Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

🖐️ ja już do domku, pa! Acha, Peny masz jakiegoś konkretnego allegrowicza z tymi polecanymi próbkami kremów? Bo coś bym kupiła....

Cos na dobry humor : Chuck Norris doliczył do nieskończoności. Dwa razy. Chuck Norris jest jedyną osobą, która pokonała ściankę w tenisa. Ktoś kiedyś pozwał Chucka Norrisa do sądu. Chuck pomyślał, że może być zabawnie i poszedł. Nie mylił się. Najbardziej podobał mu się moment, w którym sędzia przyznał się do winy. Nie próbujcie tłumaczyć Chuckowi Norrisowi słowa \"aerodynamika\". Nie zrozumie. Nie żeby był tępy, po prostu powietrze jak dotąd nie odważyło się stawiać mu oporu Większość wielkich migracji ludzi i zwierząt była spowodowana pogłoskami o pojawieniu się Chucka Norrisa w okolicy. Chucka Norrisa potrafi kopnąć prąd. Chuck Norris jest w 1/8 Indianinem. Nie ma to nic wspólnego z jego przodkami. Zjadł po prostu jednego. Chuck Norris nie zdążył zdradzić Mistrzowi Jodzie wszystkich tajników swojej sztuki walki, gdyż ten za młodo zmarł. To nie Kopernik - to Chuck Norris ruszył Ziemię. Z pólobortu. Kiedy dzieci idą spać, sprawdzają, czy pod łóżkiem nie ma potwora. Kiedy potwór idzie spać, sprawdza, czy pod łóżkiem nie ma Chucka Norrisa. Chuk Norris śpi przy lampce nocnej. Nie dlatego, że boi się ciemności. To ciemność boi się Chucka. Chuck Norris wpadł kiedyś do gorącej lawy. Prawie się utopił.

Cześć !!! Peny dziękuję za zdjęcia, nie wiem czy wy też, ale ja bardzo lubię zdjęcia oglądać. Zdjęcie pieska z tymi oczkami jest niesamowite ! :D Diarra ja również robię opłaty w domku, a ten niewykorzystany numer przepada, tak jak napisała Maja, musisz zdrapać następny. Jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie to ciche dni już nieraz przerabiałam, ale za każdym razem bardzo mnie to wkurza, bo ja nie umiem się nie odzywać do kogoś przez dłuższy czas. Ale tak to bywa z facetami... :)

Dzisiaj porobiłam poczta elektroniczna wszystkie opłaty , mam nadzieje, ze zrobiłam to dobrze i nie narobię sobie kłopotów. I zaoszczędziłam 4 złote ! :)

Dzisiaj zaoszczędziłam 4 zł , a wczoraj dostałam doładowanie telefonu 20 zł i nie wiem kto mi to zrobił :O Czyzby jakiś wielbiciel - cichy wielbiciel ...

Nie powiem zeby mnie to zmartwiło , ale ciekawość dręczy ... A może ten Walenty sie pomylił i przypadkiem kaska trafiła do mnie :P

Wszystko mogło się zdarzyć, ale lepiej myśl, że to cichy, nieśmiały wielbiciel... :D

Gość nie dosc ze niesmialy ten
wielbiciel, to jeszcze malo forsiaty;)

Masz rację pomarańczko. :D :D :D Słabo forsiasty... :(

Forsiasty, czy nie, ale miły gest:D Tylko pytanie KTO??!! jest pewnie dręczące! No i z konta inteligo też możesz, bez wychodzenia z domu doładować swoją komórkę - dużo wygody!

Mrindno ja tez uwielbiam zdjęcia, zwłaszcza zwierzatek, one tak cudownie pozują. Diarro potwierdzam co mówią dziewczyny jak tylko próbujesz cos zmieniać kod przepada ale tym się nie przejmuj. Ja wszystkie swoje stałe opłaty dałam sobie do płatności, wtedy wklepujesz kod tylko raz a potem już nie trzeba. Diarro teraz te przelewy które dzisiaj robiłaś powinny być w środkach nierozliczonych. Jutro jak zostaną zaksięgowane będziesz je mogła zobaczyc w historii rachunku i wtedy radzę wydrukować sobie potwierdzenie każdej transakcji i schować dla pewności. Maju ja kupuję te kremy od kogo popadnie tylko sprawdzam czy ma dużo komentarzy i czy są pozytywne. jak chcesz krem dermika to ostatnio sprzedawał bardzo miły pan esiekluk i nawet z nim korespondowałam. Wejdź sobie i zobacz.

Dzieki dziewczyny za rady w kwestii konta - każdainformacja jest wazna dla poczatkującego ...🌻👄🌻 Z tymi doładowaniami to tak jest, ze może ktoś się pomylił - już ktoś mi opowiadał o takiej sytuacji ... Przed chwilką wyczyściłam sobie klawiaturkę , czego tam pod spodem nie było ..... :P

🖐️🖐️🖐️🖐️ Witajcie kochaniutkie!! Diarruniu 🌻uszku jak tam twoje zdrówko??,Wpadłam sie tylko z wami przywitać, bo musze ogarnąć chałupke , bo od jutra nie wiem czy będe nocowac w domu bo mamy tyle pracy. Jeszcze dzisiaj popsuła nam sie drukarka ,na której drukowane były PITy. Trzymajcie się cieplutko. P.s wysłałam wam kilka fotek z wypadu w góry.

Mirondko - sama nie wiedziałabym jak zabrać się za to , ale była jakaś taka rozmowa na forum i były rózne propozycje czyszczenia klawiatury . I jednym ze sposobów było pojedyncze wyjmowanie klawiszy i czyszczenie. I ja tak zrobiłam. Odłączyłam klawiaturę , usiadłam wygodnie w fotely , przygotowałam sobie wilgotną szmatkę płocienną - wczesniej umytą zwykłym mydłem i krótkim nozykiem ( takim do zbierania grzybów) podhaczałam klawisze, które bez problemu odłaziły , myłam je sciereczką i wszystko to co było pod nim . Wyjmowałam po kilka klawiszy , żeby nic się nie pomieszało.łNajgorsze było to lepiące świństwo , bo córci zdarzało się jeść przy komputerze i popijać np. kola. Najgorszym klawiszem był duzy \"enter\" , bo ma pod soba druciki , ale trochę pokombinowałam i teraz klawiaturka chodzi jak marzenie. Mam tylko jeden niesprawny klawisz ( ale jest bardzo mało potrzebny , więc narazie nie musze klawiatury wymieniac. I kasa zostanie w kieszeni . I jak już wyjdę z domku to kupię sobie jakiś ciuch albo kosmetyk ...

Beatko - czuję się już całkiem nieźle , nie mam już dzisiaj - pierwszy raz od ponad tygodnia - gorączki. I dzisiaj mam problem z nosem , a właściwie to nie problem tylko wielkie szczęście, bo to co siedzi w zatokach - dzisiaj uwalnia mi się przez cały dzień ... Nie jest to wdzięczny temat do opisów, więc to na tyle. Ale już nie boli mnie głowa . Kaszel męczący , ale da się zyć.

Beatko - obejrzałam fotki z wypadu weekendowego w góry , ale cudowna okolica. Strasznie ci zazdroszcze. Super sprawa. Ale teraz musisz nam opisać kto na nich jest . I dlaczego nigdzie nie ma fotografa ?

Diarruniu na zdjęciu nr 1 jestem ja zkoleżanką jej synem i moimi córciami,nr.2 ja z koleżanką,nr.3 ja przy kominku,nr.4 moje łobuzy sie grzeją a ostatni to widoczek Rzeczki. Fotografa nie widac bo pracuje!!!

Czołem ,widzę że Diarra jest tu aktywna przez cały dzień i Majeczka tu często klika,jak to robicie,że macie tyle czasu. Diarro ,to doładowanie to chyba prezent od twojego operatora sieci.Moja córka taki prezent dostała w styczniu ,było to 30 zł. myślałyśmy ,że jak się dopatrzą to zabiorą ale nie zabrali.Ja opłaty robię w naszym banku BS za jeden przelew płacę 1 zł.Uważam że to mało,a do przelewów przez internet nie mam głowy no i dużej pensji. Bea mam pytanie-kupiłam w kwietniu kuchenkę gazowo-elektryczną ale nie wzięłam rachunku ,mam paragon,umowę na kredyt,odcinki spłat tych rat,czy mogę ją odliczyć od podatku?Czy ty pracujesz w Urzędzie Skarbowym? Mirindo jak tam twoja połowa ,bo u mnie nic się nie zmieniło,pan nadąsany pojechał do pracy:O Może macie sposób na dąsy panówi i jak im przeciwdziałać.

Zahir🌻uszku ja niestety nie pracuje w urzędzie skarbowym . Najlepiej zadzwoń do jakiegokolwiek urzędu skarbowego i sie dowiedz bo kuchenke mozna napewno odliczyć od podatku. Diarra na poczcie jest fotograf.

Bea ale fajne zdjęcia, dzięki, też bym tak chciała pojechać w góry...! Zahir u mnie chyba gorzej niż wczoraj, małżonek przemówił, ale czepia się wszystkiego, koszmarnie :(

🖐️ Zapraszam na \"siekierkę\" - cztery kopiaste łyżeczki kawy zalane wrzątkiem - na trochę wystarczy:D Zahir, mam taką pracę:( , że mogę - na szczęście - być z Wami przez te cztery godziny. Jak net zepsuty, czy nie łączy to koszmar w pracy... bo nic nie ma do roboty...to tak próba sił... czekają kiedy nie wytrzymam i się zwolnię (ale oni nie wiedzą, że ja mam Was haha), siedzę sama więc nie ma problemu...... Dziewczyny..... coś macie zawziętych tych meników...... ja nie mogę nawet 5 minut się gniewać... bo nie wytrzymuję...nie żebym była taką gadułą....ale sytuacja taka mnie męczy... ale jak jestem zła... to krzyczę i domagam się całkowitego wyjaśnienia niejasnej sytuacji.....a później już jest ok:D , ale jak małżonek się boczy to chyba najlepszy atak z pretensjami...., ale to zależy od menika...., teraz spróbuję otworzyć moją pocztę.....

Cześć słoneczka. Ja tylko na chwilkę bo mąż stoi nade mną i muszę już odpinać komputer, który on zabiera do naprawy. Beatko nawet twoich dzjęc nie zobaczę. Mam nadzieję że wieczorem będę już z wami. Pa

Peny🖐️ - fajny kawał:D , dzięki! Mam nadzieję, że będziesz wieczorkiem, bo ja chyba będę:D Buber🖐️ Ach, Beatko.....rozmarzyłam się...super zimka:D pięknie! 🌻🌻🌻🌻

Witajcie kochani 🌻👄🌻 Jestem , jestem i strasznie się cieszę , że już raźniej patrzę na swiat .... Jeszcze dwa dni zwolnienia a później koniecznie musze iść na jakiś spacer , bo już z braku powietrza dostaję szału ... Beatko 🌻 pozdrowienia dla fotografa , super gość ..... Zahir 🌻 ja jeszcze tylko przez kilka dni będę tak aktywna, później jak wrócę do pracy , to pewnie trzeba będzie zostawac po godzinach zeby zaległości nadrobic ... narazie nie chcę o tym nawet myślec ... Ja tez tak myslę, ze to doładowanie mogło być od operatora sieci . jestem w tej samej sieci od wielu lat i już dostawałam od nich prezenty za lojalność - tanie SMS-y, rozmowy i naliczanie sekundowe. Moje przelewy internetowe kosztuja 50 gr. I postaram się je robić od teraz sama. Mirindko 🌻 Majeczko🌻 już swoją siekierkę wy[piłam i garść leków połknełam... za chwilke popiję herbatkę odchudzającą. Ja w pracy po tej przeprowadzce jestem w pokoju z jedną kolezanka , wczesniej byłysmy wszystkie ( 5 ) w dwóch ale połączonych jako jednym. I naprawdę, nie ma nic gorszego jak babiniec , skupisko fałszywych wrednych bab. Teraz troche jest lepiej , ale wszystko bym oddała żeby siedzieć sama w pokoju. Ja w pracy netu nie mam , ale przy tej ilości pracy , nie mam czasu nawet do łazienki iść , czy zrobic herbaty , a co dopiero buszowac po internecie .... Ale jesli chodzi o atmosferę , to sama widzisz, ze nigdzie nie jest słodko. zycze duzo cierpliwości... Peny 🌻 wypedzaj wirusa i wracaj szybko ... :) Buberku 🌻

Witajcie🌻 Czytuje Was od jakiegos czasu,a sama mowias szczerze udzialam sie juz od dawna na topiku dla 30sto parolatek:-) ale prawda jest taka,ze tamten topik teoretycznie juz niedlugo nie bedzie dla mnie;-)moze wiec mnie przygarniecie:-)? Pozdrawiam❤️

Witaj Amelko 🌻 Właściwie - według mnie nazwa topiku najmniej jest wazna , liczy sie to kto na nim jest i czy dobrze się na nim czujesz. Jesli podoba ci się u nas , to zapraszamy. :)