Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Gość ela41
musze uciekać bo coraz głosniej słychac ;jeść ; aż się po całym domu roznosi narazie pa

Witam założycielkę topiku,Senado my się jeszcze nie znamy ale mam nadzieję ,że się poznamy. Diarro zdjęcie dotarło dzięki. Basia pokazałam ten filmik o proszku mojemu mężowi nie był zadowolony.Dzień jak zwykle mialam pracowity,takie są uroki domków jednorodzinnych,jak nie w domu to w piwnicy,w ogrodzie i tak wkółko trzeba sprzątac żeby się nie zapuścić.Dzisiaj szorowałam dywan ten co Julka wylała tę nieszczęsną kawę ,wywaliłam go na dwór i proszkiem i szrubrem i nie wiem czy gadzina zejdzie.Wypróbowałam już wszystkie specyfiki,jak dalej się pojawi to będę miała wydatek,kupić noowy dywan. No to ja też idę jeść bo aż u mnie słychać ,narazie.

Gość hehe...........

No to wysłałam Wam fotki. Basiu[kwiat[chciałam Ci stworzyć motylka,ale nie umiem:-(,więc musisz sobie go wyobrazić. A tak w ogóle,to idąc wieczorem na pocztę,uświadomiłam sobie,jak mi tu z Wami dobrze....Wielkie dzięki🌻🌻🌻 Dobranoc:-)

Witam :) Nocne Marki jeszcze nie powstawały? Dziwne, bo to są krzyżówki ze skowronkami :) Jakaś jestem rozbita od rana... muszę sobie pewne sprawy poukładać... ale oczywiście dla każdego MIŁEGO DNIA 🌻

Gość ela41
HEJ MAJA też życze miłego dnia .wszyscy jeszcze śpią?

Ja już wstałam dawno ale musiałam swoje dziecię do szkoły wyprawić.Pralka już pierze w tym wirtualnym proszku może coś z tego prania wyjdzie?:) Za oknem piękne słoneczko. Bea zdjęcia dotarły ,ale u was fajowa ta zima.

no cześć słoneczka 😘 Szymcia 🌻 Ela🌻 Zahir🌻 kawkę piję i zapraszam :)

Gość ela41
maja5 może byc herbatka jak tak to juz pije.Spróbuje dzisiaj sie dotlenic

Cześć dziewczyny 🌻 Ja też piję kawkę, może szybciej dojdę do siebie

Gość ela41
czy ktoś wie jak znależć w internecie coś o myszach polnych i nornicach /ale temat / pod gryzonie próbowałam ale nigdzie nie ma ich opisu

Gość ela41
szymcia złoto moje kochane nigdzia nie ma opisu wyglądu a ja bym chciała wiedziedziec co morduje w pólapkach w garażu.co mi zjadło wszystkie nasiona

Gość ela41
SZYMCIU DZIĘKI wiem że morduje myszy jest mi jakoś lżej to zemsta za zjedzone nasiona pocięty namiot, hamak ,zabawki dmuchane do zabawy w wodzie,i nie wspomne o pontonie

Gość ela41
ZEMSTA nie ma mowy o wspóludziale

morderczynie małych zwierzątek jesteście, nie ma dwóch zdań - Szycia współ...

Bauceronik ma rację - kot + mysz = bezmyszość.......:)

Taka myśl mnie prześladuje..... że jakoś tak mało się staram w tym życiu (już zupełnie zmieniłam tamat:)) ale szczerze... nie mam siły. Przypomina mi się przeczytany kiedyś felieton. Mąż opowiada jak jego żona namiętnie zbierała piękną bieliznę, miała taki cudowny komplet. I on mówił do niej jak pięknie w nim wygląda, cudownie po prostu... i żałował że nie założyła tego kompletu jak ją o to prosił - ciągle mówiła mu, \"że później\", a później to on ją ubrał - do trumny... Sorry... taki dzisiaj mam nastrój.

Gość ela41
kota mamy rodzinnie w głowie.oprócz tego 2 dobermany 2 świnki morskie chomika kupe rybek w akwarium i stawie kilka bażantów na dokarmianiu gdzie upchnać te ;cudne; myszki?

Gość ela41
maja5 słonko świeci jest pięknie a jutro będzie jeszcze piekniej a po jutrze to ho ho.

Gość ela41
znikam na godzinkę kończe prace jade do domku pa.

Maju🌻skrzynka wzywa:-) Ela🖐️jeśli jednak miałabyś ochotę rozważyć możliwość naturalnej łapki,to proponuję kocicę-sa bardziej łowne i mniej wędujące a spać mogłaby w garażu a nie w domu.Nie gniewaj się,za takie namawianie ale ja trochę \"świrek\"jestem,jeśli chodzi o braci mniejszych(z wyjątkiem robaków)Sama mam zamiar na wsi mieć \"biokosiarkę\"czyli owieczkę. Słuchajcie!Śnieg zaczął padać!No nie a miało być tak pięknie...

Widzę Szymciu🌻,że tylko Ty na straży;-)Swoją drogą zdumiewająca jest dla mnie taka potrzeba komentarzy,nierzadko wulgarnych...nie pojmuję tego