Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Gość iwwwka
a nie wiecie jaka atmosfera panuje w MCD w Krakowie na Floriańskiej?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
tylko jak rozmowy będa na poczatku czerwca to ja nie zdążę sie z nimi wyrobić na lipiec:/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ololcia
Co do atmosfery na Floriańskiej to bardzo miła (przynjmniej dla gości) przychodzą tam wszyscy , naewt gołębie, serio. ostatnio widziałam jak pracowniczka chciała go unieszkodliwić tacką. A poza tym to tam się duużo ludziów kręci są tam spore kolejki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eXe
hmmm a ktoś ma wtyki w Gdańsku ?? :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bedzix
MOIM SKROMNYM ZDANIEM PRACA W MACU NIE JEST TRUDNA CHOC TAM NIGDY NIE MIALEM OKAZJI PRACOWAC LECZ ZAMIERZAM ALE WIEM JAK CIEZKO FIZYCZNIE PRACUJE SIE W FABRYCE ZA 700 ZŁ PO 10 GODZIN DZIENNIE PRZEZ 6 DNI W TYGODNIU NIGDY WIECEJ

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ILE RAZY OBKRĘCACIE ROŻEK Z MAŁYM LODEM Z AUTOMATU A ILE 'OBKRĘCEŃ' PRZYPADA NA DUŻEGO Z POLEWĄ...CZY ABY NIE TYLE SAMO??? tyle samo 3,5 obrotu

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Ankhe
A ja mam pytanie, czy można pracować tylko miesiąc, np. przez cały lipiec, a w sierpniu już nie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eXe
przeczytaj sobie kilka postow do gory

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mjey
Witam wszystkich, piszę pracę na temat organizacji MC i sposobie zarządzania personelem. Jakie są tam stanowiska i jaka jest hierarchia tych stanowisk? Dzięki z góry za inf:) POZDRAWIAM:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eXe
jak bys nie mogl sam sobie tego wypelnic.....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mjey
Po co sam jak mogą zrobić to inni. Poza tym tak powinna przebiegać ankieta..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdziu ostatnio byłem
w MC Katowice Stawowa chyba ulica i powiem wam jak widzialem jak te laski tam zapierd... to szkoda gadac w zyciu do takiej roboty bym nie poszedl szkoda mi tych lasek 8h ciagle w ruchu masakra i jeszcze ci ludzie o matko zal i tyle za taka kase tak biegac lepiej juz w jakiejs fabryce przynajmniej kasa inna :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja pierdziu ostatnio byłem
a no i za takie pieniadze a oni sobie ceny winduja bo chess i burger z 2 zyla skoczyly na 3 a za mc cos tam nie wiem z kurczakiem 6.99 placilem szejki 4,5 to jakas masakra taniej isc na pizze dobra i przynajmniej sie najem i zdrowiej heh

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Studentka D
Siema forumowicze, Mam dla was krótka ankiete o znajomosci hierarchii stanowisk. Wiem ze czesc z was pracuje, a czesc dopiero startuje wiec macie to co mnie interesuje.... :) Sama pracowalam kiedys w Mc a teraz pisze o nim prace i potrzebuje waszego udzialu !!!! Zapraszam wszytskich do wziecia udzialu w badaniu http://webankieta.pl/ankieta/w1hpq2t643dq Dziekuje za pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobek
Witam! Czy ktoś z Was mógłby mi powiedzieć coś na temat pracy ale w licencji? Bo moja restauracja właśnie przechodzi na licencje a mam możliwość odejścia na inna restauracje korporacyjną. Jakie są plusy i minusy pracy w licencji?Czy ktoś pracuje tam lub wie coś na ten temat? Z góry dzięki!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja jestem w licencji, od paru miesięcy jesteśmy ,, własnością\'\' prywatnego człowieka... ,,własnością\'\' w cudzysłowiu, bo to bajka a nie praca... powiem tak: wszystko zależy od właściciela, my się strasznie baliśmy przejęcia, nie wiedzieliśmy co i jak...ale dano nam mozliwość zmiany miejsca pracy, jeśli tylko ktoś by chciał... nie zmieniłam pracy i nie żałuję... z miejsca dostaliśmy podwyżki o 1,50 brutto, pojawiły się wspólne imprezki integracyjne: paintball, grill, dyskoteki( tak, tak...własciciel też człowiek i pić musi :) minusy??? większe wymagania wobec nas, no ale przynajmniej skończyło się przekładanie kanapek, przepisywanie ciastek, odświeżanie frytek...teraz w naszej restauracji wszystko idzie na straty, właściciel wytłumaczył nam, że ta kasa go nie obchodzi, ma być stawiane na jakość... same plusy, mówię ci :) przede wszystkim nie ma już ograniczonej puli kasy na premie, są miesiące, gdzie każdy dostaje po 200-300 zł, do tego nie ma już korporacyjnych wymagań co do ilości osób na określonych stanowiskach i posypały się awanse:) nie wiem, co jeszcze chciałbyś wiedzieć...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
mam pytanko...zgłosiłam się do tej pracy na wakacje bo jestem niepełnoletnia.ile mniej więcej czeka sie na zaproszenie na rozmowe kwalfikacyjna??? z góry dzieki:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jajajekokodżambo
ja uzupelnie bo bylam i klientem i pracownikiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jacobek
Dziękuję Joac za odpowiedź. Troszku mi to rozjaśniło umysł:). A można wiedzieć w jakim mieście jest Twoja restauracja i jakie macie obecnie stawki? Czy zmieniło się coś jeśli chodzi o stanowiska Managerów?Jakieś obowiązki czy wymagania? Bo ja akurat zajmuje to stanowisko i to najbardziej mnie interesuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pracuję w centrum Wrocławia, stawka początkowa to 8,50 brutto,( wszystko zależy od położenia restauracji, inna licencja też w centrum daje na początku 1 zł więcej), potem 9 zł brutto, instruktor ma 10 zł brutto, manager 12 zł brutto...za kazdy przepracowany rok jest 1 zł więcej, więc są osoby mające po 15 zł brutto za godzinę o ile mi wiadomo zakresy obowiązków nie uległy zmianie, u nas zaczęto przestrzegać standardów i to chyba jedyna zauważalna zmiana, bo za tym idzie też zmiana systemu szkoleń itp... wiem też że nie ma teraz ograniczeń dla managerów co do ilości spożytego jedzenia, na zebraniach jest możliwość wyboru; bonifikarta czy darmowe jedzenie dla wszystkich...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
przebrnęłam przez cały temat:) HURRA!!:) Jestem siedemnastolatką z Lublina:) mam kilka pytań:): 1.co wchodzi w skład wypreawki dla nowego pracownika??(strój) 2.Co to sa KoSY i z czego sie one składaja?? 3.Co to jest "40"?? 4.Co robi się z jedzeniem którego po dniu jest za duzo?? wyrzuca czy oddaje pracownikom?? 5.Czy jako młodociana mogę stać na kuchni?? wolałabym na kasie. 6. Jaka jest obecna stawka w Lbn?? 7.Czy restauracja która bierze udział w akcji Praca na wakacje może nie przyjmować młodocianych na wakacje?? Proszę o odp pracowników z Lublina bądź poprostu doświadczonych:)A wiecie babecyki na co ja w tej pracz si cieszę?? Na przystojnych kolegów;) Pozdrawiam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość K_ps2
1. koszulka(lub 2) spodnie (lub 2), czapka, pasek. 2. Sprawdzenie Twojej wiedzy z kazdego stanowiska. Czyli, czy wiesz o temperaraturach grila ile gram czego na kanapke. Totalna bzdura, ale teraz podobno na początku tego nie wymagają 3. Liczba 4. Teoretycznie powinno się wyrzucić, ale się oddaje zazwyczaj, kolejna bzdura 5. Chyba tylko na kasie, ja wolalbym na kuchni 6.--- 7. Nie mam pojęcia Szukaj księcia z bajki gdzie indziej :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
ja po prostu lubię w pracy meskie towarzystwo:) ot wszystko:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
czytając posty natknęłam się na nieśmiertelną czterdziestkę..to jest jakaś liczba godzin pracy alenie jestem w stanie tego zinterpretować bez waszej pomocy..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dirtmaster
hej Elwiraaaaaa ;] a w ktorym macu w lbn masz zamiar pracowac? ;>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dirtmaster
hej Elwiraaaaaa ;] a w ktorym macu w lbn masz zamiar pracowac? ;>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
w tym na krakowskim tylko tam przyjmują młodocianych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Elwiraaaaaa
na krakowskim.Tylko tam młodcianych przyjmuja.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×