Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Diarra no coś Ty??! Wracaj tu zaraz , no wiesdz będziesz pracować w piątek o tej porze a kto nam będzie umilał czas, skoro, Sendy nie ma...Musiku też nie maz, Peny gdzieś zagoniona, mozę Flow sie zjawi, no licze na sympatyczną Beatkę, o Maja ! gdzie jesteś?, dziewczyny o kim zapomniałem??:)

Sonik.....jak tak patrzę na Twoje zdjęcie...no no...;) Hmm trochę daleko do Wiednia.... A SZymcia mozę sie pojawi....

Strasznie tu cicho w ten piątkowy wieczór,dawno tak nie było.

Cześć dziewczyny! 🖐️ Buber masz u mnie już taką krechę, że lepiej nie pytaj o kim zapomniałeś!

Melduję się , że żyję . Wprawdzie ledwo , ledwo , ale na dzisiaj koniec. Wróciłam 10 minut temu . Ufffff i wreszcie weekend. Córcia na dyskotece, więc mam czas dla siebie ... 🌻🌻🌻

Diarra 🌼 🌼 🌼 Znów mam problemy z wysyłaniem, coś net bardzo ciężko chodzi. :( Nie wiem nawet, czy to uda się wysłać. Pozdrawiam

Kochani 🌻 nie jesteście sobie chyba w stanie wyobrazić co to znaczy przeprowadzka takiej instytucji . Już jutro nasz stary budynek będzie całkowicie pusty , chociaz i tak przez ten ostatni tydzień my ( nas wydział ) jeszce pracowalismy a na drugm pietrze już trwały roboty na całego i wszędzie kurzu tabuny.... A samo pakowanie ogromnego archiwum , nieprzebrane tomy akt, dokumentów i gratów najprzeróznieszych . Wszystko powiażać , popakować , opisać , żeby się potem połapać ..... Ja sama miałam ( jedna osoba) 20 duzych kartonów do przewiezienia .... skala pracy ogromna. Nie czuję palców i rak , ponadrywane paznokcie (czociaz krótkie) , stawy , kręgosłup od dźwigania ledwo wytrzymuje. teraz wróciłam już z nowej siedziby, szafy ustawione , paczki przewiezione , w poniedziałem wszystko w odwrotną strone - czyli ropakowywanie. A przecież korespondencja wpływa codziennie i pietrzą się zaległości . O ratunku , ale jestem dzielna - sama siebie ( i swoje kolezanki zresztą też) bardzo podziwiam. Ciekawe czy szefowa kapnie jakąś gotówką za to poświęcenie .... Ale teraz już odpoczywam , zaraz idę po owocowe z nalewki , albo strzeklę sobie na rozluźnienie jakiegoś drinka . Kto się przyłącza, zeby niebyło , że jestem pijaczka .... Mirindko , może ty - już kiedyś tak fajnie było. .... :) :) :)

No to nasz rodzynek ma przechlapane!!!!! MIRINDKO ,ale moze jakiś akt łaski ??

Dziewczyny - proponuję ułaskawienie , no bo przecież mamy go tylko jednego :) Mirindko , wybacz ......

Diaruniu współczuje ci tego archiwum bo ja też to robiłam, zapakowałam w sumie 69 kartonów + 8 kartonów dokumentów do zniszczenia. Dlatego pewnie teraz nadal źle sie czuje .

Beatko 🌻 szukam towarzystwa , do jakiegoś toastu weekendowego :)

To ja sie pisze na tego drinka, moze lepiej sie ponim poczuje

Czy dotarła do was wiadomość o moim nowym adresie na poczte???

Beatko , to rozumiesz co ja przechodze ..... te 20 kartonów, to tylko moje dokumenty i akta podręczne , z których korzystam na codzień ... a nie mówię już o archiwum takiego prawdziwego - w piwnicy akta z ostatnich kilkunastu lat !!! , dwa duże pomieszczenia w kazdym po cztery regały z czterema półkami i długości jakieś 8 metrów ....

Bea nie ma aktu łaski , Buber ma u mnie przechlapane i koniec!!! :D Już drugi raz mi podpadł, kiedyś prosiłam go o piosenkę i też zupełnie mnie zlekceważył ! No... chyba, że przeprosi na kolanach... i z różą... Jak myślicie dziewczyny, mogę mu wtedy darować ? :) Diarra przyłączam się, z Tobą zawsze ! :D Mam co prawda dziś kolejny dzień \"globusa\", ale przecież troszkę mogę... :)

Beatko - nie sprawdzałam poczty tlenowej , zaraz zobaczę . Ciesze się, ze dotrzymasz mi towarzystwa , będe lepiej się czuła , bo w domciu tylko pies i pajaki ....

Od poniedziałku zaczynam sie odżywiać metodą Montignac ,czy słyszałyście już coś na ten temat.Jak obejrzałam sobie fotki dziewczyn ,które sie tak odżywiaja to mi włosy dęba stanęły. ://www.montignac.com.pl/CMS/ Zawzięłam się i ja też zaczynam.

Tak koszmarnie chodzi u mnie net, że zanim coś wyślę, to wy już napiszecie po kilka razy :( :( :( Ale czytam, czytam wszystko i jak się jeszcze uda to napiszę. Pijemy za weekend?

U mnie dzisiaj net działa bez zastrzeżeń. I oby tak dalej.

Nie znoszę pakowania i przeprowadzek ! Sama niedawno to przeżywałam. Bea, jak się czuje Twoja córka?

Beatko 🌻 mam twój adresik na tlenie - ten co ma \"bb.....o2.pl\" tak ? Dzieki za pocztę , dopiero teraz odbieram , sorki wielkie , ale chyba mnie rozumiesz . Aha - czy tamtej poprzedni jest nieaktualny ? . Mirindko powiedz czy chcesz jakąs komnkretną piosenkę , czy coś ładnego tak zwyczajnie , coś ci poslę , mam takie piekne utwory ... dla ciebie wszystko ... :P prawie ... A karę Buberkowi wymierz w takim razie sama :) A może podda się dobrowolnie karze :P Tylko jakiej ? Buberku - do raportu ....

Mirindka 🌻uszku Ala ma się chyba lepiej choć dalej kaszle. Diaruniu 🌻 uszku to nie jest mój adres bo ja nie mam tlenu. Podam ci adres na gg.

Beatko [ kwiat] Faktycznie jak się popatrzy na te dziewczyny to zazdrośc bierze. Ja strasznie ciesze się z tych moich 10 kg mniej ( od sierpnia) i mam nadzieje teraz ruszyć znowu .

A tamten stary adres jest nadal aktualny bo to adres mojej drugiej połowki

No i nadal tu cicho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buber zajrzał i uciekł , inni może gdzieś balują .... karnawał przecież :) Co niektóre pewnie na randkach ....

Mirondko 🌻 miałam \"trącnąć \" ze mną .... i z Beatką ..... za ten weenend , żeby był wesoły i relaksujący ...

Wysłałam już adresy,jak się okazało mój mężuś wcale wcześniej tego nie zrobił. Ale zapodział mi się adres do naszego rodzynka. Diaruniu podaj mi na gg, plisssss.