Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Gość niestety hehehehe...

No ale jak na to nie spojrzec to tylko pomarańczki się osmieszają - mam na myśli oczywiscie te zagladające do nas ... i ciągle tego nie rozumiesz ? :( no co jak co ale uporu i zaciętości ci nie brakuje , oj nie brakuje. Albo dobra - niech ci będzie, ze jesteś inną pomaraczką . Ale coś za bardzo nie odróżniasz chamstwa od komentowania ...

Witam wszystkich 🌻pogoda przepiekna , prawdziwe lato . Ja już jestem po spacerku w lesie, grzybobranie bardzo udane , organiozm dotleniony, wypoczety , teraz mały obiadzik i jest o.k.

zajrzałam tu i znowu jakieś intrygi pomarańczowych ,to żałosne ich czytać .Pozdrowienia dla was dziewczyny idę spać ,niedzielę spędziłam w pracy,dzień był bardzo pracowity.Zajrzę niedługo ,może do tej pory pomarańczowe zzielenieją i wreszcie zgniją.

Witajcie. Chciałam powiedzieć\" dzień dobry\", ale o tej porze to może \" dobra noc\" ? Widzę , że niedziela wszędzie była słoneczno-grzybowa. U mnie też. Przyjemnie pochodzić po lesie , a jeszcze przyjemniej coś znaleźć. Udało się . Wczoraj próbowaliśmy na imprezie plenerowej specjałów kuchni litewskiej -niczym nie różnią się od naszych ruskich ( ale to brzmi ) . Pewnie dlatego dzisiaj obiadek szamaliśmy w wietnamskiej. Jutro znowu szara rzeczywistość. Trzymajcie się. :)

Cześć wszystkim!!!!! Znowu nowy tydzień się zaczyna, pogoda za oknem piękna i oby tak dalej. Buziaki.

Dzień doberek.🌻 U mnie słoneczko grzybki suszy, ciałko ogrzewa. Za tydzień jadę do sanatorium.Będę się odnawiać. Czy możecie przesłać mi swoje fotki , bo mam tylko Diarry , a fajniej się rozmawia jak wiadomo z kim. Proszęęęęę. Zajrzałam na pierwsze stronki (o czym pisałyście? ) . Ja nie małam doła w 40 ur. Ja największego miałam w 35-te. Wyć mi się chciało z rozpaczy, więc upiłam się przy dzielnej asyscie kuzynki. Po dwóch dniach wytrzeźwiałam i doliczyłam się , że mam 34.Upiłam się znów , ale z radości. Teraz wraz z każdą rocznicą odliczam roczek, więc mam 39. Życie jest piękne , a my coraz młodsze. :D

melduję sie po długim zapracowanym weekendzie, wczoraj skończyłam pracę o 21.30 i byłam taka zmęczona, że nie miałam juz siły na nic więc nie zaglądałam do komputera. mamy piekny koniec lata, dzisiaj we Wrocławiu 25 stopni, wierzyć sie nie chce, że to koniec września. naszata, wysłałam Ci zdjęcia i proszę o rewanż. Dlaczego jedziesz do sanatorium. Przeciez jestes na to za młoda. No chyba że to bedzie SPA., Córcia dzisiaj w końcu pokustykała w gipsie do szkoły. Troche sie martwię jak wchodzi po schodach ale mam nadzieję, że nie bedzie żle. Całuski dla wszystkich. hanna

Haneczko dzięki za fotki. :) Swoje wysłałam, ale nie wiem czy poszły . Ciągle mi komp szwankuje-to przez moje dwa domowe wirusy. Wczoraj byliśmy na grzybkach. Mąż zrobił opieńki opiekane 1-szy raz w życiu i troszkę nas podtruł. Może za krótko smażył??? :o Do sanatorium jadę głównie do toważystwa koleżance i po to by oderwać się od reszty rodzinki. Pierwszy raz po 10-latach będę sama. Toż to raj dla ducha i ucha. :D W SPA byłam tegpo lata. Załatwiliśmy już w marcu , pierwszy raz bez dzieci. Niestety trafiliśmy do wyjątkowego ośrodka. WYJĄTKOWO nie było obiadu-zabrakło jedzenia.-proszę sobie kupić. WYJĄTKOWO nie było krzesełek na balkonie-połamały się. WYJĄTKOWO rozwalona była kabina prysznicowa , dziurawe ręczniki i fotele rozjechane jakby słoń w nich leżał. WYJĄTKOWO była dyskoteka na poziomie hotelowym, na drugi dzień dwie. A wszystko to za jedyne 300,00 za dobę po zniżkach. Ćwiczeń aerobiku też nie było , chyba że indywidualne. (50,00 za h. ) Wytrzymaliśmy dwa dni. Pozdrowienia dla wszystkich .

🖐️🖐️🖐️ Naszata🌻-witam Dziś tylko tyle,jutro postaram się napisać więcej.Od dziś jestem dopiero w pracy-okazało się,że nabawiłam się zapalenia oskrzeli i byłam w domy(pierwszy raz od 16 lat) Pozdrówka dla wszystkich🖐️

Witajcie słońca 🌻👄🌻 Wpadłam tylko zyczyć wam udanego tygodnia. Net mi coś siada. Chyba będzie konieczność zaproszenia fachowca :( Córcia uczy się do klasówki więc ja musze znikać :( Trzymajcie się zdrowo, szkoda chorować w tak piekną pogodę ... Ja jutro mam już w planach pracę po godzinach więc za bardzo nie mam możliwości nią się cieszyc. 🌻

Grzybki popili coca colą co zdaje mi się nie było bez znaczenia. Dziewczyny proszę nie chorować. W taką pogodę to grzech. Naszata

W domu lazaret.:( Dzieci nie mówią - przynajmniej jest cisza. A słonko znowu świeci. Miłego dnia wszystkim życzę.

Witam we wtorek ze słonecznego Wrocławia. Wczorajszy wieczór spędziłam z przyjaciółmi popijając wściekłe psy ale poranek był całkiem niezły i na szczęście drinki nie zaszkodziły mojej głowie. Zreszta wyspałam się więc i nie chorowałam. zahir, moje dziecię ociera gips i na palcach robią się ranki, zakleiła jej to plastrem ale plaster odpadł i dziecie cierpi. Znasz jakiś inny sposób na osłonięcie tych otarć.Miejsce trudno dostępne bezpośrednio pod zakończeniem gipsu ale jak się napcha waty to podobno bardzo przeszkadza. zwariuję z ta nogą. W poniedziałek gips out. Zaraz wyruszam do Empiku na zakupy, musze nabyć kilka dobrych książek na nadchodzace długie wieczory. Wczoraj jedna z naszych pracownic przyniosła mi wielka butlę nalewki wiśniowej z wisienkami w środku oczywiście, więc będzie się \"dobrze\" czytało. czeka mnie też zakup jakiejś eleganckiej sukienki bo w pażdzierniku będę prowadziła konferencję prasową w Warszawie i jakoś trzeba wyglądać. Tylko, że mnie się w sklepach nic nie podoba. Albo kosztuje krocie a dla mnie będzie to sukienka na raz. Jest w Rynku fajny sklep z ciuchami indyjskimi i widziałam tam ładne czarne sukienki. Chyba tam zajrzę. Kończę Laseczki idę połazić po sklepach w wolnej chwili. Trzymajcie sie cieplutko. Hanna naszata, dziękuję za fotki

Tuszę .że miałam oddać głosik na stronę , która się otwiera. , bo tak zrobiłam.🌻 . W domu wirusy. Podobno na kompa też przechodzą. Gdzie wtedy wlewamy syrop ???? Haneczko nie za szybko zdejmą ten gips. Żeby potem nie było powikłań. Mąż zdjął po 2 tyg. (niby była zwichnięta) , a teraz po 2 latach twierdzą , że może jednak złamanie. Boimy się czy nie będzie operacji. To był staw i czasami puchnie . Powodzenia z tą sukienką. Naszata

Witajcie słoneczka🌻 Kolejny piekny dzionek , a ja większą część dznia w pracy:( A już tak mam chęć popracować w ogródko , powyrywać chwasty, przyciąć tu i tam kwiatki itd. Może w weekend znajdę trochę czasu. Beatko🌻 coś nie mogę odszukać tej Twojej porady :( Haneczko🌻 smutne te Twoje opowieści o dzieciątku , ile ona jeszcze musi wycierpieć ... Oj ja jak bym chętnie usiadła z Tobą do tej nalewki .. musimy kiedyś przy necie zrobić nasiadówke i może wreszcie poplotkować ... Udanych zakupów. Ja ostatnio zrobiłam rajd po sklepach za poszukiwaniem białych rajstop i co? i nic , nigdzie nie ma . A mojej córci wymysliło się właśnie tak i już :( Jutro idzie sama , bo mi nie wierzy że nie ma.

Witam , to juz środa jak ten czas pomyka. Haneczko 🌻uszku uściski dla córci do poniedziałku juz nie długo. Diarra🌻uszku ta porada z linku jest moja ale pod innym nikiem. Pozdrawiam Beata.

dzień dobry dziewczyny. ja już z rana zaliczyłam sprawę riozwodową znajomych, na której byłam świadkiem, że ich dziecko mieszka w dobrych warunkach i ma wszystko czego potrzebuje... bo kurator sądowy \"zapomniał\" rodzine odwiedzic przed rozprawą. Smutno patrzeć jak wyroki sądowe idą jak na tasmie. Rodzina za rodziną. A po rozwodzie padło stwierdzenie:\"A teraz idziemy pić\" Ot i nasze życie. naszata. dwóch chirurgów oraz radiolog oglądało zdjęcie nogi i wyraźnie jest diagnoza , że złamania nie stwierdzono. Zobaczymy co powiedzą w poniedziałek. Sukienkę wczoraj kupiłam urocza mała czarna bez rekawów z perełkami przy dekoldzie w jakimś elegancjim sklepie w Rynku. nawet nie chciałam do niego wchodzić bo ceny na wystawie mnie odrzucały. Ale jakos weszłam i okazało się , że w podziemiach sklepu jest dział wyprzedaży końcówek kolekcji. Sukienke kupiłam za!!! 49 zł a była przeceniona z 249. To mi się udało. jesetem szczęsliwa, że zakup mam juz za soba. dzisiaj po południu fryzjer, robię sobie dwukolorowy balajaż, trzy godziny siedzenia z folią na głowie ale cóż... uroda wymaga poświęceń. A teraz wracam do pracy. całuję Was cieplutko i życzę miłego dnia. hanna

hejka,wytrwałe trwają by coś tu było napisane.Ja ostatnio mało tu zaglądam bo czasu mało,to praca,to prowadzenie domku.Też wczoraj znalazłam chwilę i pojechałam do fryzjera podciełam włosy i już człowiek inaczej wygląda.Moja mama jak żyła zawsze mówiła włosy i buty u kobiety są najważniejsze aby wyglądała zadbana.Zrobiłam sobie kolejkę na 29 listopada na farbowanie.Wyobraźcie sobie ,że robią już zapisy na sylwestra,a tu ciągle lato. Dzisiaj popichciłam w kuchni bo jak wiecie wraca moja córka z wnusią,na ich powitanie chcę zrobić ładną kolację przy świecach ,taką rodzinną.Jutro rano jedziemy po nich do Rębiechowa na lotnisko.Ciekawa jestem jak Julka urosła. Haneczko jak uwiera gips przy palcach to poprostu natnij trochę i gips wywiń na wierzch,do tego momenyu aż przestanie ocierać,poprostu jest ciepło i nóżka trochę spuchła.Bo jak jest gips to powinno się teoretycznie ograniczyć chodzenie do minimum,ale w praktyce wiadomo jest inaczej.Ale do poniedziałku niewiele jej zostało.

Witajcie Babeczki. 🌼 Praca , dom, ogródek - czyli to co zawsze. Haneczko sukienka Ci się udała. Szkoda, że ja nie mogę nigdy tak trafić- ale z moim rozmiarem to nie dziwota. Zapisów na sylwestrowe fryzury jeszcze nie widziałam. Fryzurę już mam ( czasami jakby piorun w rabarbar strzelił) , za to idę się wyskubać. W sobotę szykuje się imprezka to trzeba zadbać o siebie troszkę dokładniej. Z tymi rozwodami to smutne , ale tragiczne gdy są dzieci. Zawsze to one cierpią najbardziej. Czy u was też objawiły się małe muszki ? W całej Gdyni pełno tego , że przejść się nie da.A do tego gryzą . Nic nie pomaga. To chyba przez te upały. Mnie one nie przeszkadzają( upały , a nie muszki ), bo oszczędzam na ogrzewaniu.

Cześć dziewczyny!!!!!!!!!! Widze że mało tu nas zagląda. Ja wczorajszy dzień spędziłam w kuchni , mężuś uraczył mnie pomidorkami i kręciłam na soczek a dzisiaj rąk nie czuje. Zaraz jade z Alcią na wycieczke do Marcinowa. Haneczko🌻uszku dzięki za foteczki raz jeszcze. Pozdrawiam Beata.

Witajcie. 🖐️ pogoda znowu robi się piękna ,a ja widzę to tylko z okien pracy . Wielka szkoda. Bea , zazdroszczę ci wycieczki. Młodsze dziecię wybyło na badania , bo jest gimnazjalnym dyslektykiem , a testy już niedługo. Córcia mimo choroby poszła wczoraj do szkoły bo miała być ważna klasówka. Sprawdzianu nie było , a ona wróciła bardziej chora niż była. Czy ktoś umie zasadzić winorośl? czy trzeba mieć sadzonki z korzonkami, czy wystarczy ucięta gałązka? Pozdrawiam Naszata🌻

Czołem dziewczyny. Zaglądałam wczoraj ale nie pisałam, bo jakos nastrój był nie ten. dzisiaj juz lepiej, świeci piękne słonko. Wstałam rano wcześnie rzeźka jak nie ja. Odebrałam z poczty paczkę z rana, zrobiłam zakupy na targowisku, które mam pod domem, nabyłam brokuły i zrobię jutro w cieście panierowane. Już też córce obiecałam jutro kino będzie więc troche relaksu. dzisiaj niestety pracy sporo bo zostałam sama w firmie, piszę scenariusze dla jednego z salonów samochodowych we wrocławiu do spotu radiowego. Ale jakos baaardzo wolno mi to idzie. Dawno tego nie robiłam i teraz nie mogę się skupić. dzisiaj znowu dostałam łapóweczkę w postaci wina domowego więc bedzie czym przywitać weekend. Poza tym wszystko normalnie płynie, miałam dzisiaj straszliwie głupie sny, wręcz się zastanawiam, jakim cudem takie dziwne sytuacje moga się rodzić w ludzkiej głowie..... Nie lubię śnić. To tyle na teraz . trzymajcie się, miłego popołudnia 🌼 hanna

Gość blum blum blum
tylko czytam:)

Witajcie🌻 Wróciłam po chorobie do pracy ale jeszcze ciągle kiepsko się czuję i tak jak unikałam skutecznie lekarzy,teraz zawieram z nimi bliższą znajomość.Niestety dla mnie,całe życie ruchliwej i zdrowej właściwie,jest to bardzo dołujące doświadczenie a diagnozy lekarskie-jeszcze bardziej,więc o nastroju już nie wspomnę.... Stąd wybaczcie,poczytam tylko i pomacham. Haneczko-jakie książki kupiłaś? Pozdrawiam🖐️🖐️🖐️

Beauceron 🌼 trzymaj się ! Pozdrawiam i też macham 🖐️ Haneczko dziękuję za zdjęcia.

Cześć dziewczyny w ostatni dzień wrzesnia. Pogoda za oknem ładniusia. Miłego dzionka i dużo zdrówka chorowitkom życze. Beata.