Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczka2222

pogrążone w TĘSKNOCIE za ukochanym...

Polecane posty

Gość aida21
czesc WAM a troche sie pozmienialo :) moje kochanie zostaje tam gdzie ja mieszkam dostal prace :)bardzo dobra i zostaje w Policach:) no a ja za miech Go zobacze az 2 tygodnie bedziemy RAZEM:) TRZYMAJCIE SIE KOCHANE JA DO SIERPNIA TU SIEDZE DAMY RADE MOWCIE CO U WAS?JAK SAMOPOCZUCIE

Dobry dzien 🌼 aida no widzisz jak bywa zaskakuojacy ten los:P No ale przynajmniej aida jest:) Ja jeszcze nie tesknie bo moj R nie wyjechal .... tzn. JESZCZE nie wyjechal....ja dzis mam wolne od roboty:D Caly dzien z moim R.....w koncu:D Czarownice come back!!! Widze,ze juz nie tesknia i nie maja zamiaru tutaj luknac:O Buzka i milego dzionka zycze jak i weekendu :D

Gość aida21
hejka Angel:) nom polazly sobie gdzies inne babeczki:( A TWOJ tak czesto wyjezdza czy nie? Bo ja dopiero zaczelam swoj roczek w Danii znaczy od sierpnia:P ahh ale juz odliczam do pazdziernika:)a Wy mieszkacie Razem ...bo My niestety nie ale i tak jest fajnie:) caluje mocno...i biore sie do prasowania hee dobrze ze jutro sobota i wolne:) i do przyjaciolki mykam sobie :)

aida bry bry:) Mialam dawno juz wyjsc ale moj \"debiluś\" dopiero co wstal hahaha...a wiec jedzie juz 4ty raz....za 1wszym razem by;l 8 m-cy w Grecji, pozniej 3 mce w Holandii i za 3ecim razem byl 2 mce w Holandii a 2 miechy byl bo wrocil z mojego powodyu bo o maly wlos Nasz zwiazek by sie rozlecial i to przez mnie .. wiesz, pojawil sie KTOS..ale na szczescie poradzilismy sobie i jest jeszcze lepiej niz za poprzednim razem:) ech..ale co do tego wyjazdu mam zle przeczucia:O Nie mieszkamy razem ale mieszkamy od siebie z okolo 20 - 30 min od siebie:) Staramy sie jak najczesciej ze soba przebywac..jak jeszcze nie pracowalam to nawet caly tydz,bylismy ze soba..dzien i w noc:D a tearz to pare godz,sie widzimy i tyle..a jak wyjedzie to tylko tel i tel...no ale cos za cos:) mam nadz,ze Wam sie uda :D Jesli mozesz aida to przypomnij mi czy Twoj jest w Polsce czy jest z Toba w Danii bo nie wiem :) Milego dzionka i weekendu zycze 🌼 😘 🌼

Gość aida21
hejkka Angel Moj misiak zostal w Policach tam ja mieszkam .......no ale teraz jestem w Danii bo pracuje :P my tez mieszkamy blisko siebie bo tylko niecale 10 minutek:)spotykamy sie czesto a ile macie latek? caluje pozdrawiam

By...The...Way... - witay...oj jednak ja tutajzostane i postaram sie pod3ymywac ten temat :) Mam z Nim wiele wspomnien :):) Sentyment czuje do niego :P:P aida -- witay:D jak weekend mija?:) Ahaaa czyli dziela Was tysiace kilosow.....a moze On przyjedzie do Ciebie do pracy?? No,chyba,ze ma w Poslce prace to zdeczka lipa:O Ja mam 24 l. a R. 25 l.:) Milego weekendu zycze 🌼 😘 🌼

Gość aida21
czesc:) nie dajmy umrzec temu topicowi:) no moj ma prace w Policach ale ja sie ciesze ze On ma:) codizennie na skypie gadamy i na kamerce sie widzimy za miesiac przyejzdzam do Polic na 2 tygodnie:) ja mam 21 a lukasz 22 a wekendzik super minol:)

witam... mam nadzieję, że u Was bardziej optymistycznie niz na naszym topicu... jakoś dziewczyny u mnie posmutniały... rozstania (niestety nie tylko takie związane z wyjazdami... )... ...a ja nie tracę nadziei... :) pozdrawiam cieplutko... spokojnej nocy...

Gość mam wątpliwości***
Powiedzcie co o tym myśleć? tęsknie bardzo, mój wyjechał na rok pierwszy raz od naszego 10 letniego małżeństwa nigdy nie był wylewny w okazywaniu uczuć. a teraz pisze i mówi że kocha, teskni, ściska mimo że widzieliśmy sie pare tygodni temu(ja pojechałam do niego) przytulał jak nigdy,całował nie zwracajac uwagi na innych (nigdy tego nie robił) ale ja jakoś nie mogę uwierzyć że człowiek może przejsc taka metamorfoze po wyjeżdzie.opowidał że maiał pewną propozycję od kobiety ale nie skorzystał(bo mnie kocha),czy ja mam w to wierzyć ? czy ma wyrzuty że to zrobił i jest taki miły? czy mam uwierzyć że jego uczucia sa prawdziwe?

Gość aida21
odpowiadam:) Uwierz w to ze Twoj facet teraz okazuje Ci czulosc:) Moj tez nigdy az tak bardzo nie byl wylewny tylko czasami..ale teraz jak ja przyjedzam z zagranicy na pare dni to wariuje za mna:) mowi ze kocha nawet w eskach pisze:) ONI POPROSTU WARIUJA ZA NA MNIE JAK NAS NIE MA :) POZDRAWIAM

angel, ja czasem czytam, ale córcia wymaga mnóstwa czasu i opieki :) poza tym, juz nie tesknie.. :)

czesc wszystkim teskniacym! Moj przyypadek jest bardzo skomplikowany. Otoz ja go bardzo kocham , on o mnie zabiegal , zabiegal ja mozliwe ze zbyt niesmialo dawalam mu znaki ze mi na nim zalezy i teraz lipa... nie gadalismy wieki, a codziennie sie widujemy. Tesknie za nim, za rozmowa z nim, za jego spojrzeniem ... to jest jakis dziwny rodzaj tesknoty, mozliwe ze tesknie za tym czego jeszcze nie znalam...dziwne nie? ja tesknie za byciem jego dziewczyna... ajj boje sie ze on juz przestal sie starac o mnie na dobre, a ja widocznie nie zbyt wyraznie daje mu znac ze go kocham... okrepne uczucie, jest tak blisko a tak daleko :(

Witam:)Dawno tu nie lukalam bo................ po prostu nie mam czasu:/ Dzis tu lukam i co.............a milo zobaczytc iz ktosik napisal tutaj,na Naszym forum..................szkoda,ze czarownice z Lysej juz tu nie lukaja:( Pooooozdrawiam b,goraco:*:*:* 😘

Gość Everlasting Picture
Cześć Dziewczyny! Moja historia jest nieco inna, myślę wręcz bez wyjścia:-( Niedawno wrócilam z Niemczech, poznałam tam chłopaka, znalismy sie przez cały rok, jednak jakos trudno byl każdemu z nas zrobic pierwszy krok. 2miesiące przed moim wyjazdem doszło do tego, że staliśmy sie para. Do tego on jest Niemcem! Wyjechalam, były łzy, pożegnanie... Teraz muszę studiowac jeszcze conajmniej 2 lata w Polsce. Mamy kontakt internetowy, ale nic nie zastapi nam swojej bliskości... Historia beznadziejna, ale prawdziwa. Co ja mam teraz zrobic???? Kazdy dzien boli, kazda noc szepcze mi do ucha jego słowa i przypomina pieszczoty... ; Pomóżcie dziewczyny prosze! Nie moge tak dalej, bo popadam w stan rozpaczy,a to odbija sie na moich najbliższych. Pozdrawiam

Gość Monibela
Ja tez tęsknie za kimś kogo bardzo kocham za kimś kto pokazał mi ze warto żyć i być szczęśliwym. . .ale to minęło gdy opuścił mnie 2 miesiące i 3 dni temu bardzo tęsknie za nim moje życie bez niego nie ma sensu cały czas płacze i myślę tylko o nim kocham go i będę czekać na jiegoo powiedziałam mu ze go bardzo kocham aon nic dlaczego ja zawsze muszę czepiec. . =(

Gość Everlasting Picture
Monibela, kiedys tez tak mialam! Szalalam za pewnym chlopakiem, zrobilam wszystko, zeby ze mna byl, ale po czasie odkrylam, ze on nie jest mnie wart! Kazda z nas zasluguje na kogos kto bedzie nas kochal za to , ze po prostu jestesmy, kogos, kto powie Ci, ze teskni za Toba... itp. Czas leczy rany , wiem , ze to boli teraz, ale z kims warto byc, gdy on czuje to samo do Ciebie co Ty do niego. Spotkasz napewno kogos, kto uszczęśliwi Cie tak jak na to zaslugujesz...! Trzymaj Sie i pomysl, ze ktos gdzies na Ciebie czeka, jest ten jeden, ktory jest Ci przeznaczony, tylko daj sobie szanse. Pozdrawiam Cie najmocniej! Ps. co do mojej sprawy, szkoda, ze nikt nie odniosł sie do mojej wypowiedzi... no coz, nie kazdy ma taki problem.

Gość martuch87
ja bardzo tesknie za swoim Mezczyzna ktory jest od 4 m-cy w wojsku..;( odliczam dni do jesgo wyjscia..kocham i tesknie..

jak ja tu długo nie zaglądałam.Kiedyś cos przeczytałam,że chyba dwie dziewczyny z \"czarownic\" są w ciąży :) , teraz pewnie już są mamami :)

a u mnie hm... wróciłam ze swoim Słońcem ( w sobotę ) do Polski i teraz nadrabiam zaległości netowe.Trochę się tego nazbierało.Z tego co kiedys wyczytałam to Iva jest w ciąży a co z Kocicą i jej muzykiem? któraś z dziewczyn jest w Danii?nie pamiętam nicka, można wiedzieć gdzie? ja byłam w północnej Jutlandii

Witaycie:) Tricia oj ja Ciebie nie kojaze:( a dlugo tu wchodzilam i tearz lukam jak mam czas........no Iva juz pewnie jest mama:) Ja znowu jestem POGRAZANA W TESKNOCIE ZA UKOCHANYM......w sobote, 10.11.2007 wyjechal ale przed swietami Bozego Narodzenia ma wrocic:) Oby wszystko bylo ok W ogole to witaycie nowe teskniace 🌼 milego popoludnia 😘

Gość valerine
Dziś zaczęłam się zastanawiać dlaczego muszę udawać nienawiść do kogoś kogo bardzo kocham. Jestem jeszcze młoda ale dość dużo przeszłam Mój były partner był kryminalistą, dziwkarzem, i spożywał duuże ilości alko. Ale takiego właśnie go pokochalam Był za to konkretny , pociągający, starszy ( o 11 lat ) Był w moim typie. Akceptowałam jego wady bo kto ich nie ma? Rozeszliśmy się...za jakiś czas dowiedziałam się,że trafił za kratki A jeszcze pozniej ...dowiedzialam się,że jestem z nim w ciąży Chodziłam więc do niego na widzenia ( tam dowiedział się,że zostanie ojcem), postanowiliśmy do siebie wrócić...kiedy wyszedł z paki, zaczął pić ...z resztą kumple zaczeli być ważniejsi ode mnie odeszłam od niego... Moja rodzina uważa,że lepiej zrobić nie mogłam Ale minął już ponad rok, urodziłam córkę i ...nadal kocham tego drania Nie wiem co on teraz robi, nie wiem czy kogoś ma, czy mysli o nas... Widuję go tylko w sądzie ( raz na pół roku) Nie odzywamy się do siebie, córki na oczy nie widział ...bo nie chciał Nie wiem co ze soba zrobić, brakuje mi go kazdego dnia, udaje przed rodziną,że go wręcz nienawidze, a w środku czuję jak moje mysli krzyczą,że bez niego wszystko jest takie puste............

Gość melek

Gość Justysiek88
Jestem ze swoim misiem od 4lat mieszkamy obok siebie widjem sie codziennie spimy codziennie razem w czwartek 1 maja zareczyl sie ze mną ... a 8 maja zbieraja go do wojska ... pociagiem bedziemy mieli do siebie 10 h :( jestem w totalnej rozsypce nie daje rady :((( wiem ze przetrwamy rozlake ale boje sie jak sobie bez niego poradze... nie potrafie bez niego funkcjonowac :((

Witam 🌼 Noooooo prosze, topic cos ruszyl i to do przodu :P valerine -- oj ciezko ... ciezko ;/ Sama dobrze wiesz,ze 3eba o Nim zapomniec ale \"serce nie sluga\".Na gojenie ran po3eba duzo czasu...chociaz blizny zostana...do tego dziecko...ech......mam nadz,ze jeszzce tutaj wstapisz Justysiek88 - przede wszystkim gratulacje z powodu zareczyn:D Wojsko teraz jest ukrooocone, 10 h to nie tak dlugo i nie daleko...moje serce wyjezdza od paru lat na pare miechow na emigracje,to dopiero cios, chociaz musze przyznac sie,ze przyzwyczailam sie do tego ale i tak jest ciezko;/ wpadnij tu jeszcze!! pooozdrawiam :D

Gość Justysiek88
Bede teraz czesto wpadac na te forum bo co innego pozostaje ... czekanie... wiem tez co to znaczy jak ukochany jest za granica bo moj w zeszlym roku w czerwcu wyjechal do pracy do Irlandii ale w sumie tylko na 5 miesiecy i mimo wszytsko to jakos zlecialo... ale łatwo nie bylo;/ Pozdrawiam 3majta sie dziewczyny :* Prawdziwa miłość nawet wojsko zwycięży:)