Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yen

Bieszczady- szukam miłośników tego miejsca

Polecane posty

Gość wakacje we dwoje
Wybacz, ze tak sie pytam, ale byłam w Alpach, w Zakopcu i na Śnieżce (te 2 ostatnie to z klasą w liceum dawno temu) i nic nie wiem :(

kup mapkę bieszczad przed wyjazdem, choć na miejscu też kupisz, zaplanuj sobie szlaki w góry sama i z rozsądkiem, przewodnik naprawdę nie jest potrzebny (no chyba że książkowy :)) sklepy z jedzeniem są i gastronomia też jest możesz spać w jednym miejscu i dojeżdżać busami, albo się przemieszczać wszystsko zależy od Ciebie :)

co do noclegów to kwater prywatnych jest sporo, nie mam namiarów do ja zawsze na biwakowanie pod namiotem ale w necie na pewno coś znajdziesz, a jak nie to może i na miejscu sie uda

Gość czekoladowy maniak
Do Ustrzyk Dolnych jest pociąg ( tzn linia kolejowa) ,potem autobusem do Ustrzyk Górnych, albo gdzie tam chcesz.Komunikacja w sezonie jest niezła, ale musisz sie nastawic na wiele przesiadek i drałowanie piechota. Noclegi to tez nie problem , bowiem baza jest nieźle rozwinieta. Wybierz na mapie jaka miejscowośc i sprawdź w sieci noclegi . Nie wiem co Cie interesuje , czy jeziora , czy Bieszczady Wysokie. Trzeba popatrzeć na mapie.

Gość czekoladowy maniak
W sieci znajdziesz mapkę Bieszczadów, noclegi , opis szlaków, nawet rozkład autobusów z wybranej miejscowości

Gość wakacje we dwoje
Interesuja mnie góry i chcialam sie zapytac czy jest sens jechac w Bieszczady? Wiem, ze w Zakopcu są naj ale tam jest za duzo turystów :O

Gość ajjjjjjjjj
polecam Cien PRL-u i zaoraszam na weeknd blusowy i bieszczadzkie anioly :D wlasnie w tym osrodku.dobra muzyka i klimat

Gość piszcue pizciue

Gość vn jiaserob

Gość
ja kocham Bieszczady za wiele rzeczy.Za mistrza Pekalskiego tez...Zna go ktos jeszcze?Mam w domu go troche...

Bieszczady...wspomnienia...to coś niezapomnianego, magicznego, coś co wciąż powraca w tęsknocie..Spacery, wyprawy, noclegi pod namiotem, zmęczenie nóg, radość w duszy, oczy rozświetlone widokami...Ech...to jest to :)

Gość aduśka
a ja tam mieszkam,i nie zamieniłabym się za nic. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam.

Gość aduśka
a ja tam mieszkam,i nie zamieniłabym się za nic. Pozdrawiam wszystkich i zapraszam.

Gość aduska napisz cos wiecej
jestem w bydgoszczy, chcemy jechac z moim na jakies 5 dni i nic nie wiemy o biszczadach jak czym gdzie itd. HELP

Gość gmwor

Gość nieprawidłowy pseudonim

Gość subtelnieee
Za wiele rzeczy za ciszę,spokój,dziką przyrodę, brak komercji,małe wioseczki, ludzi, za gwieździste niebo,które nigdzie nie jest piękniejsze. Tutaj czuję,że jestem na końcu świata,w raju i niczego więcej mi do szczęścia nie potrzeba jak tylko tam być.Pojechałam raz i ten wyjazd zmienił moje życie.To miejsce mną zawładnęło,skradło moje serce.Myślę tylko o tym,kiedy tam wrócę.Czuję się tam wolna od wszystkiego co mnie ogranicza w realnym życiu.

Ja dopiero w Bieszczady się wybieram i stąd moje pytanie do Was, miłośników tego miejsca: jakie noclegi w Bieszczadach moglibyście polecić? Zależy mi przede wszystkim na ładnej okolicy, atrakcyjnej cenie oraz ciszy. Trafiłam Gościniec Pięciu Stawów (http://ustrzyki-gosciniec.pl) - opinie mają super, znacie? 

Gość subtelnieee

Ja nie pomogę,bo śpię w schroniskach.

A kiedy się wybierasz?