Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika67

antyperspirant

Polecane posty

Gość monika67

mam problem...nie pomagaja mi żadne antyperspiranty ani dezodoranty..strasznię się pocę..jak ubiorę bluzkę np.żółtą i jest w miarę ciepło to zaraz mam pod pacha wielką plamę...nie wiem co mam robić..pomocyy..

WYPROBUJ ANTYPERSPIRANTU Z LUMENE DO SKORY WRAZLIWEJ NAPRAWDE DOBRZE CHRONI PRZED POTEM.JA UZYWALAM WSZYSTKIEGO I ATKE NIE BYLO ZADNYCH EFEKTOW A GDY KUPILAM LUMENE TO JESTEM NAPRAAWDE ZADOWOLONA!!!!NAWET PO AEROBICU SKORA POD PASZKAMI JEST NADAL SUCHA.NAPRAWDE WART.ALE KOSZTUJE OK26ZL

Gość miozyna
ja mam ten sam problem:( czytalam o takim kremie z apteki antidral. podobno jest dobry. ja narazie uzywam rexony. wyjatkowo kupilam ostatnio adidasa i jest ok ale najlepsze jest rexona. nie martw sie nie jestes sama:)

DZIEWCZYNY WYPROBUJCE LUMENE JEST NAPRAWDE SWIETNA.JA TEZ UZYWALAM ANTIDRALU A LE MNIE NIESTETY UCZULAL.

Gość miozyna
poszukam go:) chociaz nigdy nie widzialam anie nie slyszalam o antyperspiranci z lumene

Gość monika67
dzięki dziewczyny :)

wg mnie dobry jest nivea balance, ale tez nie chorni super:( niestety

tego wyzej co proponują nie uzywałam ale od roku uzyam antidral na poczatku przez dwa tygodnie uzywałam codziennie a tearz raz w cieplejesz tygodnie dwa razy w tygodniu stosuje sie go na noc bo kiedys stosowałam na dzien i nic nei dało. rano trzeba zmyć i zwykłym antyperspiranetem dodam ze od roku (jesli nei zapomne uzywac mojego cudeńka) jestem cucha a pociłam sie bardzo. tak bardzo bardzo miałam plamy nie arz do pasa chociaz komus wyda sie to nie prawdopodobne tak bylo nei podnosiłam rak bo sie wstydziłam to była masakra tearz juz mam to z głowy cena ANTIDRALU to około 14 złotych

Gość Helen85
ja uzywam na codzien Nivea Dry czerwonego..jest lepszy od lady speed stick napewno i co wazne nawet jak sie spocisz to ladnie pachniesz...i nawet dobrze chroni ale nie calkowicie przynamniej w moim wypadku.. ale rowniez skorzystam z tych rad bo tez w lecie czy nawet w stresie jak pojde do lazienki to widze plame pod pacha...

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
tylko antidral poprostu rewelka wiem bo sama zaczełam uzywac wczesniej nic mi nie pomagało

Gość _Bea_
Przychylam sie do opinii beznadziejnej o Antidralu. Używam go od 2 lat, jest skuteczny w 100%, a na dodatek bardzo wydajny.

dla kadzego co innego moja mama tez go bardzo chwali ale mnie niestety uczula

Gość _Bea_
ważne: Antidralu należy używać na IDEALNIE SUCHĄ skóre bo inaczej strasznie piecze

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
sposób użycia antidralu : wieczorem przed spaniem myjemy pachy wodą z mydłem ,osuszamy ręcznikiem i suszarką parę min.czekamy ok. 5 min. i smarujemy antidralem i znowu suszarką .Rano myjemy pachy i nakładamy zwykły deoczy co tam chcecie dla ładnego zapachu ,są u niektórych skutki uboczne :swędzenie,pieczenie ......ale nie zawsze a i tak warto bo pod pachami suchutko u mnie nawet do tygodnia...

Gość nokia3410
antidral to nie krem jak ktos napisal, tylko plyn, jesli ktos potrafi sie nim obslugiwac to wszystko powinno byc ok, na poczatku tez mialam straszne problemy z pachami , skora mi po prostu pekala i takie strupy schodzily - okazalo sie ze o wiele za duzo nakladalam antidralu, teraz na noc stosuje naprawde mala ilosc i jest ok, sucho pod paszkami jest , a na dzien uzywam nivea pure, chociaz wg mnie super jest vichy tylko ze troszke drogi

Ja uzywam od lat HERBINY i jestem bardzo zadowolona, nie wiem co to pot pod pachami .:)

Gość blackrose
Kurde, dziewczyny, był juz o tym topik, obszerny!!! I dzieki tamtemu topikowi poznałam ETIAXIL. Działanie podobne do tanszego antidralu, etiaxil kosztuje ok.50 zł, ale nie podraznia tak strasznie jak antidral. Też podraznia,ale nie w takim stopniu i starcza na rok!!!! Ja juz zapomniałam co to te wstrętne wielkie koła mokre od potu pod pachami, naprawde miałam z tym suzy porblem! wszystkie ciuchy tylko czarne, albo kolorowe+ kurteczka dzinsowa, która i tak mega przemakała! dzieki bogu ten pot nie smierdział, ale mokre koła naprawde miałam kilku, czasami kilkunastocentymetrowe! Jak ktos jest zainteresowany, to napisze jak tego uzywac. Będzie dobrze, powodzenia kochane!

Gość Maksyma
Ja używam żelu Lady speed stick, jestem fanka tej firmy juz od dawna.

Gość KaszAAAnka
No ja tez mam lady speed stick, radzi sobie przez 24 jest suchi pachnaco

Gość poszkodowana25
sluchaj monika - ja mam ten sam problem. i choc dbam o siebie bardzo, higieny przestrzegam bardzo to i tak wygladam jak spocona swinia. przetestowalam chyba wszystkie antyperspiranty typu fa,rexona,ladt speed stick,adidas,dove,secret, konczac na tych aptecznych typu dermedic i efekt zawsze byl ten sam-dalej mialam wstretne mokre plamy pod pachami. niewazne jak pieknie i modnie sie ubralam - plamy pod pachami sprawialy ze ze wszystko szlag trafial. i jezeli pocisz sie tak jak ja to pomoze ci tylko ETIAXIL lub ANTIDRAL. ja osobiscie polecam ten drugi, bo : oba maja takie same dzialanie, daja te same efekty, tylko ze ANTIDRAL jest polski i kosztuje jakies 30zl mniej od etiaxilu. cena antidralu to jakies 13-15zl. wyglada jak antyperspirant w kulce. kupujesz go w aptece. ja sie w nim zakochalam. kupilam go i po raz pierwszy od dawna moglam ubrac obcisla bluzke , czuc sie pewnie i nie zastanawiac sie czy ktos juz widzial moje plamy.... musisz sobie sama ustalic czestotliwosc stosowania. mi starcza jakies 2 razy w tygodniu. na poczatku uzywalam codziennie i podraznilam skore:( posmaruj sie raz i zobacz po ilu dniach zaczniesz sie znow pocic - bedziesz widziala jak go stosowac. pozdrawiam

Gość ajajakka
Tylko etiaxil. Antidral jest chamski. Etiaxil nie podrażnia, jest do wrażliwej skóry a naprawdę, naprawdę jest skuteczny. Pierwszy raz w życiu po prostu się nie pocę!

Gość poszkodowana25
a wielkie kola potowe pod pachami tez znam. i pamietam jak mi nawet kurteczka przesiakla. i jak zawsze kurczowo trzymalam rece wzdluz tulowia, zeby zakryc plamy - a one stawaly sie przez to jeszcze wieksze. brrrrrr... tylko antidral