wierze:) ale napisalam:P

NGNW chmury się przesuwają- na Lubelszczyznę chyba :-P sorki za ten pesymizm, ale jutro mam egzam- już ostatni termin i jak go nie zdam to chyba mnie piorun trzasnie z tych chmur :-(

kobieto dasz rade!! bede trzymac kciuki za Ciebie!! ja sie dzisiaj zdolowalam, facet na wykl. powiedzial nam ze dziekan mu powiedzial ze 1 terminu ma nie zdac 80%:( kur***ja musze zdac w pierwszym bo chce jechac w czerwcu do mojego misia i zostac tam do pazdziernika!! a slyszalam ze u tego goscia na 55 osob na roku 20 ma warunek!!! to u niego norma podobno!! zreszta sam powiedzial ze jest \"nie dobry dla studentow\"!! uda Ci sie!!! na pewno:)

Gość ja to mam chyba
czekanie dłuży się strasznie ale raz na jakiś czas trzeba stosować terapię szokową:P żeby nie byli tacy pewni:) chmury gońcie tam na daleki wschód europy:) wiosna i właśnie dlatego taki nastrój bo wokół same parki,tulą się itd a mnie coś się robi,bo jak tak nie mogę bo moje kochanie tak daleko...i wtedy się zaczyna,może on tam ma tak z kim a tak długo nie pisał itd itp.Ale trzeba włączyć STOP moje kochanie też pewnie tak ma:)i pomyśleć co się będzie działo jak się spotkamy:) No to teraz buźki szeroko:):):):):):) 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻🌻 🌻 🌻 IVA WRACAJ KURCZAKI NO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość marciami
KOCHANE MOJE DZIEWCZYNY! :) wysylam wam mnoooooostwo usmiechu ::):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) jest u mnei piekna pogoda...wczoraj moj skarb dzwonil..i powiedzial ze juz tak by cchial mnie przytulic i w ogole ze mnie kocha mocno....:):):): to chyba faktycznie dziala ze jak ejdnej sie poprawi to drugiej i koeljnej i nasteponej tez:) wiec wysylam pozytywne fluidy!!!!!! sluchajcie no dobrze bedzie!!!!:):):) Ivunia.....a ty sie odezwij...nie smutaj sie...pzreciez sie wsyztsko ulozy...:) i bedzie dobrze dobrze:):): i nawet lepiej :) teraz!!! wymagam od kazdej wyslania tutaj kilku usmiechow! a najlepiej niech kazda rozejrzy sie dookola, spojrzy w siebie i wymieni sobie i anm tutaj wsyztsko co wywolalo usmeich an wtarzy i poprawe humoru: a napewno jest mnostwo takich zreczy wiec do roboty kochane;)

Zajrzałam wczoraj na topic ,czytam a tam wszystkie takie smutne, wypowiedzi niezbyt pozytywne :( i z tego wszystkiego nie wiedziałam co mam napisac. Marciami dobrze,że t ymasz dobry humor od rana. Umnie niestety pogoda niezbyt-jakos tak deszczowo ale wczoraj było cieplutko do wieczora. U mnie oki, widziałam się z Moim, porobilismy zakupy a własciwie on porobił.Dzis odpoczywam :) od M.,wybieram sie do biblioteki porobic notatki na egzamin a w czwartek jedziemy do W-wy na Koty :) Troche niezbyt mam humor z powodu pisania pracy i obrony no ale może jakos napisze do poczatku czerwca ostatecznie pracę.

Oj...Dziewuchy, Dziewuchy!!! Co ja tu czytam? A feeeeeeeee!!!!! Negatywnym nastrojom mówmimy nieeeeeeeeeeeee!!!! Co do IVY to jest ok, nie musimy sie o nią martwić...Sama wam napisze, jak bedzie chciała-co i jak, ale nie zrobiła żadnej głupoty :). U mnie świeci słońce i chyba jakoś mnie ominęły te ciemne chmury :P. Wczoraj obgadałyśmy sobie naszych chłopów z moją przyjaciółką, wracam do domu-a tu mail od M. Pisał, że się boi, że przez jego wyjazd znowu ucierpi nasz związek...Zadzwoniłam odrazu i wszystko sobie wyjaśniliśmy :). A potem, wieczorem zadzwonił jeszcze raz :).Kocham Go bardzo i wiem, że on mnie na swój sposób też ;). marciami=>bardzo dobrze napisane :D. Tricia=>ja też mam do napisania prace...I mam nadzieje, ze się obronię do końca maja :P. kamileczka=>no witamy, witamy nareszcie :). I co to za głupoty, że nie chciałaś pisać co u Ciebie, bo Ci głupio, że nie jest dobrze? A feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;). Pisz, pisz, jak się z siebie wyrzuci pewne rzeczy to będzie tylko lepiej :). I trzymam kciuki dzisiaj!!!! NGNW-eeeeeeeeeeeeeee tam :). Ja nieraz słyszałam, ze ten belfer jest taki a taki, że uwalają 50 % na examie, itp., itd. Musisz zdać sobie sprawdę, że przeważnie mówią tak Ci, którzy się nie uczyli i oblali, a p[otem jakieś ploty puszczają, albo efekt głuchego telefonu wychodzi. W każdej sesji miałam jakiegoś potora :). A żadnego examu nigdy nie oblałam, bo się uczyłam :P. Więc nie wierz w te bzdury Kochana, tylko zaciskaj zęby i do nauki :). Kocica=>cudne te Twoje słowa.Masz rację...przecież oni też tęsknią, jakoś to wszystko ciągną...Przecież jakby im nie zależało i mieli to wszystko gdzieś to w ogóle by się przestali odzywać.... a ja mam chyba=>Gratulacje moje :). No widzisz...zawsze w końcu baba wyciągnie to, czego chce od faceta ;) Kochane-uszy do góry!!!!!!!!!!!!!!!!Będzie dobrze-zobaczycie!!!!! Wiosna, ptaszki spiewają, słoneczko świeci, cieszą się dzieci-a my razem z nimi :P. 👄

ja wysylam usmiechy!!u mnie niebo bezchmurne, pelne slonca:) dzisiaj dostalam esa \"kocham Cie bardzo mocno i strasznie tesknie:*\" nawet nie wiecie jak mnie to podbudowalo...ale ja nie odpisalam, musze chociaz troche go pomeczyc pinia--->problem polega na tym ze nie slyszalam tego od kolegi kolegi czy jakos tak tylko sam wykldowca nam mowil.jest jeb***i wszyscy o tym wiedza.mnie tez wszystkie sesje poszly gladko ale ta chyba nie pojdzie...:/ Tricia--->z praca zdazysz na pewno masz jeszcze czas:) Marciami--> ja juz wg Twoich wskazowek usmiecham sie

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

No to ja też się usmiecham :). Do Was, rzecz jasna :D :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Heh...nie :P. Tak jakoś jest, że co jakiś czas się rozciąga...:P. Przynajmniej jak weszłam dzisiaj na forum to już tak było ;). Ale jak popiszemy trochę i p[rzejdziemy do następnej stronki to się poprawi ;)

:):D No na poludniu polski juz zlego chmurzyska nie ma-:D Znow jakos nabralam sily:P Chodz leje od samego rana:O:P hehe- nie wiem czy zdazylam wam sie pochwalic... ale przypadkowo 3000 wpis byl moj:D 🌻 🌻 Kochane..przeganiamy juz smutki...a sio!!:)

Gość IVA23
Moje Kochane Dziewczynki !!! W pierwszych slowach chcialabym Was BARDZO przeprosic za te wszystkie slowa jakie napisalam,ze was zmartwilam i zdenerwowalam a jednoczesnie chcialam podziekowac serdecznie za to,ze jestescie takie wspaniale-wszystkie!!!!. Wiem,ze nie powinnam tak pisac,ze to glupie,bo nawet teraz czuje przez to wstyd...ale wczoraj dopadl mnie maksymalny dol z ktorego bylam pewno,ze nie wyjde.Ja mam tak dosc czesto,ale wczoraj to juz bylo tak ciezko ze ło.Wszystko zaczelo sie od strachu przed operacja,do tego nie udany wekeend z Karolem,klotnia z nim,klotnia z mamą i glupie mysli zalatwione.Zaczelam znowu wszystko analizowac,i wszystko wychodzilo mi na nie.Stwierdzilam,ze najlepszym rozwiazeniem jest wlasnie smierc,a to ze innych skrzywdze to myslalam tylko o K.chcoiaz w takicj momentach czlowiek wogole nie mysli o innychm,jest po prostu egoista,pieprzonym egoista....bo mysli tylko o tym,zeby sobie ulzyc,zeby skonczyc z tym cierpieniem,jest nadzieje,ze tam bedzie lepiej.Chociaz wczoraj Anusia(piniocolada) pisala mi takie piekne smsy,w jednym z nich to,ze nawet jak sobie cos zrobie to umrze moje cialo a dusza zostanie,i nawet po smierci bede sie dalej meczyc. Duzo z Was pisze,ze skrzywdzilabym tylko tym swoich bliskich.Wiecie co,mysle ze moja rodzina wcale by tak tego nie rpzezywala tak bardzo-na serio(wiem co mowie),znajomych nie mam,tylko 3 przyjaciolki ktore 2 mieskzaja poza Toruniem,jedynie moj K.Wczoraj sie z nim spotkalam,wszystk osobie wyjasnilismy,byl po prostu(i jest nadal)fantastyczny.Dal mi sliczna niebieska roze,przyzekl ze juz nie bedzie mnie tak denerwowac,zabral do baru,troche sie rozerwalam przy grze w pilkazyki (ale bylo smiechu),pozniej zadzwonil do mojej przyjaciolki z pytaniem czy pamieta o moejje operacji i zeby mnie poicieszyla-kochany.I nie powiem,humor mi sie troche poprawil,w dodatku jak wracalismy do niego do domu,kleknal na srodku chodnika,gdzie przechodzili ludzie,samochody jechaly po ulicy,a ten mi mowil ze jak nie ubiore jego kurtki to nie wstanie:)(mialam swoja ale bylo mi zimno)a on biedny w krotkim rekawku.Ale hero :)Bylo supoer do czasu....wieczorem zaczelam znowu miec te mysli,wszystko mu powiedzialamz ejedyne rozwiazanie dla mnie to jest smierc,a on momentalnie zaczal tak plakac ze myslalam ze serce mi peknie.Blagal mnie zebym tego nie robila,mowil ze to wszystko,swoje zycie zmienil tez dla mnie,ze nie moge go tak teraz zosatwic samego,ze nikgo tak nie kochal jak mnie i ze jak ja umre to jednoczesnie jego tez usmierce:(Kazal mi patrzec na siebie jak placze,zebym widziala jak by cierpial jakby mnie nie bylo:( Obydwoje plakalismy jak bobry,ale przyzeklam mu ze tego nie zrobie.Dzis czuje sie troche lepiej.Mama zaczela sie do mnie odzywac.Tylko teraz mysle i jutrzejszej operacji,On bedzie caly czas z emna ale strach jest.Operacje mam w godzinach rannych,jak wroce dam znac. kamileczka2222-a co Ty masz za zabieg?jak nie chcesz na forum o tym pisac bo moze cie to krepuje to napisz mi na gg:6129466.Tez sie martwie o Ciebie bardzo.Ty masz dzien po mnie bo w czwartek.3mam kciuki za Ciebie. Jeszcze raz dziekuje wam wszystkim,za to ze jestescie .Jutro w szpitalu bede myslami z Wami.BUZIACZKI dla Was.papa

no:) Iva nam zmądrzała:D nigdy więcej nas nie denerwuj kochana!! trzymam kciuki za Ciebie i Kamilke - na pewno wszystko będzie dobrze:)